Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

dabar visi pažiūrėję i vaško lydytojo kainą pagalvos, kad aš buožė cool.gif lotuliukas.gif , tiesiog ta lydomo vaško smarvė mane pribaigė ax.gif
Atsakyti
Jau toks uzsakymas buvo biggrin.gif kai tik isgirdau, ko nori klientas, tai vos nenugriuvau biggrin.gif tai teko kalke net naudoti, kad perpiesti thumbup.gif
idejau parodyti, kokio skonio buna klientai lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif m.....jo, kur toki nesios biggrin.gif
Atsakyti
Isskrenda i JAV, speju, ten tokia atributika labiau priimtina, nei Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
Buožė DaivaV laugh.gif ir aš pirkčiau g.gif ypač ir vaikai dar namie, ką ten uostyt visiem irnesakyk.gif

O čia dar viena skarytė onkologiniams vaikiukams, kurią paaukojo supermama Murčikas

Niekaip nenusifotografavo pistacijų fonas ..

"Aš Tavo draugas"

user posted image
user posted image
Papildyta:
Mažas mano ėmė pabudęs verkt iš visų jegų, tada, kai foną dariau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš ceitnote, vaikams į onkologinį nespėsiu padaryt doh.gif
Atsakyti
tavi, ten lyg dar visas gegužis duotas smile.gif
Atsakyti
Nu super, manau vieną spėsiu padaryt
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2011 04 13, 13:43)
dabar visi pažiūrėję i vaško lydytojo kainą pagalvos, kad aš buožė cool.gif  lotuliukas.gif , tiesiog ta lydomo vaško smarvė mane pribaigė ax.gif

As manau, kad tu visai ne buoze, tokia iranga kainuoja, o jei nori padaryti gera darba, reikia investuoti. Malacius smile.gif o kodel tau smirda vaskas? koki vaska naudoji?
as tirpdau variniame kavinuke - turke vadinasi, ji islaiko siluma, bet aisku patogiausia butu tokia aparate. Galvoju dar nusipirkti kelis tjantingus, nes tik viena turiu, nepotogu dirbti su vienu.
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2011 04 13, 17:27)
As manau, kad tu visai ne buoze, tokia iranga kainuoja, o jei nori padaryti gera darba, reikia investuoti. Malacius smile.gif o kodel tau smirda vaskas? koki vaska naudoji?
as tirpdau variniame kavinuke - turke vadinasi, ji islaiko siluma, bet aisku patogiausia butu tokia aparate. Galvoju dar nusipirkti kelis tjantingus, nes tik viena turiu, nepotogu dirbti su vienu.

tirpinau vaska metaliniame mazame indelyje - smarkiai garavo, nors temp. tikrai buvo nedidele ir smirdejo garai, gal reagavo su metalu tirpinamas vaskas, nezinau, bandziau ant garu - tas pat... o siame inde nei garu, nei smarves smile.gif

Yyy jau su tuo fonu taip ir yra - dazniausia ji darau nakti, kai vaikai uzmiega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 04 13, 12:47)
"Aš Tavo draugas"

user posted image
user posted image
Papildyta:
Mažas mano ėmė pabudęs verkt iš visų jegų, tada, kai foną dariau doh.gif biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

aciu uz atsakymus del fono. Bandysiu thumbup.gif:

Kaip jus garinat ir kam naudojat ta vaska? ax.gif
Atsakyti