Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

QUOTE(daivaV @ 2011 05 11, 12:03)
Yyy nerealiai wub.gif tikrai super gavosi thumbup.gif  thumbup.gif
internete, berods youtube.com, video su panasiais, is ten ir mokeisi?

Joo, labai ilgai daug ziurejau doh.gif studijavau, nors ten daug esminiu smulkmenu iskirpta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazus delfinas smile.gif idomi technika, gal galima placiau, ar kartais ne su alkoholiu daryta?
Atsakyti
Defliune, prie tavo avataro tinka biggrin.gif
Nea, alkoholio nebent paciai ikalt, kad nebutu taip baisu, nes net slapia buvau biggrin.gif cia visa esme - plemais piesti, tada iduoda ta raibuliavima g.gif
Atsakyti
Rimtai, prie avataro tinka smile.gif Mano vyras is manes juokiasi, sako, piesi piesi, o savo avataro vardo nepateisini - nei delfinu, nei zuvu smile.gif
Atsakyti
NU va va biggrin.gif as tai gal savo avataro nerealizuosiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(nilenilenile @ 2011 05 10, 12:49)
Kas nematė įdedu dar užpernai pieštą skarą. Tai prie jos tupinėjau gal savaitę.

Labai gražus darbas, alyvos taip pat super 4u.gif wub.gif

QUOTE(Yyy @ 2011 05 11, 11:20)
Na, pamislinau, ne tiek naują techniką, kiek naują stilių aš čia gimdau kurį laiką..
Žinau, ką keisčiau, bet parodau pirmą bandymą

Yyy, prisipažinsiu, kai atsiverčiau Tavo delfiną garsiai nusikeikiau... negražiai nusikeikiau blush2.gif
Fantastiškas. Rimtai. Labai.
Atsakyti
YYY,
darbas nerealiai grazus, toks tikroviskas..
Atsakyti
ELIJA, nu prajuokinai juodai lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif ačiū

Laimantai, blush2.gif dėkui

Biškį knieti dar kai kurių dažų užsisakyt, yr planų bigsmile.gif
Atsakyti
Ar ne su druskos tirpalu buvo padengtas šilkas? Mačiau pas rusus tokią techniką, labai įdomiai atrodo piešinys.
Delfinas gražus, man tik mėlyni plėmai gal kiek didoki ir per daug vienodi.
Yyy, gal nesupyksi, kad neišmanėlė kiša savo trigrašį?
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 05 11, 18:39)
ELIJA, nu prajuokinai juodai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  4u.gif  ačiū

biggrin.gif užsisakyk ką nori, kad tik darytum tokius gražius darbus ir toliau. Tikrai labai nustebinta buvau. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Nea, nebuvo dengta niekuo silkas smile.gif
As zinau, ten daug ka keisciau g.gif cia toks piesinys, kai turi is karto but susigalvojes spalvas, jom vietas, biski pavede visu pirma teptukas vienas verysad.gif labai pasijaute, kad netinkamas tokiem darbam, biski pavede spalvos, ir antra jauciu darysiu netgi toki pat, kadangi noresiu issizaist su spalvom, o kai reik greit dirbt, tai nesinores blaskytis gal su naujais elementais g.gif nors kas cia zino, gal ryt kitaip atrodys, ir bus visai nebe delfinas biggrin.gif
Atsakyti
Yyy, labai pavyke efektai ir spalviskai labai grazus paskutiniai darbeliai. As vis matydavau tokius didelius plemus ir nesuprasdavau kaip tai padaroma. O su lygintuvu lyginamais dazais taip iseina ar cia su garinamais?
Nijolyte, sveika sugrizus!!! biggrin.gif
Atsakyti