Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Daiva, vat tame ir bėda, kad dažniausiai nėr pas mane tos kompozicijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2011 06 01, 23:15)
Daiva, vat tame ir bėda, kad dažniausiai nėr pas mane tos kompozicijos unsure.gif

man tikrai patiko darbas, tikrai nenorejau izeisti ar panasiai doh.gif tiesiog isskleista buvo smalsu pamatyti ir tiek... atsiprasau jei normaliai parasyti man neisejo 4u.gif
Atsakyti
Nu baik, net nepagalvojau apie įsižeidimus mirksiukas.gif , tiesiog man pačiai kartais atrodo, kad piešiu bele ką, be jokio siūžeto, tsakant rolleyes.gif
va, bendras vaizdelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
*Miurielė* bet juk tikrai grazu wub.gif ir bendras vaizdelis wub.gif ir...tikrai netrodo kad cia be le kas ax.gif
Atsakyti
Muriele, tu neiteisi, svarbu netik siužetas, bet ir kompozicija, o tavo skarelėj ji yra ir tikrai vykęs darbas
Atsakyti
dėkui merginos už gražius komentarus ax.gif
Man patinka galutinis rezultatas, eigoje jau maniau, kad bus prasčiau, nes tiesą sakant visi tie oranžiniai atspalviai, na tiesiog ne mano mėgiamos spalvos, tad gan sunkiai ėjosi tapyti..
Na, ta kompozicija tai man pačiai šiaip sau, bet kadangi tai ne paveikslas, o skara, ir matosi tik spalvų kratinys ant kaklo, tai man patika biggrin.gif
Atsakyti
*Miuriele* eik tu sau kokios spalvos wub.gif wub.gif kiek gyvybės thumbup.gif man labai patinka!
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2011 06 01, 22:34)
va, bendras vaizdelis  smile.gif

FONTASTIČNO cool.gif Labai gerai atrodo thumbup.gif Šaunuolė !!! Nesuprantu, kaip manęs nebetraukia prie šilko...labai liūdna verysad.gif grįštu iš darbo ir sėdžiu kaip daržovė, nieko nenoriu daryt...
Atsakyti
Kaip gaila, Elija blink.gif bet gal taip geriau, po tai jau kai pradėsi tapyt, nespėsim aikčiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 06 02, 22:38)
FONTASTIČNO  cool.gif  Labai gerai atrodo  thumbup.gif Šaunuolė !!! Nesuprantu, kaip manęs nebetraukia prie šilko...labai liūdna  verysad.gif  grįštu iš darbo ir sėdžiu kaip daržovė, nieko nenoriu daryt...

ELIJUK tai ir nesesk prie silko, praeis kiek laiko, ikris i vezias darbai, sumazes kruvis ir gal sugrys tas noras 4u.gif
o as lauksiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
*Miurielė*, gražu thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas bandet silko dazus ant lino? Noreciau savo mazajam kazka pasiuti ir ispiesti ax.gif
Atsakyti