Defliune tikrai super komplektukas draugei auskariukai su salikeliu nuostabiai dera tarpusavyje
Lakme
tavi labai graziai persilieja spalvos ir svelnus darbelis!
o as apnerineju salikeli ir bandau naujus dazus
uzkliuvo akos uz Javanos textil 3D paisiakliu, nezinojau, kad tokie yra
ispiesi, isdziovini ir islygini, o islyginus jie issiupucia
tingejau vyresnelei siuti palaidines virsu - sukarpiau jau beveik isaugta palaidine, prisiuvau jos norima audini tunikai ir siais paisiakliais nupiesiau gele, man patiko D3 efektas vat idomu ka rytoj ryte vyresnele pasakys
liko audinio ir ivairiu gabaliuku nuo kitu kuriniu, tai pasipuos ir mazale
o as apnerineju salikeli ir bandau naujus dazus
uzkliuvo akos uz Javanos textil 3D paisiakliu, nezinojau, kad tokie yra
ispiesi, isdziovini ir islygini, o islyginus jie issiupucia
tingejau vyresnelei siuti palaidines virsu - sukarpiau jau beveik isaugta palaidine, prisiuvau jos norima audini tunikai ir siais paisiakliais nupiesiau gele, man patiko D3 efektas vat idomu ka rytoj ryte vyresnele pasakys
liko audinio ir ivairiu gabaliuku nuo kitu kuriniu, tai pasipuos ir mazale
Ačiū, Daiva.
O kaip tie dažai, nesudaro lipnumo įspūdžio ir kaip jie atlaikys skalbimą?
O kaip tie dažai, nesudaro lipnumo įspūdžio ir kaip jie atlaikys skalbimą?
kai isipute tai atrodo kaip guma minksta
jie dziuna 6 val, tada reikia ilgokokai palyginti ir parasyta, kad galima skalbti, taciau dar neskalbiau
o lipnumo ispudi kodel turetu sudaryti????? nesudaro
siandien is ryto abi issipuose ir isejo darbuotis - viena i darzeli, o kita i mokykla apsipatenkinusios, o man gera
jie dziuna 6 val, tada reikia ilgokokai palyginti ir parasyta, kad galima skalbti, taciau dar neskalbiau
o lipnumo ispudi kodel turetu sudaryti????? nesudaro
siandien is ryto abi issipuose ir isejo darbuotis - viena i darzeli, o kita i mokykla apsipatenkinusios, o man gera
Daivukai, kokie vaizdeliai ten tos mažesnės suknutės rankovytės jau tavo šilko darbas? Norėtūsi iš arčiau
Tiesiog esu kažką panašaus čiupinėjus ant maikių tai lyg truputuka lipo. Turėtų gražiai atrodyti. Manau mergaitės tikrai patenkintos
ELIJUK, taviuk aciuks
ELIJA nea... ne mano darbas, taip... ten 100% silkas, liko nuo sesutes palaidines, turejo buti apsiutas salikelis, taciau nelikimas jam buvo tapti salikeliu radau kita jo panaudojima
ne kazin ten koks cia tu drabuzeliu menas , tiesiog idomus dazai man pasirode, be to pabendrauti smagu - vat ir idejau cia
ELIJA nea... ne mano darbas, taip... ten 100% silkas, liko nuo sesutes palaidines, turejo buti apsiutas salikelis, taciau nelikimas jam buvo tapti salikeliu radau kita jo panaudojima
ne kazin ten koks cia tu drabuzeliu menas , tiesiog idomus dazai man pasirode, be to pabendrauti smagu - vat ir idejau cia
Ačiū, nilenilenile.
Tavi svelnus salikelis gavosi
Daivut, kaip pasiseke dukrytems tokia auksaranke mama tureti, iki siol pamenu, kaip patikdavo ir laukdavau, kada mama pasius kokia nors nauja suknyte
Aciu, Nile, tikiuosi draugei irgi patiks
tavi, ar bandete sausinti krastelius su pop ranksluosciu kai padengiat fona, tada krasteliai nenubega, bet siaip salikelio pereinancios spalvos
Daivut, kaip pasiseke dukrytems tokia auksaranke mama tureti, iki siol pamenu, kaip patikdavo ir laukdavau, kada mama pasius kokia nors nauja suknyte
Aciu, Nile, tikiuosi draugei irgi patiks
tavi, ar bandete sausinti krastelius su pop ranksluosciu kai padengiat fona, tada krasteliai nenubega, bet siaip salikelio pereinancios spalvos