QUOTE(ruci @ 2011 05 16, 13:30)
Ačiū Turiu jų daugiau, tik dar nenufotografavau
Atsiprašau, kad kišuosi, o Jūs jų nespalvinsite?
QUOTE(ELlJA @ 2011 05 16, 18:43)
Atsiprašau, kad kišuosi, o Jūs jų nespalvinsite?
Kai kurias spalvinu, kai kurias nea
Aciu Nijole
Noriu pristatyti batikos darba, ikvepe viena is rusu dailininkiu, kuri tikra ase sioje srityje
Man dar daug mokytis, bet jau ppo truputi perprantu vaska
Noriu pristatyti batikos darba, ikvepe viena is rusu dailininkiu, kuri tikra ase sioje srityje
Man dar daug mokytis, bet jau ppo truputi perprantu vaska
Ruci, gražus ornamentas tik, manau, tapyba bus tuomet, kai tapysite dažais, dabar tai panašiau į piešimą
Defliune gražu O tu su teptuku dirbi ar ir tą kaip jis ten tjantingas naudoji?
Ella, taip su tjantingu, nes teptuku tokiu tolygiu liniju neisgausit, ir ant teptuko labai greitai vesta vaskas. O tjantingas varinis, labai gerai su juo. Aciu uz toki silta ivertinima.
defliune, gražu. vat ir aš svarstau apie tjantingas įsigijimą
Defliune na tikrai super!!!!! ypac man labai zaliasis
paziurejau cia i tavo darbus su vasku ir pati uzsinorejau
tave ir gi radau osinkose ten daugelio ju neralus darbai
ruci grazus darbelis, taciau, man asmeniskai, labai truksta spalvu tikiuosi neuzpyksi del komentaro
paziurejau cia i tavo darbus su vasku ir pati uzsinorejau
tave ir gi radau osinkose ten daugelio ju neralus darbai
ruci grazus darbelis, taciau, man asmeniskai, labai truksta spalvu tikiuosi neuzpyksi del komentaro
Aciu, Tavi
Aciu, Daiva Tai vat mokytis ir mokytis su tuo vasku man dar. As taip ir mokausi, ziuriu ziuriu, nagrineju ir nagrineju ir pati bandau. Nera pas mus kam pamokyti. Skaitau ir bandau, kai kas gaunasi , o kai kas ne
Aciu, Daiva Tai vat mokytis ir mokytis su tuo vasku man dar. As taip ir mokausi, ziuriu ziuriu, nagrineju ir nagrineju ir pati bandau. Nera pas mus kam pamokyti. Skaitau ir bandau, kai kas gaunasi , o kai kas ne
defliune, super