Sveikos,
malonu, kad neišpeikėte mano darbelio. Bandysiu piešti dar, jei tik nugara leis.
Tavi, šaunuolė, tavo vyras tikrai turi nagingas rankas. Ir rėmai, ir stovai - viskas kas reikalinga ne tik piešimui, bei ir demonstravimui.
QUOTE(tavi @ 2011 05 06, 12:45)
Geriausia tapyti ant sukirpto audinio, bet čia nežinau kas bus, tai tempiau visą audinį.
Daiva, rėmas mano vyro darytas, nei vieno rėmo nepirkau - viską darė vyras
Daiva, rėmas mano vyro darytas, nei vieno rėmo nepirkau - viską darė vyras
jei detalem sukirpsi - tolygiai neitempsi silko ir bus sh... dar ir detales issikraipys, deformuosis
o gal turejai minty tiesiog audinio gabalus, o ne drabuzio detales, tada taip - mazesniais plotais patogiau tapyti, taciau dideliu plotu - ekonomiskiau, audinio reikia maziau - kaip ir visur - lazda turi du galus
parodziau vyrui brezinukus tavi remo - ........ atsiduso ir sukale toki rema koki sukale keiciant formata sukinejam is naujo vinukus turiu dar ir pirktiniu plastikiniu remu, o noriu tavi remo... o kad mano MB toki padarytu... ech...
uzsakiau padaryti dideli reguliuojama rema - vat jau keli menesiai laukiu
taip jauciu gal man nelemtis tokia
nilenilenile lauksiu tavo darbu
Geriausia kai ant medžiagos padaro brėžinį siuvėja, tai piešt galima tada ramiai. Tuomet aišku kur apačia, kur siūlė.
QUOTE(tavi @ 2011 05 06, 15:24)
Geriausia kai ant medžiagos padaro brėžinį siuvėja, tai piešt galima tada ramiai. Tuomet aišku kur apačia, kur siūlė.
ramiai - jei besiunant nuotaikos vejai nepasikeicia ir fasonas islieka stabilus, t.y. nepakites nuo pradinio varijanto
"Degantis marguolis"
kontūras iš abiejų šalikėlio pusių, skiriasi melynas konturas - vienoje pusėje yra tamsus. o kitoje - ryškus turkis.
dar tokio ryskaus ir margo ko gero nebuvo
ELIJA ko gero teisi - pavasaris smarkiai kai kuriuos veikia siuo atveju mane
kontūras iš abiejų šalikėlio pusių, skiriasi melynas konturas - vienoje pusėje yra tamsus. o kitoje - ryškus turkis.
dar tokio ryskaus ir margo ko gero nebuvo
ELIJA ko gero teisi - pavasaris smarkiai kai kuriuos veikia siuo atveju mane
Įdomu, reiktų pamatyt gyvai kaip atrodo su kontūrais iš abieju pusių
Daivut, na vel pasikortosiu, bet salikelis SUPER
Geriau papasakok, kaip tau gimsta tokie rastai? ar iskarto, ar palaipsniui, kaip tokios detalytes atsiranda? o kaip tapai, kaip sugalvoji kokia spalva deti? kaip dengti, ar taskuoti, ar ne? labai idomu
labai zaviuosi, Z-A-V-I-U-O-S-I !!!
Geriau papasakok, kaip tau gimsta tokie rastai? ar iskarto, ar palaipsniui, kaip tokios detalytes atsiranda? o kaip tapai, kaip sugalvoji kokia spalva deti? kaip dengti, ar taskuoti, ar ne? labai idomu
QUOTE(Defliune @ 2011 05 09, 11:29)
Daivut, na vel pasikortosiu, bet salikelis SUPER
manau gal kiek per margas...bet jau nieko nebepakeisiu
is pradziu randu motyva, kuris man uzkliuna ir nebeiskrenta
pries ji deliojant ant silko zinau tik kokios pagrindines spalvos dominuos
neskubedama raitau ornamentus ir beraitant vis kyla nauju minciu - beveik niekada nezinau kas bus galutiniam variante ornamentai kazkaip savaime atsigula ten kur jiems patinka... todel daznai zaviuosi Shimutes nuoseklumu, apgalvotu motyvu
Buvau penktadieni kursuose , tapybos ant silko
Labai patiko,
Labai patiko,
DaivaV o ten su vasku ar su konturu ziedlapiuos taskiukus dejai?
As tai bandau nauja technika, nauja stiliu, prisimokinau cia, siandien pabandziau fona padaryt, iki eme vaikai budintis, su savo visais "Kas cia? " teko raukt
As tai bandau nauja technika, nauja stiliu, prisimokinau cia, siandien pabandziau fona padaryt, iki eme vaikai budintis, su savo visais "Kas cia? " teko raukt
Koki silka paveikslams naudojat?