dabar visi pažiūrėję i vaško lydytojo kainą pagalvos, kad aš buožė , tiesiog ta lydomo vaško smarvė mane pribaigė
Jau toks uzsakymas buvo kai tik isgirdau, ko nori klientas, tai vos nenugriuvau tai teko kalke net naudoti, kad perpiesti
idejau parodyti, kokio skonio buna klientai
idejau parodyti, kokio skonio buna klientai
m.....jo, kur toki nesios
Isskrenda i JAV, speju, ten tokia atributika labiau priimtina, nei Lietuvoje
Buožė DaivaV ir aš pirkčiau ypač ir vaikai dar namie, ką ten uostyt visiem
O čia dar viena skarytė onkologiniams vaikiukams, kurią paaukojo supermama Murčikas
Niekaip nenusifotografavo pistacijų fonas ..
"Aš Tavo draugas"
Papildyta:
Mažas mano ėmė pabudęs verkt iš visų jegų, tada, kai foną dariau
O čia dar viena skarytė onkologiniams vaikiukams, kurią paaukojo supermama Murčikas
Niekaip nenusifotografavo pistacijų fonas ..
"Aš Tavo draugas"
Papildyta:
Aš ceitnote, vaikams į onkologinį nespėsiu padaryt
tavi, ten lyg dar visas gegužis duotas
Nu super, manau vieną spėsiu padaryt
QUOTE(daivaV @ 2011 04 13, 13:43)
dabar visi pažiūrėję i vaško lydytojo kainą pagalvos, kad aš buožė , tiesiog ta lydomo vaško smarvė mane pribaigė
As manau, kad tu visai ne buoze, tokia iranga kainuoja, o jei nori padaryti gera darba, reikia investuoti. Malacius o kodel tau smirda vaskas? koki vaska naudoji?
as tirpdau variniame kavinuke - turke vadinasi, ji islaiko siluma, bet aisku patogiausia butu tokia aparate. Galvoju dar nusipirkti kelis tjantingus, nes tik viena turiu, nepotogu dirbti su vienu.
QUOTE(Defliune @ 2011 04 13, 17:27)
As manau, kad tu visai ne buoze, tokia iranga kainuoja, o jei nori padaryti gera darba, reikia investuoti. Malacius o kodel tau smirda vaskas? koki vaska naudoji?
as tirpdau variniame kavinuke - turke vadinasi, ji islaiko siluma, bet aisku patogiausia butu tokia aparate. Galvoju dar nusipirkti kelis tjantingus, nes tik viena turiu, nepotogu dirbti su vienu.
tirpinau vaska metaliniame mazame indelyje - smarkiai garavo, nors temp. tikrai buvo nedidele ir smirdejo garai, gal reagavo su metalu tirpinamas vaskas, nezinau, bandziau ant garu - tas pat... o siame inde nei garu, nei smarves
Yyy jau su tuo fonu taip ir yra - dazniausia ji darau nakti, kai vaikai uzmiega
QUOTE(Yyy @ 2011 04 13, 12:47)
"Aš Tavo draugas"
Papildyta:
Papildyta:
Labas,
aciu uz atsakymus del fono. Bandysiu :
Kaip jus garinat ir kam naudojat ta vaska?
aciu uz atsakymus del fono. Bandysiu :
Kaip jus garinat ir kam naudojat ta vaska?