Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Simpatiškas violetas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2011 05 16, 13:30)
Ačiū notworthy.gif Turiu jų daugiau, tik dar nenufotografavau  bigsmile.gif

Atsiprašau, kad kišuosi, o Jūs jų nespalvinsite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 05 16, 18:43)
Atsiprašau, kad kišuosi, o Jūs jų nespalvinsite?  ax.gif
Kai kurias spalvinu, kai kurias nea
Atsakyti
Aciu Nijole smile.gif

Noriu pristatyti batikos darba, ikvepe viena is rusu dailininkiu, kuri tikra ase sioje srityje
Man dar daug mokytis, bet jau ppo truputi perprantu vaska smile.gif
user posted image

Atsakyti
Ruci, gražus ornamentas wub.gif tik, manau, tapyba bus tuomet, kai tapysite dažais, dabar tai panašiau į piešimą smile.gif
Atsakyti
Defliune gražu rolleyes.gif rolleyes.gif wub.gif wub.gif O tu su teptuku dirbi ar ir tą kaip jis ten doh.gif tjantingas g.gif naudoji?
Atsakyti
Ella, taip su tjantingu, nes teptuku tokiu tolygiu liniju neisgausit, ir ant teptuko labai greitai vesta vaskas. O tjantingas varinis, labai gerai su juo. Aciu uz toki silta ivertinima. smile.gif
Atsakyti
defliune, gražu. vat ir aš svarstau apie tjantingas įsigijimą
Atsakyti
Defliune na tikrai super!!!!! ypac man labai zaliasis wub.gif
paziurejau cia i tavo darbus su vasku ir pati uzsinorejau biggrin.gif
tave ir gi radau osinkose biggrin.gif ten daugelio ju neralus darbai wub.gif

ruci grazus darbelis, taciau, man asmeniskai, labai truksta spalvu ax.gif tikiuosi neuzpyksi del komentaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 19 gegužės 2011 - 11:49
Aciu, Tavi

Aciu, Daiva smile.gif Tai vat mokytis ir mokytis su tuo vasku man dar. As taip ir mokausi, ziuriu ziuriu, nagrineju ir nagrineju ir pati bandau. Nera pas mus kam pamokyti. Skaitau ir bandau, kai kas gaunasi thumbup.gif , o kai kas ne sad.gif
Atsakyti
delfiune,
labai grazu. ziurejau ziurejau, masciau masciau kaip cia padaryta, koks nuoseklumas ir pasimeciau... sad.gif(
Atsakyti
defliune, super thumbup.gif
Atsakyti