Sveikos visos
kažkaip per visus darbus ir atpratau netgi forume lankytis, o buvo, kad nei dienos neištverdavau nepažiūrėjus. Pasijaučiau atsilikus, tiek naujų vardų čia Ir kaip mane suėmė noras kažką nutapyt vėl čia paskaičius plepaliukus visus, taip jaučiuos truputį tuščiai, kai nieko nepiešiu ir nekuriu,per paskutinius porą mėnesių tik porą gėlyčių padariau, bet dar negaliu galėsiu nuo gegužės pabaigos tai tik tuomet ir sugrįšiu į normalų forumo gyvenimą
vaje... Shimute... kaip as pasiilgau tavo ornamentu lauksiu labai!
viena diena norejau tavo tema surasti ir neradau... istrynei?, ar as ziopla..
viena diena norejau tavo tema surasti ir neradau... istrynei?, ar as ziopla..
Daiva,
tema yra, dabar kaip tik truputį atnaujinau, nors labai žiemiškais darbais tik ji daugiau nei prieš mėnesį buvo atnaujinta, tai tikiu, kad jau turbūt į šimtąjį puslapį nustumta buvo
čia pora gėlyčių visoms
tema yra, dabar kaip tik truputį atnaujinau, nors labai žiemiškais darbais tik ji daugiau nei prieš mėnesį buvo atnaujinta, tai tikiu, kad jau turbūt į šimtąjį puslapį nustumta buvo
čia pora gėlyčių visoms
QUOTE(Shima @ 2011 04 30, 19:56)
Daiva,
čia pora gėlyčių visoms
čia pora gėlyčių visoms
kokios grazios labai!
ir tema jau radau nuostabios snaiges
kokios Shimos gelytes
Ar naudojot kas aksomo efekto dazus?
Ar naudojot kas aksomo efekto dazus?
sveikos, gal zinot Kaune kursus - silko tapybos , o gal kuri apsimtu pamokinti mano mama , nes ji trumpam atvyksta i Lt (bus nuo 05-03 iki 05-23) ir labai nori pasimokitinti sio meno.
Daivulyte, as vienus zinau
, Veju feja, jie Kaune daro, reiketu ju puslapy paziureti
, Veju feja, jie Kaune daro, reiketu ju puslapy paziureti
Ruio6iuos bandyt.
Labas rytas!
Sveikinu su grazia svente - Mamyciu diena visas!!!
Sveikinu su grazia svente - Mamyciu diena visas!!!
Eksperimentas ir panašu nelabai nussisekęs
Shima ir tavi
Sveikos mergaitės
daivaV ačiū už gerus žodžius Kad tu žinotum kaip aš bijojau to rodymo, tačiau viskas neblogai pavyko, svarbiausia nenusišnekėjau dėkinga ir laidos kūrėjams - labai korektiškai ir protingai viską surikiavo
Shima kokios spalvos, taip gražu Nuotraukų kokybė nereali
Tavi jei paeksperimentuotum su vašku, galėtum savo kaip tu sakai "nenusisekusį" eksperimentą taisyti iki begalybės. Matyt reikės mums susibėgti
daivaV ačiū už gerus žodžius Kad tu žinotum kaip aš bijojau to rodymo, tačiau viskas neblogai pavyko, svarbiausia nenusišnekėjau dėkinga ir laidos kūrėjams - labai korektiškai ir protingai viską surikiavo
Shima kokios spalvos, taip gražu Nuotraukų kokybė nereali
Tavi jei paeksperimentuotum su vašku, galėtum savo kaip tu sakai "nenusisekusį" eksperimentą taisyti iki begalybės. Matyt reikės mums susibėgti