oho ir kiek laiko tokį darei? Mano paskutinio šalio sumanymas irgi panašus buvo, tik neišėjo taip puikiai
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 05 31, 13:03)
oho ir kiek laiko tokį darei? Mano paskutinio šalio sumanymas irgi panašus buvo, tik neišėjo taip puikiai
čia turbūt ellos klausi
Taip, Ellos o skėtukai, matau, neblogą pasisekimą turi
O Ella pas mus meistras sudėtingų raštų
Tavi tu matai kaip žmonėms skėtukai patinka na ir gerai jie tokie žaismingi ir lengvučiai tik be abejo 6 kart tą patį turbūt jau nelabai įkvepia. O dėl mano meistriškumo sudėtingiems raštams tai tu jau čia man avansu yra daug stipresnių - Daiva V ir Shima ot jos tai padaro
Susidėliojusi mozaika net nežinau kiek užtrukau aš tokiais priepuoliais-antpuoliais
Beja gal kam pravers mano patirtis, išbandžiau akvarelinį pieštuką, rekomenduoju , gal kas ir naudoja, bet aš pirmą kartą sumąsčiau su juo padirbėti eskizo nukopijavimui. Markerį pirkti pinigų pagailėjau ir uždžiūsta jis ilgiau nenaudotas, paprastas pieštukas kartais matosi ypač man, mėgėjai nuklysti nuo pradinio eskizo, o akvarelinis labai patiko išsiplauna be jokių pasekmių.
Susidėliojusi mozaika net nežinau kiek užtrukau aš tokiais priepuoliais-antpuoliais
Beja gal kam pravers mano patirtis, išbandžiau akvarelinį pieštuką, rekomenduoju , gal kas ir naudoja, bet aš pirmą kartą sumąsčiau su juo padirbėti eskizo nukopijavimui. Markerį pirkti pinigų pagailėjau ir uždžiūsta jis ilgiau nenaudotas, paprastas pieštukas kartais matosi ypač man, mėgėjai nuklysti nuo pradinio eskizo, o akvarelinis labai patiko išsiplauna be jokių pasekmių.
Ella prašau smulkiau apie pieštuką
Kad nėr labai ką ir smulkiau Akvarelinis pieštukas su juo pieši kaip su paprastu spalvotu o suvilgius vandeniu efektas - akvarelė. Pirkti yra dailės reikmenų ir kanceliarinių prekių parduotuvėse. Parduoda po vieną, spalvų visokių . Aš jų turėjau savo lėliškiems reikalams tai gi nusprendžiau panaudoti ir šilkui. Nėra jie labai minkšti bet pakankama, kad matytųsi pervedimas. Ne karvę ir kainuoja (apie 3 lt), o užteks keliolikai metų
Labai gražu o čia su druska ar su specialia priemone?
Muriele, gražiai gavos, šaunuolė
dėkui
kai kur su druska (ten, kur ryški spalva), kitur šiaip ant spalvų baltų taškų pamėčiau, tai "išsiskleidė"
kai kur su druska (ten, kur ryški spalva), kitur šiaip ant spalvų baltų taškų pamėčiau, tai "išsiskleidė"
*Miurielė* grazu tik nematau kompozicijos
man is karto primine viena Mamontovo daina
geltona zalia raudona
~ella~ aciu uz patarima del piestuko , reikes pabandyti, kazkur valiojasi, eisiu ieskoti
man is karto primine viena Mamontovo daina
geltona zalia raudona
~ella~ aciu uz patarima del piestuko , reikes pabandyti, kazkur valiojasi, eisiu ieskoti