Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Ne visai tai ko nor4jau , na bet puse bėdos. Ryt pamėginsiu nufotkint lauke, gal spalvos geriau matysis
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
na ir as pasirodysiu biggrin.gif
mano piesta/siuta suknute, siek tiek auksciau keliu, kazkaip labai sunkiai man ji daresi... ir galutinis jos variantas nevisai patinka man ax.gif bet jau taip ir liks smile.gif
dryzuotas plonytis audinys taip pat silkas 100% tik pirktas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Labai šauni suknytė
Atsakyti
aciu tavi biggrin.gif
Atsakyti
Grazuole wub.gif Ir matosi kaip dailiai pasiuta bigsmile.gif
Kokia siule siuvi jungdama detales?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 10 birželio 2011 - 13:34
QUOTE(naca @ 2011 06 10, 15:33)
Grazuole  wub.gif  Ir matosi kaip dailiai pasiuta   bigsmile.gif
Kokia siule siuvi jungdama detales?

aciukas nacyt 4u.gif
norejau siules pavadinima parasyti profiskai ir... vot nebeprisimenu kaip ji ten vadinasi doh.gif biggrin.gif tai rasau paprastai - audinio krastai vienas ant kito uzdeti ir susiuti, pries tai apmecius overloku 4u.gif - kaip ir uzdetine siule... vien zodziu nebepamenu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 10 birželio 2011 - 13:57
Su tokia suknele reikėjo eiti į skamba kankliai, man ji tokia labai folklorinė. Labai smagus naujoviškas liaudiškas stilius. Šaunu drinks_cheers.gif
Atsakyti
mmmm... jo user posted imagetada ne kas su mano ta suknele user posted image
vat taip ir gaunasi nuo daugybes visokiu nurodymu user posted image
ai - jei kas, pati nesiosiu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 10 birželio 2011 - 18:35
Kad ne taip supratai Daiva, man suknelė patiko kaip tik tuo liaudišku stiliumi. Gal jis ir netyčia toks gavosi, gal tik man jis toks atrodo, bet suknelė tikrai šauni. Visai nenorėjau nieko užgauti. Ir kas ją nešios tikrai džiaugsis turėdamas tokią vienintelę.
Atsakyti
QUOTE(nilenilenile @ 2011 06 11, 01:43)
Kad ne taip supratai Daiva, man suknelė patiko kaip tik tuo liaudišku stiliumi. Gal jis ir netyčia toks gavosi, gal tik man jis toks atrodo, bet suknelė tikrai šauni. Visai nenorėjau nieko užgauti. Ir kas ją nešios tikrai džiaugsis turėdamas tokią vienintelę.

nilenilenile net nepagalvojau uzsigaudineti biggrin.gif labai nuosirdziai - tikrai labai labai vertinu kai kas paraso savo nuomone wub.gif niekada neisizeidineju, o dziaugiuosi!!!!!!!!!! tik retai tai nutinka... visi bijo izeisti ar panasiai doh.gif ...ir pati taip daznai elgiuosi cool.gif ... tuos pacius zodzius galima ivairiai traktuoti, kai zmogaus nepazysti smile.gif
si suknele man paciai tokia atrodo, tikrai labai taikliai apibudinai biggrin.gif
labai dziaugsiuos jei komentuosi, issakysi savo nuomone ir dideliausias uz tai ACIU wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Užėjus į šitą temą tai akys raibsta biggrin.gif
Visada pridėta tokių gražiū darbų, kad net norisi pačiai taip mokėt ax.gif
O suknutė kokia graži wub.gif
Atsakyti
Daivute, super suknele. Man ji daugiau ne liaudiska, bet kazkaip senoviniai romantine. Nezinau kaip apibudinti ta stiliuka, bet turiu kaikokiu daikteliu islikusiu is mano bobutes mergautiniu laiku. Buvo madingi panasus siuvinejimai, ornamentai. Paveikslai ant drobes su pauksteliais, gulbemis ir pan. Bet cia jau skaitesi mescioniskos is uzsienio atkeliavusios mados. Man tai labai prie sirdies, ir tikiuosi neizeidziau pasvaiciojimais biggrin.gif
Atsakyti