Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Yyy, rusaitės piešia ant krepdešino paveikslus.
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 05 09, 17:09)
DaivaV thumbup.gif o ten su vasku ar su konturu ziedlapiuos taskiukus dejai?
4u.gif
As tai bandau nauja technika, nauja stiliu, prisimokinau cia, siandien pabandziau fona padaryt, iki eme vaikai budintis, su savo visais "Kas cia? bigsmile.gif " teko raukt biggrin.gif

4u.gif
kokia technika bandai?
ziedlapiuose taskiukai pusiau sausu teptuku tiesiog dazai deti 4u.gif

QUOTE(nilenilenile @ 2011 05 10, 00:41)
OHO-HO-HO, tik tiek ir galiu pasakyti. Labai įspūdingas šalis. Ir nieko jis ne per margas.

DaivaV, o kokia prasmė buvo kontūruoti iš abiejų pusių? Kiek įžiūrėjau tai kontūrai naudoti įvairių spalvų, ar ne? Ir kiek dienų praleista prie tokio šedevro?

4u.gif
kazkodel dazai prabeginejo, gaila buvo, tai ir is kitos puses kontura uzdejau. Taip budavo tik ant storo silko, o si karta ir ant plonesnio taip atsitiko... nezinau kodel cool.gif
konturai ivairiu spalvu 4u.gif
praleidau daug laiko biggrin.gif sadamaza esu tikriausiai lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 10 gegužės 2011 - 09:27
daivaV šalis fantastiškas thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif o žinant kiek darbo įdėta doh.gif pagyrimai dvigubėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2011 05 10, 11:48)
daivaV šalis fantastiškas  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  o žinant kiek darbo įdėta  doh.gif  pagyrimai dvigubėja  4u.gif

wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi ilgai krapštausi, nors mano bagažas pieštų darbelių labai jau nedidelis.

Kas nematė įdedu dar užpernai pieštą skarą. Tai prie jos tupinėjau gal savaitę.

http://s41.radikal.r...322e88e575c.jpg

Dar klausimėlis. Kaip jūs dedat nuotraukas į šį forumą? Per photobucket mano puslapiuko, kažkodėl neina, pasidariau fotki.com - irgi neina, tik radikalas rusiškas gelbėja.
Atsakyti
Na stai prasidejo geliu sezonas biggrin.gif
Uzsakymas-dovana mociutei
user posted image

Nililuk - super pievu laukas 4u.gif
as dedu per fotki.com - prie nuotraukos yra SHARE toks paspaudti ir dar spaudi HOT SHARE ir pacia nuotraukos jpg nukopini
arba per www.part.lt gali
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 10 gegužės 2011 - 11:54
DaivaV, aa aisku smile.gif Niu del technikos, dar nezinau ar pavyks man, dar daug liko padaryt doh.gif biggrin.gif tai parodysiu po to .. reiks pasipraktikuot daug, turiu ivairiu minciu, siaubas, nespeju tik igyvendint, jas pakeicia kitos , dar kitos ir tt doh.gif biggrin.gif

nilenilenile, ooo kaip grazu thumbup.gif bigsmile.gif

Defliune, mielas darbelis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(tavi @ 2011 05 10, 08:27)
Yyy, rusaitės piešia ant krepdešino paveikslus.

O kodel butent rusaites? g.gif biggrin.gif
Na va taip ir maniau, kad krepdesinas einamiausias g.gif
Dabar piesiu bent ant ponge, tai ir kaip skara gali but blush2.gif
Atsakyti
Krepdisinas tikrai einamiausias piesiant pano, nes jis daug dazu sugeria ir nera blizgus smile.gif
Darbelis mielas, bet paprastas, kai mociutei 80 metu, nelabai ir painpravizuosi biggrin.gif
Atsakyti

Aciu, Defliune uz paaiskinima. Na bandau per fotki, tik kad Hot share kaip ir neradau

Irgi senai piestos alyvos.
http://hotimg23.fotk...aiA_5225-vi.jpg
Papildyta:
Ir užmiršau pagirti našlaites, kuklios ir stilingos. As irgi du šalius piešiau su našlaitėmis, kažkodėl jos visiems patinka.
Atsakyti
nilenilenile tikrai labai grazus darbai wub.gif
Defliune grazu thumbup.gif kodel leliju nerodai? labai grazios jos pas tave wub.gif
krepdesinas tikrai daug sugeria dazu doh.gif taciau zvilgesio nepraranda, pas mane zvilga biggrin.gif pas mane krepdesinas10, gal dar nuo storio ar gamintojo priklauso, dar gal nuo dazu g.gif
Atsakyti
o kokie ryskiausi dazai , pagal jusu praktika? g.gif nes as kolkas tik su trejais dirbu g.gif
Dar pareis ir man aksominiai dazai, hehe, bus idomu pabandyt biggrin.gif
bet ju jau manau maisyt negalima biggrin.gif

nilenilenile thumbup.gif labai grazu bigsmile.gif

as kiek turejau krepdesino, tai jis man panasus i ponge 7 buvo g.gif nu nezinau, nelabai smarkiai man habotai, krepdesinas ir storesnis ponge g.gif skirias. Kazkaip visada maniau, kad labiau skirsis
Atsakyti
Yyy ponge nuo krepdesino labai skiriasi, bent tas kuri as turiu g.gif o pirkau ji Decotex parduotuvej, Akropolyje. gali prie progos idomumo delei paziureti ir paciupenti biggrin.gif vis ka nors naujo isbandyti visada labai smagu biggrin.gif as vis siunciu visus i Maskva bet tai niekas neciuozia nors tu ka... lotuliukas.gif o taip noriu pabandyti davydovo dazus...ech lotuliukas.gif o uzsakineti ir visus muitus ir pvm moketi vis tik nenoriu tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 10 gegužės 2011 - 13:18