Yyy, rusaitės piešia ant krepdešino paveikslus.
QUOTE(Yyy @ 2011 05 09, 17:09)
DaivaV o ten su vasku ar su konturu ziedlapiuos taskiukus dejai?
As tai bandau nauja technika, nauja stiliu, prisimokinau cia, siandien pabandziau fona padaryt, iki eme vaikai budintis, su savo visais "Kas cia? " teko raukt
As tai bandau nauja technika, nauja stiliu, prisimokinau cia, siandien pabandziau fona padaryt, iki eme vaikai budintis, su savo visais "Kas cia? " teko raukt
kokia technika bandai?
ziedlapiuose taskiukai pusiau sausu teptuku tiesiog dazai deti
QUOTE(nilenilenile @ 2011 05 10, 00:41)
OHO-HO-HO, tik tiek ir galiu pasakyti. Labai įspūdingas šalis. Ir nieko jis ne per margas.
DaivaV, o kokia prasmė buvo kontūruoti iš abiejų pusių? Kiek įžiūrėjau tai kontūrai naudoti įvairių spalvų, ar ne? Ir kiek dienų praleista prie tokio šedevro?
DaivaV, o kokia prasmė buvo kontūruoti iš abiejų pusių? Kiek įžiūrėjau tai kontūrai naudoti įvairių spalvų, ar ne? Ir kiek dienų praleista prie tokio šedevro?
kazkodel dazai prabeginejo, gaila buvo, tai ir is kitos puses kontura uzdejau. Taip budavo tik ant storo silko, o si karta ir ant plonesnio taip atsitiko... nezinau kodel
konturai ivairiu spalvu
praleidau daug laiko sadamaza esu tikriausiai
daivaV šalis fantastiškas o žinant kiek darbo įdėta pagyrimai dvigubėja
QUOTE(~ella~ @ 2011 05 10, 11:48)
daivaV šalis fantastiškas o žinant kiek darbo įdėta pagyrimai dvigubėja
Aš irgi ilgai krapštausi, nors mano bagažas pieštų darbelių labai jau nedidelis.
Kas nematė įdedu dar užpernai pieštą skarą. Tai prie jos tupinėjau gal savaitę.
http://s41.radikal.r...322e88e575c.jpg
Dar klausimėlis. Kaip jūs dedat nuotraukas į šį forumą? Per photobucket mano puslapiuko, kažkodėl neina, pasidariau fotki.com - irgi neina, tik radikalas rusiškas gelbėja.
Kas nematė įdedu dar užpernai pieštą skarą. Tai prie jos tupinėjau gal savaitę.
http://s41.radikal.r...322e88e575c.jpg
Dar klausimėlis. Kaip jūs dedat nuotraukas į šį forumą? Per photobucket mano puslapiuko, kažkodėl neina, pasidariau fotki.com - irgi neina, tik radikalas rusiškas gelbėja.
Na stai prasidejo geliu sezonas
Uzsakymas-dovana mociutei
Nililuk - super pievu laukas
as dedu per fotki.com - prie nuotraukos yra SHARE toks paspaudti ir dar spaudi HOT SHARE ir pacia nuotraukos jpg nukopini
arba per www.part.lt gali
Uzsakymas-dovana mociutei
Nililuk - super pievu laukas
as dedu per fotki.com - prie nuotraukos yra SHARE toks paspaudti ir dar spaudi HOT SHARE ir pacia nuotraukos jpg nukopini
arba per www.part.lt gali
DaivaV, aa aisku Niu del technikos, dar nezinau ar pavyks man, dar daug liko padaryt tai parodysiu po to .. reiks pasipraktikuot daug, turiu ivairiu minciu, siaubas, nespeju tik igyvendint, jas pakeicia kitos , dar kitos ir tt
nilenilenile, ooo kaip grazu
Defliune, mielas darbelis
Papildyta:
O kodel butent rusaites?
Na va taip ir maniau, kad krepdesinas einamiausias
Dabar piesiu bent ant ponge, tai ir kaip skara gali but
nilenilenile, ooo kaip grazu
Defliune, mielas darbelis
Papildyta:
QUOTE(tavi @ 2011 05 10, 08:27)
Yyy, rusaitės piešia ant krepdešino paveikslus.
O kodel butent rusaites?
Na va taip ir maniau, kad krepdesinas einamiausias
Dabar piesiu bent ant ponge, tai ir kaip skara gali but
Krepdisinas tikrai einamiausias piesiant pano, nes jis daug dazu sugeria ir nera blizgus
Darbelis mielas, bet paprastas, kai mociutei 80 metu, nelabai ir painpravizuosi
Darbelis mielas, bet paprastas, kai mociutei 80 metu, nelabai ir painpravizuosi
Aciu, Defliune uz paaiskinima. Na bandau per fotki, tik kad Hot share kaip ir neradau
Irgi senai piestos alyvos.
http://hotimg23.fotk...aiA_5225-vi.jpg
Papildyta:
Ir užmiršau pagirti našlaites, kuklios ir stilingos. As irgi du šalius piešiau su našlaitėmis, kažkodėl jos visiems patinka.
nilenilenile tikrai labai grazus darbai
Defliune grazu kodel leliju nerodai? labai grazios jos pas tave
krepdesinas tikrai daug sugeria dazu taciau zvilgesio nepraranda, pas mane zvilga pas mane krepdesinas10, gal dar nuo storio ar gamintojo priklauso, dar gal nuo dazu
Defliune grazu kodel leliju nerodai? labai grazios jos pas tave
krepdesinas tikrai daug sugeria dazu taciau zvilgesio nepraranda, pas mane zvilga pas mane krepdesinas10, gal dar nuo storio ar gamintojo priklauso, dar gal nuo dazu
o kokie ryskiausi dazai , pagal jusu praktika? nes as kolkas tik su trejais dirbu
Dar pareis ir man aksominiai dazai, hehe, bus idomu pabandyt
bet ju jau manau maisyt negalima
nilenilenile labai grazu
as kiek turejau krepdesino, tai jis man panasus i ponge 7 buvo nu nezinau, nelabai smarkiai man habotai, krepdesinas ir storesnis ponge skirias. Kazkaip visada maniau, kad labiau skirsis
Dar pareis ir man aksominiai dazai, hehe, bus idomu pabandyt
bet ju jau manau maisyt negalima
nilenilenile labai grazu
as kiek turejau krepdesino, tai jis man panasus i ponge 7 buvo nu nezinau, nelabai smarkiai man habotai, krepdesinas ir storesnis ponge skirias. Kazkaip visada maniau, kad labiau skirsis
Yyy ponge nuo krepdesino labai skiriasi, bent tas kuri as turiu o pirkau ji Decotex parduotuvej, Akropolyje. gali prie progos idomumo delei paziureti ir paciupenti vis ka nors naujo isbandyti visada labai smagu as vis siunciu visus i Maskva bet tai niekas neciuozia nors tu ka... o taip noriu pabandyti davydovo dazus...ech o uzsakineti ir visus muitus ir pvm moketi vis tik nenoriu