Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Defliune - labai mielas man kaklaraistis.. Tiesa pasakius zinau tikrai ne viena zmogu, kuris eitu su juo i darba 4u.gif Ir taip kruopsciai ispiestas Vytis wub.gif

Yyy na tavo skarele nepaprastai silta ir jauki.. Tas paukstukas toks fainas wub.gif Labai grazu!

Papildyta:
QUOTE(zirziliux @ 2011 04 14, 07:26)
Kaip jus garinat ir kam naudojat ta vaska?  ax.gif

Man irgi butu idomu drinks_cheers.gif

Beje zirzaliux, gal ka esi nupiesus jau? Idomu kaip sekasi pradedanciajai blush2.gif Nes va vakar bandziau piest pirma savo sali.. Tai teko viska isplaut, siandien vel piesiu is naujo biggrin.gif
Kazkaip labai paprasta atrodo, kai paziuri i rezultatus cia padarytus... o jau kai paciam reik padaryt, supranti kiek darbo ideta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brukniukas: 14 balandžio 2011 - 11:36
vaškas lydomas ir naudojamas piešti ant šilko,
vašku piešiami kontūrai (kai šilkas storas, paprastas kontūras nesulaiko dažų, tada imamas vaškas, arba kontūru piešiama abiejose šilko pusėse), paveikslai, vienu žodžiu....daug panaudojimo variantų yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2011 04 14, 11:33)
Beje zirzaliux, gal ka esi nupiesus jau? Idomu kaip sekasi pradedanciajai blush2.gif  Nes va vakar bandziau piest pirma savo sali.. Tai teko viska isplaut, siandien vel piesiu is naujo  biggrin.gif 
Kazkaip labai paprasta atrodo, kai paziuri i rezultatus cia padarytus... o jau kai paciam reik padaryt, supranti kiek darbo ideta  doh.gif

Esu tik pora kartu bandzius... Galiu ikelti pabandyti ir parodyti.
Dabar ieskau minciu ka toliau piesti hihihi.gif

QUOTE(daivaV @ 2011 04 14, 12:12)
vašku piešiami kontūrai (kai šilkas storas, paprastas kontūras nesulaiko dažų, tada imamas vaškas, arba kontūru piešiama abiejose šilko pusėse), paveikslai, vienu žodžiu....daug panaudojimo variantų yra  biggrin.gif

Oho! Cia jau aukstasis pilotazas irnesakyk.gif Man dar toli hihihi.gif
Papildyta:
Va cia pats pirmasis darbelis.
user posted image

user posted image

Matosi, kur dazai taip subege-padziuve. Ir tai cia plotas nera labai didelis. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziliux: 14 balandžio 2011 - 13:15
QUOTE(daivaV @ 2011 04 14, 11:12)
vašku piešiami kontūrai (kai šilkas storas, paprastas kontūras nesulaiko dažų, tada imamas vaškas, arba kontūru piešiama abiejose šilko pusėse), paveikslai, vienu žodžiu....daug panaudojimo variantų yra  biggrin.gif

Kaip idomu bigsmile.gif Ir ar imanoma su vasku padaryti labai plona linija?

Zirziliux... cia tavo pirmas darbas??? Labai man grazu wub.gif
Na dabar tikrai man bus geda idet savo pirmaji darba swoon.gif
Atsakyti
Na, pabandziau dabaigti ir as savo pirma blyna (kur anksciau rasiau, kad prikibo prie popieriaus). Aisku, jau nuo tada matesi, kad nieko nesigaus, bet dabaigiau iki galo, kad jau pabandyti viska, kad zinociau kas kur ir kaip darosi. Tai snd. galutinai viska sugadinau. Vakar liejant dazus mazyle uzmete teptuka su nemazu kiekiu dazu (taip per visa skara pritaske doh.gif ). Tai sakau, dzin, darom toliau. O snd. islyginau ir ikisau plauti. Man kur prikibo popierius tai taip ir nenusiplove (o dar ant popieriaus piesiau su melynu piestuku tai ir melyna spalva kartu prikibo). Tai sumasciau patrinti. Nu kai patryniau tai konturas ir nusilupo is viso gabalais doh.gif Tai tas darbas dzin, i kibira, bet labai idomu ateiciai... Ar per trumpai lyginau, kad patrynus pradejo plautis dazai ir luptis konturas ar is viso islyginus plauti reikia labai atsargiai ir trumpai. Patarkit kas nors ka ne taip dariau blush2.gif

Nusipirkau isnykstanciu markeriu. Bandysiu padoriai kita karta piesini perpiesti nuo popieriaus lotuliukas.gif O tie markeriai buna plonyciai ar visi stori? Buvau kanceliarinese tai tik storus siulo (galiukas plonas, bet tokiai kaip flomasteriai). Kazi kas cia gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2011 04 14, 13:20)
Kaip idomu bigsmile.gif  Ir ar imanoma su vasku padaryti labai plona linija?

Zirziliux... cia tavo pirmas darbas??? Labai man grazu wub.gif
Na dabar tikrai man bus geda idet savo pirmaji darba  swoon.gif

Man siaip ta skarele paciai grazi atrodo... kol nepradedi ziureti visu negrazumu (liniju, fono ir t.t.) hihihi.gif doh.gif
Idek ir savo. Idomu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2011 04 14, 13:47)
Na, pabandziau dabaigti ir as savo pirma blyna (kur anksciau rasiau, kad prikibo prie popieriaus). Aisku, jau nuo tada matesi, kad nieko nesigaus, bet dabaigiau iki galo, kad jau pabandyti viska, kad zinociau kas kur ir kaip darosi. Tai snd. galutinai viska sugadinau. Vakar liejant dazus mazyle uzmete teptuka su nemazu kiekiu dazu (taip per visa skara pritaske  doh.gif ). Tai sakau, dzin, darom toliau. O snd. islyginau ir ikisau plauti. Man kur prikibo popierius tai taip ir nenusiplove (o dar ant popieriaus piesiau su melynu piestuku tai ir melyna spalva kartu prikibo). Tai sumasciau patrinti. Nu kai patryniau tai konturas ir nusilupo is viso gabalais  doh.gif Tai tas darbas dzin, i kibira, bet labai idomu ateiciai... Ar per trumpai lyginau, kad patrynus pradejo plautis dazai ir luptis konturas ar is viso islyginus plauti reikia labai atsargiai ir trumpai. Patarkit kas nors ka ne taip dariau  blush2.gif

Nusipirkau isnykstanciu markeriu. Bandysiu padoriai kita karta piesini perpiesti nuo popieriaus  lotuliukas.gif O tie markeriai buna plonyciai ar visi stori? Buvau kanceliarinese tai tik storus siulo (galiukas plonas, bet tokiai kaip flomasteriai). Kazi kas cia gausis  g.gif

Parodyk, kas ten pas tave gavos? g.gif
Kur pirkai markerius?
Atsakyti
Zirziliux, Sidabriniame medyje markerius pirkau
Atsakyti
vašku ploną liniją tikrai galima padaryti biggrin.gif

zirziliux labai grazus darbelis! spalviskai ir ornamentai thumbup.gif o visa kita su laiku tikrai gausis biggrin.gif

Mingailiux tikrai per trumpai ir gal dar per šaltai lyginai ir užjaučiu tave labai dėl darbelio 4u.gif jei gerai užfiksuotas darbas tikrai nieks nesilupa, kartais plaudavau net skalbimo mašinoj su spalvotiems audiniams skirtais milteliais ir nieko neatsitikdavo rolleyes.gif tik turi būti tvarkingas skalbimo mašinos būgnas, kad neištampytų šilko siūlų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 14 balandžio 2011 - 14:15
QUOTE(daivaV @ 2011 04 14, 15:11)
vašku ploną liniją tikrai galima padaryti biggrin.gif

zirziliux labai grazus darbelis! spalviskai ir ornamentai thumbup.gif o visa kita su laiku tikrai gausis biggrin.gif

Mingailiux tikrai per trumpai ir gal dar per šaltai lyginai ir užjaučiu tave labai dėl darbelio 4u.gif jei gerai užfiksuotas darbas tikrai nieks nesilupa, kartais plaudavau net skalbimo mašinoj su spalvotiems audiniams skirtais milteliais ir nieko neatsitikdavo rolleyes.gif tik turi būti tvarkingas skalbimo mašinos būgnas, kad neištampytų šilko siūlų.

Bijojau su labai karstu lygintuvu lyginti. O jus ant karsciausio uzsistatote? Nesutraukia silko? Kiek ilgai lyginti reikia?
O del to, kad gaila, tai niekis. Nors dabar negaila bus ismesti kai visiskai susigadino. Antraip nebutu labai kruopstus darbas, bet ir ismesti gaila butu ax.gif Uztai gerai buvo pasimokinti. Tikiuosi su antru darbeliu taip nesigaus ax.gif
Atsakyti
Zirziliux nuostabus darbelis 4u.gif
Mingailiux pirma karta kai lygini tai reik karsto ligintuvo, be garu. Jei su gutta piesi tai labai daznai gutta limpa, uztai dar vienas pliusas lygint is blogosios puses, taip liginuvo nesutepliosi smile.gif O plaunu rankytem labai lengvai paspaudinedama, pateliuskuodama bliude biggrin.gif anksciau naudojau specialu vilnai ir silkui skirta plovikli bet jis pasibaige ir liko tik vandenukas smile.gif) Poto jau lyginu ne su karstu ligintuvu smile.gif

Atsakyti
dega, lydosi sintetika, sudeginti natūralų šilką lygintuvu dar reikia labai pasistengti biggrin.gif
Atsakyti
Na kita karta zinosiu, kad lyginti ant karsciausio ir plauti atsargiai
Aciu, merginos uz patarimus 4u.gif
Atsakyti