NU jo, su Maskva, ne kazhna kas
nu reiks paziuret, kur cia krepdesina apsimoka, o kur saket Vilniuj reminat? as pati neapsiimciau, nes tikrai nepasitikiu savo jegom reminimo nu cia man ateiciai
Papildyta:
O jus salikelius kaip iforminat? siunat spec krepseli? ar perkat spec maiselius? ar i celofanini paprasta dedat
Rusaites kaip pavyzdį daviau nes jos jau labai seniai piešia.
Labai gražios našlaitės
Labai gražios našlaitės
Aciu Tavi
Krepdesinas zvilgesio nepraranda, bet paliginus su satinu tai jis ne toks blizgus, as turbut tai turejau omeny
Tikrai, rusu puslapiuose galima tikru sedevru prisiziureti
Na va mano lelijos tikkuosi moderatore nenubaus mane uz tai
Niliuk, ten kur nuotrauka fotki, yra kaireje puseje virs jos SHARE, uzeini, apacioje HOT LINK THIS IMAGE, paspaudi, atsidaro daug tokiu nuorodu, pasirinki DIRECT LINK TO THE FOTO, nukopini i SM, paspaudus IMG jau atsakymo lange, virs jo rasi
Na tikiuosi supratai
Krepdesinas zvilgesio nepraranda, bet paliginus su satinu tai jis ne toks blizgus, as turbut tai turejau omeny
Tikrai, rusu puslapiuose galima tikru sedevru prisiziureti
Na va mano lelijos tikkuosi moderatore nenubaus mane uz tai
Niliuk, ten kur nuotrauka fotki, yra kaireje puseje virs jos SHARE, uzeini, apacioje HOT LINK THIS IMAGE, paspaudi, atsidaro daug tokiu nuorodu, pasirinki DIRECT LINK TO THE FOTO, nukopini i SM, paspaudus IMG jau atsakymo lange, virs jo rasi
Na tikiuosi supratai
Defliune grazu
o negalima deti?
o negalima deti?
negalima nesioti is savo temos
QUOTE(nilenilenile @ 2011 05 10, 14:23)
Aciu, Defliune uz paaiskinima. Na bandau per fotki, tik kad Hot share kaip ir neradau
Irgi senai piestos alyvos.
http://hotimg23.fotk...aiA_5225-vi.jpg
Papildyta:
Ir užmiršau pagirti našlaites, kuklios ir stilingos. As irgi du šalius piešiau su našlaitėmis, kažkodėl jos visiems patinka.
Irgi senai piestos alyvos.
http://hotimg23.fotk...aiA_5225-vi.jpg
Papildyta:
Ir užmiršau pagirti našlaites, kuklios ir stilingos. As irgi du šalius piešiau su našlaitėmis, kažkodėl jos visiems patinka.
matau nuoroda.. o cia pabandziau ikelti tavaji darbeli
as paskaudziu "kopijuoti paveikslelio adresa" ir supermamoj paste atsidariuseme IMG langelyje
Na, pamislinau, ne tiek naują techniką, kiek naują stilių aš čia gimdau kurį laiką..
Žinau, ką keisčiau, bet parodau pirmą bandymą
Žinau, ką keisčiau, bet parodau pirmą bandymą
Labai įdomus darbas ir technika
nilenilenile o tau rusiškas radikalas nepatinka man tai jis visai geras, galima dėti mažiukus paveikslėlius, kas norės pasididins, galima iškarto į pranešimą - reikia pasirinkti funkciją картинка в тексте. Kuo man dar patinka radikalas - pastebėjau jog nuotraukų išliekamumas geresnis, aš daug landžioju nete ir matau kad senesnėse temose kartais jau nebeatsidaro nuotraukos įkeltos per kitur.
Na o čia šiaip sau šiek tiek įspūdžių iš šopingo. Veiksmo vieta Vilniuje. Vakar nuvažiavau į Art inn parduotuvėlę. Jie iš Domus galerijos persikėlė į Visų Šventų gatvę. Turi daug dažų šilkui; Javana Pebeo. Fiksuojamų garais kolkas nėra bet žada užsivežti. Kainų labai nežiūrėjau, šiaip pas juos buvo kiek brangiau, užtat daug. Yra gatavo apsiūto šilko kurio man reikėjo staigiai (ko ten ir važiavau). Labai malonus paslaugus aptarnavimas, kaip tai ir turi būti. Gerai tai tuo, kad Meno mūzai visai pašonėje atsirado konkurentas nes su tom moteriškėm tai sunku nors, dabar jau išmokau susišnekėti, atradau kaip reikia bendrauti Ech nors visgi geriausia man Jogailos gatvėje esančios parduotuvės atmosfera tik mažiau visko
Yyy eik tu sau kaip fainai toks nuostabus įspūdis gavosi tas delfinas po vandeniu raibuliuojančiu
Na o čia šiaip sau šiek tiek įspūdžių iš šopingo. Veiksmo vieta Vilniuje. Vakar nuvažiavau į Art inn parduotuvėlę. Jie iš Domus galerijos persikėlė į Visų Šventų gatvę. Turi daug dažų šilkui; Javana Pebeo. Fiksuojamų garais kolkas nėra bet žada užsivežti. Kainų labai nežiūrėjau, šiaip pas juos buvo kiek brangiau, užtat daug. Yra gatavo apsiūto šilko kurio man reikėjo staigiai (ko ten ir važiavau). Labai malonus paslaugus aptarnavimas, kaip tai ir turi būti. Gerai tai tuo, kad Meno mūzai visai pašonėje atsirado konkurentas nes su tom moteriškėm tai sunku nors, dabar jau išmokau susišnekėti, atradau kaip reikia bendrauti Ech nors visgi geriausia man Jogailos gatvėje esančios parduotuvės atmosfera tik mažiau visko
Yyy eik tu sau kaip fainai toks nuostabus įspūdis gavosi tas delfinas po vandeniu raibuliuojančiu
aciu mergaites, vis sunkiau rast laika tarp visu cia veiksmu namie
Na, tobulinsiu, turbut net pradziai nesiblaskant daugiau tokiu delfinu nupiesiu, po to keisiu i perlus , jurzvaigzdes ir tt
~ella~ aha , man patinka artinn, jie cia buvo visai salia mano namu, dabar ne i tema, ten centre, bet fainai ir aptarnauja ir viska
Na, tobulinsiu, turbut net pradziai nesiblaskant daugiau tokiu delfinu nupiesiu, po to keisiu i perlus , jurzvaigzdes ir tt
~ella~ aha , man patinka artinn, jie cia buvo visai salia mano namu, dabar ne i tema, ten centre, bet fainai ir aptarnauja ir viska
Yyy nerealiai tikrai super gavosi
internete, berods youtube.com, video su panasiais, is ten ir mokeisi?
internete, berods youtube.com, video su panasiais, is ten ir mokeisi?