Va va, ir man linas idomu, tik nerandu kur pirkti minkšto ir šviesaus o tau būtinai šilko dažai? Esu mačiusi specialiai linui
Tiesiog nenoriu pirkineti to, ko galbut daugiau nebepanaudosiu Siaip jau imsiu dabar ir isbandysiu
Tai būtinai parašyk kaip sekėsi beje, tie lino dažai tokiuose popieriniuose pakiukuose, kainuoja maždaug litą ar du
taposi liux Mazai liejasi, galima lengvai suvaldyti. kontura uzdejau tik po istapymo spalva intensyvi (ant sviesaus lino). Laukiu, kol konturas isdzius- tada uzfiksuosiu ir isskalbsiu
Viskas puiku uzfiksavau, skalbiau, tryniau- nepakito O kas geriausia siame procese, tai kad nereikia istempti audinio
o, geras beje, kur pirkai šviesų liną?
birzuose "lino ziede" visokiu atraizeliu pakavimo maisiukams siuti nusipirkau Zinau, kad ir vilniuje yra. Bet maniskis toks retas, drabuziams nelabai. Kitokio net neziurejau
OO,naca, nufotografuok
Tai kad tai labai nerimta, o tik pabandymas, kuriam jokiu pastangu neidejau
Juk žinai, kad mums vis tiek įdomu
QUOTE(naca @ 2011 06 04, 08:17)
Gal kas bandet silko dazus ant lino? Noreciau savo mazajam kazka pasiuti ir ispiesti
Aš buvau tokio žiauriai storo audinio tašę išsipaišius su šilko dažais, labai normaliai tapėsi, kontūrą dėjau tik dėl blizgesio ir įvairovės, ant audinio dažai visai nesiliejo
Ai va, radau, kas nematėt mano senutės P.s. kadangi gausiai naudojau vandens,m tai pakraštukas ties siūle viršuje išsiliejo, bet paskui nuspalvinau viską ir žodžiu susitvarkė
Oba, Elija, ale ir sumastyk taip, tase ispiest NU bet kaip grazuu, labai labai tikroviskai super o nenusiplaus ant lietaus? nes gi nesifiksuoja
o del lino ir dazu, taip ir maniau, kad turetu tikt bet jei nereik itempt, tai ant stalo det?
o del lino ir dazu, taip ir maniau, kad turetu tikt bet jei nereik itempt, tai ant stalo det?