Gražu, Defliune, darbštuolė esi.
Kaip vašką paskui nulygini?
Aš anksčiau kartą bandžiau, tiesiog deginau žvakę ir tepiau net neatsimenu kaip. Buvo įdomu, nors tikėjausi kitokio rezultato, bet patiko ir tai kas gavosi. Tik privargau per senus laikraščius ir vyniojimo popierius lygindama.
Šaunuolė, kad žiūri, studijuoji, mokaisi, viskam reikia turėti ne tik pasiruošimą teorinį, bet ir reikiamus įrankius.
Laukiam dar įdomesnių darbų.
Aciu Butybe, Laimantai Tas nuoseklumas ir proceso metu svarbus, nes labai lengva pamesti minti
Nijole nulyginu su daug laikrasciu, aisku vargelio nemazai, bet rezzultatas viska atperka.
Irankai - tjantingas ir kavinukas kuriame tirpinu vaska
Nijole nulyginu su daug laikrasciu, aisku vargelio nemazai, bet rezzultatas viska atperka.
Irankai - tjantingas ir kavinukas kuriame tirpinu vaska
Defliune kaip tau su tjantingu neblogai išeina taip tapybiškai, o man jis kažkaip dar nalabai suvaldomas įrankis - su teptukais brūžinu
Aciu, Ella, labai malonu girdeti, kad sis mano darbas patiko. Bet ir man nelabai visada pasiseka su tjantingu susidraugauti, tai ziurek, koks taskelis, tai bruksnelis nuo jo nuvarva, bet su teptuku tikrai nepalyginti. Teptuku galima isgauti specefektus
sveikutes,gal ir ne i tema, bet norejau paklausti, gal yra bandziusiu piesti ant uzuolaidu, labai reikia uzuolaidu su teletabiais bet tokiu nerandu pirkti, tai galvoju gal kas nupiestu, lauksiu pasiulymu i az
Dovana mano draugei prie auskariukiu is polimerinio molio
Defliune ir ruci
Defliune,draugė bus pasipuošus ir laiminga
Aciu, ROsebud1 ir Grite
Defliune, Tamsta mane stebini labai Nu labai patiko komplektukas ir auskariukai skaniai atrodo ir šalikėlis labai kruopščiai atliktas
Defliune, super komplektukas
Aciu, Elija ir Tavi