Nu va pristatau dar viena savo darba
Nauju darbu galerija
QUOTE(Defliune @ 2011 05 29, 10:29)
Defliune
čia vašku ant ponge 5?
Susidėliojusi mozaika viskas gerai tikrai nieko blogo nematau, kad mano temoj parašei
o šalikėlis nerealus motyvai superiniai, iš pasakos
gal turi nuotraukytę viso šalikėlio?
o šalikėlis nerealus motyvai superiniai, iš pasakos
gal turi nuotraukytę viso šalikėlio?
ačiū kažko panašaus ir norėjau, bet galėjo būt ir geriau kad visas aiškiai matytųsi neturiu, reiks kada nufotografuot
Susidėliojusi mozaika "bet galėjo būt ir geriau" - kur aš tai girdėjau
kiekvieną kartą taip sau sakau
tikrai labai gražus darbas
kiekviena iš mūsų tapome savotiškai, išskirtinai, dažnai net nematant autoriaus galima pasakyti kas jį sukūrė
kai kas nors prašo ką nors nutapyti, dažnai pasiūlau pažiūrėti ir kitų mergyčių darbus, nes kaip sakoma - nuo savęs nepabėgsi ir vis vien bus saviškas bruožas darbe ir tai yra nuostabu
kiekvieną kartą taip sau sakau
tikrai labai gražus darbas
kiekviena iš mūsų tapome savotiškai, išskirtinai, dažnai net nematant autoriaus galima pasakyti kas jį sukūrė
kai kas nors prašo ką nors nutapyti, dažnai pasiūlau pažiūrėti ir kitų mergyčių darbus, nes kaip sakoma - nuo savęs nepabėgsi ir vis vien bus saviškas bruožas darbe ir tai yra nuostabu
Turbūt tokiuose reikaluose visada "galėjo būt ir geriau"
"dažnai net nematant autoriaus galima pasakyti kas jį sukūrė" - tavo darbus turbūt atpažinčiau ir nežinodama kieno o aš tai šilko tapyboj turbūt dar neturiu to savo braižo, per mažai darbų esu padarius
"dažnai net nematant autoriaus galima pasakyti kas jį sukūrė" - tavo darbus turbūt atpažinčiau ir nežinodama kieno o aš tai šilko tapyboj turbūt dar neturiu to savo braižo, per mažai darbų esu padarius
QUOTE(daivaV @ 2011 05 29, 12:01)
Taip Daivut, cia su vasku ant ponge5
Susidelioju mozaika - labai grazu, primena pasaka
Defliune, malonu
Defliune ir Susidėliojusi mozaika
Susidėliojusi mozaika,
emmm net nežinau kaip tiksliai apibudinti šį darbą. Turbūt geriausiai tiktų žodis "originalu". Dar tiktų "nematyta", "jausminga", "užburiantis"
Daivukai, labas vakaras, mergyt
emmm net nežinau kaip tiksliai apibudinti šį darbą. Turbūt geriausiai tiktų žodis "originalu". Dar tiktų "nematyta", "jausminga", "užburiantis"
Daivukai, labas vakaras, mergyt
rosebud1
Elija, nu negaliu kaip mane tokie žodžiai verčia nuraudonyt
Elija, nu negaliu kaip mane tokie žodžiai verčia nuraudonyt