Kad negalvotumėt kad nieko nedarau išstatau jau swapinę dovaną. Spavos mėgstamos mergaitės, kuriai dariau ir raštas jai taikytas.
Krepdešinas, 250x90
jo... tavi, ismatavimai ispudingi , o kas cia bus? - negi toks didelis salis.
oho, dydis šalio
Ne čia ne šalis, greičiausiai bus pasiūta tunika
kad ir tunikai... vis tiek labai daug kaip tu toki dideli nutapei, tiek metru, ant jokio remo juk netelpa
dalim turbut
Tikrai, ismatavimai dideli ir ispudingi. Man taip gaila, tos nukirptos nupiestos medziagos, kai siuvamas drabuzis.
Tavi, o kaip piesete, itempete? ar tieisiog kazkur istiesete?
QUOTE(Defliune @ 2011 05 06, 12:01)
Tikrai, ismatavimai dideli ir ispudingi. Man taip gaila, tos nukirptos nupiestos medziagos, kai siuvamas drabuzis.
braizomi lekalai drabuziui, tada ant silko perpiesiami lekalu konturai ir tapoma tik ant busimu detaliu - taip neissikerpa nutapytas silkas, bet vis tiek audinio iseiga daug didesne nei tiesiog kerpant ir siuvant paprasta audini nes tik gabalais audinys gali buti itemptas ant remo
be to kai yra nupiestos lekalu ribos galima normaliai sudelioti piesini, kad jis pasiuvus deretu
taciau jei tai tiesi ir laisva tunika, tapyto audinio neturetu daug issikirpti
Ant rėmo tempiau. Pas manę rėmas ištempiamas 210x110, o likutį medžiagos persvėriau ir prikabinau kočėlą, kad temptų medžiagą O tunika tai gali būt kimono tipo, tai visa medžiaga ir sueis ir nukirpti nieko nereiks
jetau tavi.... AS NORIU TOKIO REMO! labai...
QUOTE(daivaV @ 2011 05 06, 11:18)
braizomi lekalai drabuziui, tada ant silko perpiesiami lekalu konturai ir tapoma tik ant busimu detaliu - taip neissikerpa nutapytas silkas, bet vis tiek audinio iseiga daug didesne nei tiesiog kerpant ir siuvant paprasta audini nes tik gabalais audinys gali buti itemptas ant remo
be to kai yra nupiestos lekalu ribos galima normaliai sudelioti piesini, kad jis pasiuvus deretu
Aciu, Daivut uz info, o tai su mama vis galvojom, kaip cia suknele pasisiuti su rastais tapytais, super, dabar bandysim
Tavi, o remas neissikreipe, kai toki dideli itempete, nes kai dariau saronga 160*90, tai remas siek tiek issikreipe
Geriausia tapyti ant sukirpto audinio, bet čia nežinau kas bus, tai tempiau visą audinį.
Daiva, rėmas mano vyro darytas, nei vieno rėmo nepirkau - viską darė vyras
Daiva, rėmas mano vyro darytas, nei vieno rėmo nepirkau - viską darė vyras