Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

oho blink.gif ir kiek laiko tokį darei? Mano paskutinio šalio sumanymas irgi panašus buvo, tik neišėjo taip puikiai bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 05 31, 13:03)
oho blink.gif  ir kiek laiko tokį darei? Mano paskutinio šalio sumanymas irgi panašus buvo, tik neišėjo taip puikiai  bash.gif

čia turbūt ellos klausi smile.gif
Atsakyti
Taip, Ellos smile.gif o skėtukai, matau, neblogą pasisekimą turi mirksiukas.gif
Atsakyti
O Ella pas mus meistras sudėtingų raštų
Atsakyti
Tavi tu matai kaip žmonėms skėtukai patinka bigsmile.gif na ir gerai thumbup.gif jie tokie žaismingi ir lengvučiai 4u.gif tik be abejo 6 kart tą patį turbūt jau nelabai įkvepia. O dėl mano meistriškumo sudėtingiems raštams tai tu jau čia man avansu mirksiukas.gif yra daug stipresnių - Daiva V ir Shima ot jos tai padaro thumbup.gif
Susidėliojusi mozaika net nežinau kiek užtrukau ax.gif aš tokiais priepuoliais-antpuoliais lotuliukas.gif
Beja gal kam pravers mano patirtis, išbandžiau akvarelinį pieštuką, rekomenduoju , gal kas ir naudoja, bet aš pirmą kartą sumąsčiau su juo padirbėti eskizo nukopijavimui. Markerį pirkti pinigų pagailėjau ir uždžiūsta jis ilgiau nenaudotas, paprastas pieštukas kartais matosi ypač man, mėgėjai nuklysti nuo pradinio eskizo, o akvarelinis labai patiko išsiplauna be jokių pasekmių.
Atsakyti
Ella prašau smulkiau apie pieštuką
Atsakyti
Kad nėr labai ką ir smulkiau g.gif Akvarelinis pieštukas su juo pieši kaip su paprastu spalvotu o suvilgius vandeniu efektas - akvarelė. Pirkti yra dailės reikmenų ir kanceliarinių prekių parduotuvėse. Parduoda po vieną, spalvų visokių thumbup.gif . Aš jų turėjau savo lėliškiems reikalams tai gi nusprendžiau panaudoti ir šilkui. Nėra jie labai minkšti bet pakankama, kad matytųsi pervedimas. Ne karvę ir kainuoja (apie 3 lt), o užteks keliolikai metų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

dedu savo paskutinįjį papeckiojimą rolleyes.gif
user posted image

Na, ne mano mylimos spalvos, bet reik gi visokių tongue.gif
Atsakyti
Labai gražu smile.gif o čia su druska ar su specialia priemone?
Atsakyti
Muriele, gražiai gavos, šaunuolė
Atsakyti
dėkui ax.gif
kai kur su druska (ten, kur ryški spalva), kitur šiaip ant spalvų baltų taškų pamėčiau, tai "išsiskleidė" mirksiukas.gif
Atsakyti
*Miurielė* grazu user posted image tik nematau kompozicijos user posted image
man is karto primine viena Mamontovo daina biggrin.gif
geltona zalia raudona

~ella~ aciu uz patarima del piestuko user posted image, reikes pabandyti, kazkur valiojasi, eisiu ieskoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 01 birželio 2011 - 12:59