Šauni skarytė, labai žaisminga. Ir ankstesnė irgi žavi. O čia moheros siūlais apnerta? Man lyg jų pūkai matosi.
Ir man kilo noras ką nors vaikiško nupiešt. Po tokios pertraukos ant mažų darbelių bus lengviau atgaut įgūdžius.
Linute, labai malonu, kad mane prisimeni, ačiū.
Skarytes gruntuotas tas plotelis po piesinuku, paskui piesiau plonu teptuku. Norejau kad butu maziau dazo, todel visos nespalvinu. Naturalus silkas sveika vaikams ant kakliuko. Apneriau siulu kid mochera su silku. Beda tik del to pukelio. Kadangi skareles skirtos mazuliukams, gal be puko butu geriau. Bet kitokie siulai nelabai tinka. Bandau dabar Daivutes patarimu sintetiniminksta siuliuka, bet storokas man jis, ieskosiu plonesnio.
Bet kokiu atveju, labai gražu...
Labai miniatiuriniai ir grazus darbai, as visada zavejausi zmoniu kruopstumu kurti tokias miniatiuras
Purpurine serija darbu, bet niekaip as dar nesusidraugauju su naujais dazais, ir konturas Marabu pradejo nebepatikti. Prisiminiau, kad vasku smagu daryti darbus, tai pristatau
Purpurines orchidejos, 150*40
Purpurines rugiageles, 150*40, batika, sifonas
Aguonos, batika, 60*60
Purpurine serija darbu, bet niekaip as dar nesusidraugauju su naujais dazais, ir konturas Marabu pradejo nebepatikti. Prisiminiau, kad vasku smagu daryti darbus, tai pristatau
Purpurines orchidejos, 150*40
Purpurines rugiageles, 150*40, batika, sifonas
Aguonos, batika, 60*60
Mano mėgiamiausios spalvos - violetinės. Vis traukia pieštį tik jom ir dabar pradėtas ir niekaip nepabaigiu violetinio darbo savo
Aš tai pradėjau ant įtemptų šilko rėmelių tapyt... Kol kas Nors jau audžiu mintį tapyt sau skarą...
QUOTE(aukso^gysla @ 2011 05 15, 20:55)
Labai man gražu jūsų violetiški šaliai
Aciu labai
Labai grazus miniatiuriniai darbeliai, o ka planuojate su jais daryti, kazka puosite?
Defliune, labai grazus saliai!!!
ruci, grazus ornamentas, tapyk toliau lauksim!
QUOTE(Defliune @ 2011 05 16, 10:39)
Labai grazus miniatiuriniai darbeliai, o ka planuojate su jais daryti, kazka puosite?
Na, tai vadinamosios "saulės gaudyklės" (sun catcher) - šiuos planuoju dovanoti, o kai pasidarysiu sau, tai kabinsiu lange Planuoju dar po vieną ar kelias plunksnas pakabinti ant jų... QUOTE(butybe @ 2011 05 16, 11:17)
Ačiū Turiu jų daugiau, tik dar nenufotografavau