Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

Yyy oi koks fainas darbelis, paukščiukas superinis bigsmile.gif
Kaip aš tave suprantu, čia ta stadija kai matai, kad trūksta bet kažką dar padarius baisu sugadinti ax.gif Pamedituok biggrin.gif neskubėk ir rasi sprendimą.
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2011 05 03, 14:24)
Yyy oi koks fainas darbelis, paukščiukas superinis  bigsmile.gif
Kaip aš tave suprantu, čia ta stadija kai matai, kad trūksta bet kažką dar padarius baisu sugadinti  ax.gif  Pamedituok  biggrin.gif  neskubėk ir rasi sprendimą.

bigsmile.gif 4u.gif
niu zinok nakti permasciau tris kartus, siandien dar nebuvau tikra,nuemiau nuo remo, tai graziai atrodo ant kaklo tie ziedai, bet taip, kazko truksta, tai nakti ismastyta permastyta fona bandziau det g.gif dabar dziuna ir taip baisu, taip baisu, kas ten gausis doh.gif vienoj vietoj biski persistengiau, aaa o kai slapia ir dziuna, tai vaizdas keicias kas pora sekundziu hihihi.gif
Atsakyti
Niu o gavos taip:

user posted image
user posted image
Atsakyti
Yyy labai grazu! wub.gif
Atsakyti
Na ir aš noriu pasirodyti ax.gif
mano pirmoji skarelė rolleyes.gif Dariau nedidelę, na tiesiog pabijojau pirmam kartui imti didesnę.
Gal primityvu, tiesiog spalvų "blynai".
Šiaip visur spalvos pasidengė visai tvarkingai, bet gi sugalvojau mandriau padaryt, pritaškavau, tikėjausi, kad nepasklis smarkiai, iš pradžių buvo normaliai, bet po to doh.gif Atrodė kaip nutekėję, tai kontūrais pakreivaliojau ant viršaus..
Kitą kartą kai ką darysiu kiek kitaip..
user posted image
Atsakyti
*Miuriele*, oo visai smagi skaryte bigsmile.gif gal yra foto visos skarytes? smile.gif
Papildyta:
daivaV, aciu 4u.gif biski ciut ne taip isdziuvo kelios vietos , bet tiek to smile.gif
Atsakyti
Va, matosi visi "nuplaukimai", kurių neturėjo būt, bet gi norėjau įdomiau padaryt, o gavosi šnipšt doh.gif
user posted image
Bet skarelių gerumas yra tai, kad užsirišus nelabai tie defektai matosi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Miurielė*: 03 gegužės 2011 - 18:56
taigi smile.gif
Niu va, malacius wink.gif lauksim daugiau skaryciu bigsmile.gif
Atsakyti
Yyy, man labai gražu dabar, tikrai smile.gif

Laimantai, gražios skarelės, man patinka raštai, nors spalvos ne pavasariškos jau tokios labai mirksiukas.gif

*Miurele* nuotaikingas šalikėlis, ir kaip meistriškai pateiktas nuotraukoj ant modelio smile.gif

O aš kokį siurprizą radau biggrin.gif nors gal ne siurprizas, netinka taip sakyt, bet prisiminiau staiga, kad vieno šalikėlio nepasirodžiau, kažkada nutapiau ir turėjau laikyt paslapty iki kovo pabaigos, tas kovas pasibaigė, o aš ir pamiršau biggrin.gif buvo užsakymas, su inicialais, su angelėliu (arba avinėliu, pasirinkau angelėlį) ir jūreiviškas primenančiomis spalvomis, tad toks buvo mano išpildymas.

user posted image
Atsakyti
Shimut graziai ir idomiai thumbup.gif jureiviska tema ir visa kita, reikejo pasukti galva kaip ispildyt biggrin.gif
Atsakyti
Yyy labai svelni tema pas tave skareleje smile.gif
Laimantai, labai gerai, tikrai madinga spalva. Man tai teko net kelias bonkutes pirkti violetiniu dazu pries Kaledas, nes visi kai vienas susitare buvo violetiniu skareliu lotuliukas.gif
Shima - man primena vaikyste, kai dainele dainavo apie Labanaktuka smile.gif

Sveikinu Miurele su pradzia, visai gerai pavyko, aisku kartais iseina ne taip, kaip noris, bet labai gerai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai graziu darbeliu prikepet, esu visu jusu gerbeja, tik dovanokit, kad vis nerandu laiko pakomentuoti blush2.gif
Dabar darbuojuos prie eskizu vienam sumanymui. Galvojau dar nesirodyti, bet Shimutes salikelis uzvede, kad ir pati pasirodyciau smile.gif
Esu sumanius skareles krikstynoms palankynoms ir siaip vaikuciams. Cia pirmas bandymas ax.gif
user posted image
Atsakyti