Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Nu va pristatau dar viena savo darba

user posted image

Nauju darbu galerija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 29 gegužės 2011 - 08:30
QUOTE(Defliune @ 2011 05 29, 10:29)
Nu va pristatau dar viena savo darba

user posted image

Nauju darbu galerija

Defliune wub.gif
čia vašku ant ponge 5?
Atsakyti
Defliune, toks truputi mistiškas gavos wub.gif

Aš irgi savo naują rodau smile.gif Daiva, kai rašiau į tavo temą galvojau, kad čia rašau lotuliukas.gif kitaip gi nebūčiau užsiminus apie savo šilką doh.gif blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Susidėliojusi mozaika viskas gerai biggrin.gif tikrai nieko blogo nematau, kad mano temoj parašei 4u.gif
o šalikėlis nerealus wub.gif wub.gif motyvai superiniai, iš pasakos wub.gif
gal turi nuotraukytę viso šalikėlio?
Atsakyti
ačiū 4u.gif kažko panašaus ir norėjau, bet galėjo būt ir geriau biggrin.gif kad visas aiškiai matytųsi neturiu, reiks kada nufotografuot smile.gif
Atsakyti
Susidėliojusi mozaika "bet galėjo būt ir geriau" - kur aš tai girdėjau lotuliukas.gif
kiekvieną kartą taip sau sakau biggrin.gif
tikrai labai gražus darbas wub.gif

kiekviena iš mūsų tapome savotiškai, išskirtinai, dažnai net nematant autoriaus galima pasakyti kas jį sukūrė biggrin.gif
kai kas nors prašo ką nors nutapyti, dažnai pasiūlau pažiūrėti ir kitų mergyčių darbus, nes kaip sakoma - nuo savęs nepabėgsi ir vis vien bus saviškas bruožas darbe ax.gif ir tai yra nuostabu wub.gif
Atsakyti
Turbūt tokiuose reikaluose visada "galėjo būt ir geriau" biggrin.gif

"dažnai net nematant autoriaus galima pasakyti kas jį sukūrė" - tavo darbus turbūt atpažinčiau ir nežinodama kieno smile.gif o aš tai šilko tapyboj turbūt dar neturiu to savo braižo, per mažai darbų esu padarius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2011 05 29, 12:01)
Defliune  wub.gif
čia vašku ant ponge 5?

Taip Daivut, cia su vasku ant ponge5
Susidelioju mozaika - labai grazu, primena pasaka smile.gif
Atsakyti
Defliune, malonu biggrin.gif
Atsakyti
Defliune ir Susidėliojusi mozaika thumbup.gif
Atsakyti
Susidėliojusi mozaika,

emmm net nežinau kaip tiksliai apibudinti šį darbą. Turbūt geriausiai tiktų žodis "originalu". Dar tiktų "nematyta", "jausminga", "užburiantis" wub.gif

Daivukai, labas vakaras, mergyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 29 gegužės 2011 - 21:23
rosebud1 4u.gif
Elija, nu negaliu kaip mane tokie žodžiai verčia nuraudonyt biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti