Ne visai tai ko nor4jau , na bet puse bėdos. Ryt pamėginsiu nufotkint lauke, gal spalvos geriau matysis
na ir as pasirodysiu
mano piesta/siuta suknute, siek tiek auksciau keliu, kazkaip labai sunkiai man ji daresi... ir galutinis jos variantas nevisai patinka man bet jau taip ir liks
dryzuotas plonytis audinys taip pat silkas 100% tik pirktas
mano piesta/siuta suknute, siek tiek auksciau keliu, kazkaip labai sunkiai man ji daresi... ir galutinis jos variantas nevisai patinka man bet jau taip ir liks
dryzuotas plonytis audinys taip pat silkas 100% tik pirktas
Labai šauni suknytė
aciu tavi
Grazuole Ir matosi kaip dailiai pasiuta
Kokia siule siuvi jungdama detales?
Kokia siule siuvi jungdama detales?
QUOTE(naca @ 2011 06 10, 15:33)
aciukas nacyt
norejau siules pavadinima parasyti profiskai ir... vot nebeprisimenu kaip ji ten vadinasi tai rasau paprastai - audinio krastai vienas ant kito uzdeti ir susiuti, pries tai apmecius overloku - kaip ir uzdetine siule... vien zodziu nebepamenu
mmmm... jo tada ne kas su mano ta suknele
vat taip ir gaunasi nuo daugybes visokiu nurodymu
ai - jei kas, pati nesiosiu
vat taip ir gaunasi nuo daugybes visokiu nurodymu
ai - jei kas, pati nesiosiu
QUOTE(nilenilenile @ 2011 06 11, 01:43)
Kad ne taip supratai Daiva, man suknelė patiko kaip tik tuo liaudišku stiliumi. Gal jis ir netyčia toks gavosi, gal tik man jis toks atrodo, bet suknelė tikrai šauni. Visai nenorėjau nieko užgauti. Ir kas ją nešios tikrai džiaugsis turėdamas tokią vienintelę.
nilenilenile net nepagalvojau uzsigaudineti labai nuosirdziai - tikrai labai labai vertinu kai kas paraso savo nuomone niekada neisizeidineju, o dziaugiuosi!!!!!!!!!! tik retai tai nutinka... visi bijo izeisti ar panasiai ...ir pati taip daznai elgiuosi ... tuos pacius zodzius galima ivairiai traktuoti, kai zmogaus nepazysti
si suknele man paciai tokia atrodo, tikrai labai taikliai apibudinai
labai dziaugsiuos jei komentuosi, issakysi savo nuomone ir dideliausias uz tai ACIU
Užėjus į šitą temą tai akys raibsta
Visada pridėta tokių gražiū darbų, kad net norisi pačiai taip mokėt
O suknutė kokia graži
Visada pridėta tokių gražiū darbų, kad net norisi pačiai taip mokėt
O suknutė kokia graži
Daivute, super suknele. Man ji daugiau ne liaudiska, bet kazkaip senoviniai romantine. Nezinau kaip apibudinti ta stiliuka, bet turiu kaikokiu daikteliu islikusiu is mano bobutes mergautiniu laiku. Buvo madingi panasus siuvinejimai, ornamentai. Paveikslai ant drobes su pauksteliais, gulbemis ir pan. Bet cia jau skaitesi mescioniskos is uzsienio atkeliavusios mados. Man tai labai prie sirdies, ir tikiuosi neizeidziau pasvaiciojimais