Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

QUOTE(Yyy @ 2011 06 04, 14:21)
Oba, Elija, ale ir sumastyk taip, tase ispiest g.gif ohmy.gif biggrin.gif NU bet kaip grazuu, labai labai tikroviskai thumbup.gif super bigsmile.gif o nenusiplaus ant lietaus? nes gi nesifiksuoja g.gif
o del lino ir dazu, taip ir maniau, kad turetu tikt bigsmile.gif bet jei nereik itempt, tai ant stalo det? g.gif biggrin.gif

Ačiū, mergyt, emmm nenusiplaus manau, neturėtų bent jau. g.gif Plius iš anos puses kaitinau kiek imanoma lygintuvu biggrin.gif
Atsakyti
Na tikrai tokia grazi ta tase wub.gif Jau buvau maciusi, jei neapsirinku, jei jau atsimenu, tai tikrai vaizdas i aki krites ax.gif
Atsakyti
ELIJA labai labai graziai tase papuosta wub.gif wub.gif maciau ja, labai grazu wub.gif wub.gif

nacyt... labai labai prasau... parodyk ta gabaliuka isspiesta wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 04 birželio 2011 - 17:23
Baikit baikit biggrin.gif juk zinot, kaip sunku prisiruosti nufotografuot, apdorot, patalpint i albuma, o dar po to cia idet tongue.gif Neverta demesio. Na gal idesiu, kai nesitinges. Bet kad geda ir parodyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 06 04, 21:02)
Baikit baikit  biggrin.gif  juk zinot, kaip sunku prisiruosti nufotografuot, apdorot, patalpint i albuma, o dar po to cia idet  tongue.gif  Neverta demesio. Na gal idesiu, kai nesitinges. Bet kad geda ir parodyt  blush2.gif

ot kokia... user posted imageuser posted image biggrin.gif
nacyt juokauju 4u.gif nedek jei tingisi, tik kai suknute nupiesi labai prasau parodyti! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 04 birželio 2011 - 19:13
Zinai, kol as gausiu lino (kol pasieksiu Birzus), tai gali ir noras praeiti doh.gif O dar zinai, jei uzsakymus uzmesiu, tai... tongue.gif Bet butinai pasirodysiu, jei ivykdysiu uzmanyma mirksiukas.gif
Atsakyti
na va...
is po kruvos popieriu islindes biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
OHOHOHOHO smile.gif
super Daivut

Labai labai patinka smile.gif
Atsakyti
Defliune, mergiuk, aciukas 4u.gif
gal kiek per margas... bet pagalvojus... pas mane visi jie tokie biggrin.gif
Atsakyti
ohoho nuostabus wub.gif . Man taip patinka visokie netiketumai audinyje thumbup.gif Jauciu, kad ir didele terlione, bet smagu buvo rolleyes.gif
Atsakyti
nacyt aciu 4u.gif biggrin.gif
smagu, labai ax.gif
gerai, kad darbe daug laikrasciu susikaupia biggrin.gif tai tempiu namo, vyras isspradziu akas ispletes klause kam man tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 06 04, 08:31)
Viskas puiku thumbup.gif  uzfiksavau, skalbiau, tryniau- nepakito biggrin.gif  O kas geriausia siame procese, tai kad nereikia istempti audinio tongue.gif

Zinove sake, kad netinka silko dazai ant lino unsure.gif . Einu bandysiu dar skalbti trinti biggrin.gif
Atsakyti