Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Va va, ir man linas idomu, tik nerandu kur pirkti minkšto ir šviesaus g.gif o tau būtinai šilko dažai? Esu mačiusi specialiai linui smile.gif
Atsakyti
Tiesiog nenoriu pirkineti to, ko galbut daugiau nebepanaudosiu doh.gif Siaip jau imsiu dabar ir isbandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Tai būtinai parašyk kaip sekėsi bigsmile.gif beje, tie lino dažai tokiuose popieriniuose pakiukuose, kainuoja maždaug litą ar du smile.gif
Atsakyti
taposi liux bigsmile.gif Mazai liejasi, galima lengvai suvaldyti. kontura uzdejau tik po istapymo rolleyes.gif spalva intensyvi (ant sviesaus lino). Laukiu, kol konturas isdzius- tada uzfiksuosiu ir isskalbsiu ax.gif
Atsakyti
Viskas puiku thumbup.gif uzfiksavau, skalbiau, tryniau- nepakito biggrin.gif O kas geriausia siame procese, tai kad nereikia istempti audinio tongue.gif
Atsakyti
o, geras biggrin.gif beje, kur pirkai šviesų liną? smile.gif
Atsakyti
birzuose "lino ziede" visokiu atraizeliu pakavimo maisiukams siuti nusipirkau mirksiukas.gif Zinau, kad ir vilniuje yra. Bet maniskis toks retas, drabuziams nelabai. Kitokio net neziurejau g.gif
Atsakyti
OO,naca, nufotografuok bigsmile.gif
Atsakyti
Tai kad tai labai nerimta, o tik pabandymas, kuriam jokiu pastangu neidejau doh.gif
Atsakyti
Juk žinai, kad mums vis tiek įdomu bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 06 04, 08:17)
Gal kas bandet silko dazus ant lino? Noreciau savo mazajam kazka pasiuti ir ispiesti ax.gif

Aš buvau tokio žiauriai storo audinio tašę išsipaišius su šilko dažais, labai normaliai tapėsi, kontūrą dėjau tik dėl blizgesio ir įvairovės, ant audinio dažai visai nesiliejo cool.gif

Ai va, radau, kas nematėt mano senutės ax.gif P.s. kadangi gausiai naudojau vandens,m tai pakraštukas ties siūle viršuje išsiliejo, bet paskui nuspalvinau viską ir žodžiu susitvarkė

user posted image
Atsakyti
Oba, Elija, ale ir sumastyk taip, tase ispiest g.gif ohmy.gif biggrin.gif NU bet kaip grazuu, labai labai tikroviskai thumbup.gif super bigsmile.gif o nenusiplaus ant lietaus? nes gi nesifiksuoja g.gif
o del lino ir dazu, taip ir maniau, kad turetu tikt bigsmile.gif bet jei nereik itempt, tai ant stalo det? g.gif biggrin.gif
Atsakyti