kazkaip neiseina nufotografuoti, kad viskas matytusi - arba viena arba kita matosi nors nusisauk
vien zodziu - siek tiek girtuokliu, siek tiek brukniu, spanguoliu ir keletas geliu
Daiva, super
QUOTE(daivaV @ 2011 04 27, 23:05)
kazkaip neiseina nufotografuoti, kad viskas matytusi - arba viena arba kita matosi nors nusisauk
vien zodziu - siek tiek girtuokliu, siek tiek brukniu, spanguoliu ir keletas geliu
Labai labai grazu!!!
Bet va ziuriu i piesinuka, sonuose nera konturu, kaip buna apvedzioti aplink visa perimetra. Tai ar dazai neisbega? Mano drauge skundesi, kad jai isbego, susiliejo.
Laba diena.
As niekaip nerandu minutes prisesti prie tapybos Daug darbu lauke, namuose. Grazus orai buvo, tai praktiskai visa diena budavo kieme. O jau turiu minti, ka noreciau pabandyti...
Na labai labai grazu
O geles - bijunai?
O geles - bijunai?
Dėl gėlių tai greičiau burbuliai arba anemonos
Labukas
DaivaV, labai grazus salikelis
Zirziliux, kokiu minciu turi? Skarele darysi ar dar kazka kitka?
DaivaV, labai grazus salikelis
Zirziliux, kokiu minciu turi? Skarele darysi ar dar kazka kitka?
tavi, zirziliux, Defliune, Mingailiux aciu
zirziliux tapiau ant audinio su nepalenktais krastais, todel nebuvo nuo ko nubegti jei krastas palenktas tapant tada nubega.
Defliune o i ka panasios nejau visai nusitapiau - bijunai ir narcizai
zirziliux tapiau ant audinio su nepalenktais krastais, todel nebuvo nuo ko nubegti jei krastas palenktas tapant tada nubega.
Defliune o i ka panasios nejau visai nusitapiau - bijunai ir narcizai
Daivut, man ir atrode bijunai, juos su niekuo nesumaisysi viskas labai gerai
QUOTE(Defliune @ 2011 04 28, 10:59)
Daivut, man ir atrode bijunai, juos su niekuo nesumaisysi viskas labai gerai
Defliune nieko tokio, viskas gerai - nepanasus tai nepanasus
man vistiek patinka daug visko sudejau i darba, o del kritikos ir kitokios nuomones tikrai niekada nepykstu , juk tik tai mus vercia tobuleti
Nedrisciau kritikuoti nera ir ka
Ai panos, nekreipkit į manę dėmesio. Iš manęs gėlininkė visai netikusi. Jau vieną kart pralinksminau Arbatėle su gėlių pavadinimais
QUOTE(Defliune @ 2011 04 28, 11:15)
Nedrisciau kritikuoti nera ir ka
vat cia tu neteisi!!! - kiekvienam darbe yra klaidu ir klyskeliu, iki tobulumo dar augt ir augt daug daug kartu
tavi viskas gerai - paskaiciau geliu pavadinimus ir kukliai pratylejau - nezinau tokiu geliu