Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Tomutia 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(butybe @ 2011 06 11, 14:44)
Daivute, super suknele. Man ji daugiau ne liaudiska, bet kazkaip senoviniai romantine. Nezinau kaip apibudinti ta stiliuka, bet turiu kaikokiu daikteliu islikusiu is mano bobutes mergautiniu laiku. Buvo madingi panasus siuvinejimai, ornamentai. Paveikslai ant drobes su pauksteliais, gulbemis ir pan. Bet cia jau skaitesi mescioniskos is uzsienio atkeliavusios mados. Man tai labai prie sirdies, ir tikiuosi neizeidziau pasvaiciojimais biggrin.gif

....jetau doh.gif , kas cia visiems darosi su tais izeidimais biggrin.gif tai aisku, kad ne!
ir aciu labai labai wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2011 06 11, 14:21)
Tomutia  4u.gif  biggrin.gif
....jetau  doh.gif , kas cia visiems darosi su tais izeidimais  biggrin.gif tai aisku, kad ne!
ir aciu labai labai wub.gif  wub.gif  wub.gif  biggrin.gif

Tai kad is tavo atsakymo pasijuto, kad kazkuo nepatenkinta esi savo darbeliu (bet cia turbut visoms taip buna) o mums tai labai patiko. As dar ir tavo gebejimu siuti suzaveta. Pati labai noreciau ka nors sau ar artimiesiems pasiuti, bet tiesiog negaliu prisiruost, labai jau sudetinga atrodo doh.gif O tureciau viena klausimeli, kaip silkiniai drabuzeliai nesiojami. Ar nelimpa prie kuno, gal darai koki pasijoni?
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 06 11, 15:27)
Tai kad is tavo atsakymo pasijuto, kad kazkuo nepatenkinta esi savo darbeliu (bet cia turbut visoms taip buna) o mums tai labai patiko. As dar ir tavo gebejimu siuti suzaveta. Pati labai noreciau ka nors sau ar artimiesiems pasiuti, bet tiesiog negaliu prisiruost, labai jau sudetinga atrodo doh.gif O tureciau viena klausimeli, kaip silkiniai drabuzeliai nesiojami. Ar nelimpa prie kuno, gal darai koki pasijoni?

tikrai nepatenkinta... ax.gif
.... labai daug buvo ko negalima daryti doh.gif tai meciausi meciausi ir vis tiek ne mano unsure.gif
siuvimui visai netinka ponge 5, irsta per siules, geriausia - krepdesinas, gerai nesiojasi, graziai krenta ir etc.
sioje sukneleje yra pasuknele, dazniausia perku 100% viskozes pamusala su likra, tada nevarzo judesiu ir malonu nesioti. be pamusalo labai persisviete suknele ir i darba butu negalejus uzsideti, taip pat su pamusalu graziau krenta suknute. atostogom ir laisvalaikui galima ir be jo, kas neturi kompeksu biggrin.gif
kad neliptu prie koju galima skalbti su kondicionierium, kuris nuima elektrinimasi, arba antistatiko aerozoliu, pries apsirengiant, ispurksti vidine suknutes dali.
nepasakyciau, kad silkas elektrintusi daugiau nei kiti audiniai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 11 birželio 2011 - 14:38
Daivut, suknele labai grazi smile.gif Ir labai dailiai pasiuta smile.gif Geras darbas smile.gif
O minejai, kad krepdesinas geriau siuvimui, o koks - 08 ar 10?
Atsakyti
Defliune aciukas biggrin.gif
abu biggrin.gif ziurint ko daugiau reikia, plonesnis lengvesnis kritimas, storesnis - sunkesnis, o nesiojasi abu gerai 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz paaiskinima.Gal kada ir prisiruosiu pasisiut, tik bijau, kad sezonas baigsis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 11 birželio 2011 - 17:34
vat... as ir neturiu tapytos silkines sukneles user posted imageuser posted image.... lotuliukas.gif
Atsakyti
kAIP TAI? NA PApasakok smile.gif
Atsakyti
paprastai... lotuliukas.gif kaip ten sakoma - batsiuvys be batu cool.gif user posted image
ir salikelis pas mane tik sugadintas, o tokio kurio labai noreciau dar nenutapiau user posted image
na... gal ir buvo pora tokiu - tai privatizavo, pasake, kad sau as dar nusitapysiuuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 11 birželio 2011 - 21:56
realiai spalvos ryškesnės ir švaresnės, nelabai man būdinga tokios ryškios, na bet ir man kartais ryškumo noris smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2011 06 10, 11:30)
na ir as pasirodysiu biggrin.gif

Nerealu, kiek darbo wub.gif wub.gif wub.gif Kokios detalės wub.gif ornamentai wub.gif
Noriu 2.gif

QUOTE(butybe @ 2011 06 11, 13:44)
Daivute, super suknele. Man ji daugiau ne liaudiska, bet kazkaip senoviniai romantine. Nezinau kaip apibudinti ta stiliuka, bet turiu kaikokiu daikteliu islikusiu is mano bobutes mergautiniu laiku. Buvo madingi panasus siuvinejimai, ornamentai. Paveikslai ant drobes su pauksteliais, gulbemis ir pan. Bet cia jau skaitesi mescioniskos is uzsienio atkeliavusios mados. Man tai labai prie sirdies, ir tikiuosi neizeidziau pasvaiciojimais biggrin.gif

Turėjai omeny vintažinė? mirksiukas.gif 4u.gif Pritariu Tavo nuomonei cool.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 06 11, 12:44)

Butent taikliai thumbup.gif . Ir man vis akyse stovi ir galvoju, ka cia primena, o butybe tiesiog akis atvere rolleyes.gif Na bet man ji tuo neatrodo prastesne, greiciau atvirksciai bigsmile.gif
Atsakyti