Susidėliojusi mozaika labai gražus darbas, sveikinu Įdomus motyvas ir spalviškai labai mielas Nuotraukos geros, jaučiu ne lengva fotosesija buvo buvo taip žaviai šalikėlis vėjyje plaikstosi
Defliune gražu
Labai gražūs darbai paskutiniai.
Ei ~ella~, o tavo kada bus? Ir aplamai kada iki manęs ateisi?
Ei ~ella~, o tavo kada bus? Ir aplamai kada iki manęs ateisi?
Kaip cia viskas grazu
O as tai neturiu dabar kada piest Cia skubius mazus uzsakymelius tik vaikam sumigus O taip noriu naujoviu pabandyt, eh
O as tai neturiu dabar kada piest Cia skubius mazus uzsakymelius tik vaikam sumigus O taip noriu naujoviu pabandyt, eh
QUOTE(tavi @ 2011 05 30, 09:38)
Ot nuojauta va, kaip tik rytoj, turėčiau šalikėlį parodyti , o iki tavęs pasižadu- šią savaitę būtinai pasistengsiu atkeliausiu
šaunu
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 05 29, 22:47)
Na jau tiesiog atsiduok komplimentams ir mėgaukis, nes esi jų verta
Ai padariau eilinius skėčius net nenufotkinau
Tavi, kokius skėčius ? Tapytus ant šilko ar tikrus skėčius su šilku nes ten darbelio tai oi oi
Pagaliau šalikėlį padariau. Nuotraukos taragiškos, atsiprašau už kokybę bet toks ceitnotas, kad jau nebebuvo kada perfotografuoti, atidaviau savo kūrinėlį Spalvos realiai netgi ne visai tokios kaip matosi na kitokios jos . Nelabai mėgstu užsakymų kai mane apriboja spalviškai ir gan smarkiai, o čia buvo kaip tik toks prašymas aš būčiau bent jau fone panaudojus gerokai kontrastiškesnes spalvas, na bet jau kas išėjo tas išėjo, tikiuosi-patiks
Pagaliau šalikėlį padariau. Nuotraukos taragiškos, atsiprašau už kokybę bet toks ceitnotas, kad jau nebebuvo kada perfotografuoti, atidaviau savo kūrinėlį Spalvos realiai netgi ne visai tokios kaip matosi na kitokios jos . Nelabai mėgstu užsakymų kai mane apriboja spalviškai ir gan smarkiai, o čia buvo kaip tik toks prašymas aš būčiau bent jau fone panaudojus gerokai kontrastiškesnes spalvas, na bet jau kas išėjo tas išėjo, tikiuosi-patiks
~ella~, gaila gyvai nemačiau, tai turėtų būti nuostabu.
na o mano vat kartotas toks
na o mano vat kartotas toks
~ella~ svelnus, grazus salikelis svelnios, pastelines spalvos, tikrai patiks pergyventi ar patiks/nepatiks, kuriant is sirdies... taip jau yra ir bus visada
spalviniai apribojimai uzsakymuose... ir man sudetingas reikalas...
tavi grazus pakartojimas.
spalviniai apribojimai uzsakymuose... ir man sudetingas reikalas...
tavi grazus pakartojimas.
Ačiū Daiva, tik jis jei neapsirinku 6 numeris - nusibodo
mieli skėtukai