Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Susidėliojusi mozaika labai gražus darbas, sveikinu 4u.gif Įdomus motyvas ir spalviškai labai mielas wub.gif Nuotraukos geros, jaučiu ne lengva fotosesija buvo buvo biggrin.gif taip žaviai šalikėlis vėjyje plaikstosi thumbup.gif
Defliune gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbai paskutiniai.
Ei ~ella~, o tavo kada bus? Ir aplamai kada iki manęs ateisi?
Atsakyti
Kaip cia viskas grazu bigsmile.gif
O as tai neturiu dabar kada piest sad.gif Cia skubius mazus uzsakymelius tik vaikam sumigus hihihi.gif O taip noriu naujoviu pabandyt, eh smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 05 30, 09:38)

Ei ~ella~, o tavo kada bus? Ir aplamai kada iki manęs ateisi?

Ot nuojauta biggrin.gif bigsmile.gif va, kaip tik rytoj, turėčiau šalikėlį parodyti bigsmile.gif , o iki tavęs pasižadu- šią savaitę būtinai pasistengsiu atkeliausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
šaunu
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 05 29, 22:47)
rosebud1  4u.gif 
Elija, nu negaliu kaip mane tokie žodžiai verčia nuraudonyt  biggrin.gif  blush2.gif

Na jau 4u.gif tiesiog atsiduok komplimentams ir mėgaukis, nes esi jų verta mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai padariau eilinius skėčius net nenufotkinau
Atsakyti
Tavi, kokius skėčius ? Tapytus ant šilko ar tikrus skėčius su šilku g.gif nes ten darbelio tai oi oi doh.gif
Pagaliau šalikėlį padariau. Nuotraukos taragiškos, atsiprašau už kokybę bet toks ceitnotas, kad jau nebebuvo kada perfotografuoti, atidaviau savo kūrinėlį ax.gif Spalvos realiai netgi ne visai tokios kaip matosi doh.gif na kitokios jos doh.gif . Nelabai mėgstu užsakymų kai mane apriboja spalviškai ir gan smarkiai, o čia buvo kaip tik toks prašymas doh.gif aš būčiau bent jau fone panaudojus gerokai kontrastiškesnes spalvas, na bet jau kas išėjo tas išėjo, tikiuosi-patiks blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
~ella~, gaila gyvai nemačiau, tai turėtų būti nuostabu.
na o mano vat kartotas toks
user posted image
Atsakyti
~ella~ svelnus, grazus salikelis wub.gif wub.gif wub.gif svelnios, pastelines spalvos, tikrai patiks thumbup.gif pergyventi ar patiks/nepatiks, kuriant is sirdies... taip jau yra ir bus visada biggrin.gif

spalviniai apribojimai uzsakymuose... ir man sudetingas reikalas...

tavi grazus pakartojimas.

Atsakyti
Ačiū Daiva, tik jis jei neapsirinku 6 numeris - nusibodo
Atsakyti
mieli skėtukai mirksiukas.gif
Atsakyti