Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Aciu, mergaites 4u.gif

Butybe, kaip svelnu ir grazuuu wub.gif cia dar apnerta? labai super ideja, malacius bigsmile.gif
Atsakyti
Miurele, o man tavo skarele super, nors tu ir sakai su blynais, bet mano nuomone svarbiausia skarele turi graziai atrodyti surista, o tavo atrodo labai graziai kai susirisa...

Fonas pauksciukui mano nuomone labai tinka

O inicialai nuostabus

smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mergicos 4u.gif .Simtas metu SM nebesilankiau blush2.gif ... Labai graziu darbeliu esat prisejusios,saunuoles!!!
Atsakyti
Labutis mergaites 4u.gif

Beprotiskai grazus jusu darbeliai, ruosiuosi vaiku krikstynoms ir gime mintis pasisiuti suknutes sau ir dukrai, silkines ir noretusi ka papuostos butu piesiniais... wub.gif kazkas paprasto, geleto, lengvo... svesti planuojame prie juros, kopose vakariene, ir fotosesija...

Noretusi kazko tikrai lengvo, neapkrauto, pieno baltumo silko (ar kokios kitos lengvos medziagytes is kurios eitu pasiuti nesiojama drabuzi) ir galbut siek tiek sukneliu apacioje ziedu (kazkodel melsvu, arba persikiniu atspalviu... smile.gif ) ir siek tiek lieto fono ax.gif
Gal kuri apsiimtumet istapyti silka? 4u.gif Jei mintyse turite kainyte ir vaizda bei konkreciau isivaizduojate jog tai imanoma atlikti, prasau i az 4u.gif Labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.L.A: 04 gegužės 2011 - 18:16
aciu, mergaites, uz grazius zodzius.
butybe, ideja superine. dar koki sijonuka sukurpti ir butu jau visas komplektas mazai princesei... wink.gif)
Atsakyti
Sveikos visos,

senai besilankiau forume, net registruotis teko iš naujo. Smagu matyti ir žinomus vardus ir daug daug naujų.

Beveik dvejus metus nepiešiau, nutariau pabandyti ar dar klauso rankos. Galvojau, kad rezultatas bus prastesnis, žinoma yra begalė klaidų, tuo labiau, kad ir nebuvau labai įgudusi piešėja.
Įdomu būtų sužinoti jūsų nuomonę.
http://s56.radikal.r...cb554f9ed66.jpg
Atsakyti
QUOTE(nilenilenile @ 2011 05 05, 10:38)
Sveikos visos,

senai besilankiau forume, net registruotis teko iš naujo. Smagu matyti ir žinomus vardus ir daug daug naujų.

Beveik dvejus metus nepiešiau, nutariau pabandyti ar dar klauso rankos. Galvojau, kad rezultatas bus prastesnis, žinoma yra begalė klaidų, tuo labiau, kad ir nebuvau labai įgudusi piešėja.
Įdomu būtų sužinoti jūsų nuomonę.
http://s56.radikal.r...cb554f9ed66.jpg
user posted image

man tikrai labai labai grazu wub.gif

butybe svelnu, grazu, zodziu super! wub.gif

SeRi sveika sugryzus biggrin.gif o as tave atsimenu ax.gif ir tavo darbelius taip pat, retsykiais vis uzeidavau pasiziureti i juos biggrin.gif silka apleidai visai?

smagu, kad musu daugeja wub.gif prisiziuriu kitu darbu ir paciai didelis noras atsiranda bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 05 gegužės 2011 - 09:24
Sveika SeRi, šimtas metų biggrin.gif gerai kad grįžai, gal kokių darbelių turi užslėpusi 4u.gif
nilenilenile nagi gražu wub.gif spalvinga thumbup.gif
*Miurielė* visai geras pirmasis darbas, labai dekoratyvus o ant kaklo žiūrisi puikiai. Dėl nutekėjimų - ko negalima paslėpti geriausia yra paryškinti biggrin.gif Iš broko padaryti privalumą taip sakant thumbup.gif Aš bent jau taip darau, jei tai nėra tikslus motyvas o tokia laisvesnė tapyba, visokius nubėgimus paryškinu su pussausiu teptuku , kontūro nenaidoju. Jei labai dažas sklinda, galima apsiginkluoti fenu.
Atsakyti
SeRi, labai tavęs trūko. Smagu tavę vėl girdėt
Atsakyti
Dėkui visoms komentavusioms mirksiukas.gif
Po pirmojo bandymo tikrai noras nedingo, o kaip tik norisi vis daugiau bandyti tongue.gif

Vakar antrą skarą panašią dariau. Tai klaidų beveik nėra, bet tie krašteliai vis tiek su nubėgimais gavosi blink.gif
Aš vat dabar galvoju, o jei kitą kartą ant tokių "plaukiančių" kraštų druskos pabarstyti, gal gi ne taip kris į akis g.gif
Svarbiausia, kad kai tepu dažą ir bedžiūstant, viskas labai gražiai atrodo, o paskui tik išryškėja tie margumai doh.gif
Atsakyti
nilenilenile, labai grazus darbelis. atrodo, kad nera jokiu net klaideliu...spalvingas
Atsakyti
Yyy ir *Miurielė* gražu 4u.gif
Atsakyti