Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

QUOTE(naca @ 2011 06 07, 17:35)
Zinau, kad ant vilnos lygintuviniai  dazai nesilaiko  schmoll.gif

cia nelygintuviniai, cia akriliniai, tekstilei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2011 06 07, 18:03)
cia nelygintuviniai, cia akriliniai, tekstilei smile.gif

As ne apie tavuosius, as apie savo isbandytus mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsiprasau nesupratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 06 07, 18:55)
Daivuk, ačiū  4u.gif  Tavo darbelį jau spėjau pagirti Tavo temukėj  wub.gif  aš užlinkčiau bepiešdama... rastų kas nugruvusių po sopka  hah.gif

Laimantai, žiauriai gerai padirbėta. Apskritai, šis motyvas man labai patinka, gal dėl to, kad smulkios detalės reikalauja daug darbo  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
nilenilenile, ELIJA ačiū biggrin.gif

QUOTE(ELlJA @ 2011 06 07, 19:55)
Daivuk, ačiū  4u.gif  Tavo darbelį jau spėjau pagirti Tavo temukėj  wub.gif  aš užlinkčiau bepiešdama... rastų kas nugruvusių po sopka  hah.gif

Laimantai, žiauriai gerai padirbėta. Apskritai, šis motyvas man labai patinka, gal dėl to, kad smulkios detalės reikalauja daug darbo  mirksiukas.gif

ELIJA lotuliukas.gif komentaras nemirtingas lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif išsišiepus ir sėdžiu lotuliukas.gif nuotaiką pakėliai nerealiai wub.gif
Atsakyti
Laimantai, gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką manot apie užuolaidinės medžiagos dažymą? g.gif
Atsakyti
Reikia isbandyti ant tos medziagos, ar gerai dazosi, nes jos skirtingos mirksiukas.gif

O as dar lino nusipirkau doh.gif . Dabar jau pilkos spalvos rolleyes.gif Teks siutis ne viena, o 2 sukneles, arba sukele ir tunika ax.gif BEt tik tada,kai Daivutei pazadus ivykdysiu blush2.gif
Atsakyti
Vakar bandžiau vieną fintą ant šilko, šiandien fiksuosiu ir skalbsiu. Jei kas nors gražaus gavos, parodysiu smile.gif
Atsakyti
Cia visai ne i tema g.gif biggrin.gif gal kam medaus, naturalaus, vakar issukto biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir gerai būtų, o tu kur randies?
Atsakyti
Vilniuje smile.gif jeruzaleje

user posted image biggrin.gif
Atsakyti