Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

kazkaip neiseina nufotografuoti, kad viskas matytusi - arba viena arba kita matosi nors nusisauk biggrin.gif
vien zodziu - siek tiek girtuokliu, siek tiek brukniu, spanguoliu ir keletas geliu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Daiva, super
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2011 04 27, 23:05)
kazkaip neiseina nufotografuoti, kad viskas matytusi - arba viena arba kita matosi nors nusisauk biggrin.gif
vien zodziu - siek tiek girtuokliu, siek tiek brukniu, spanguoliu ir keletas geliu biggrin.gif
user posted image

Labai labai grazu!!!

Bet va ziuriu i piesinuka, sonuose nera konturu, kaip buna apvedzioti aplink visa perimetra. Tai ar dazai neisbega? Mano drauge skundesi, kad jai isbego, susiliejo. g.gif

Laba diena.
As niekaip nerandu minutes prisesti prie tapybos doh.gif Daug darbu lauke, namuose. Grazus orai buvo, tai praktiskai visa diena budavo kieme. O jau turiu minti, ka noreciau pabandyti...
Atsakyti
Na labai labai grazu smile.gif
O geles - bijunai? smile.gif
Atsakyti
Dėl gėlių tai greičiau burbuliai arba anemonos
Atsakyti
Labukas
DaivaV, labai grazus salikelis thumbup.gif
Zirziliux, kokiu minciu turi? Skarele darysi ar dar kazka kitka?
Atsakyti
tavi, zirziliux, Defliune, Mingailiux aciu 4u.gif

zirziliux tapiau ant audinio su nepalenktais krastais, todel nebuvo nuo ko nubegti biggrin.gif jei krastas palenktas tapant tada nubega.

Defliune o i ka panasios g.gif biggrin.gif nejau visai nusitapiau biggrin.gif - bijunai ir narcizai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 28 balandžio 2011 - 08:34
Daivut, man ir atrode bijunai, juos su niekuo nesumaisysi smile.gif viskas labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2011 04 28, 10:59)
Daivut, man ir atrode bijunai, juos su niekuo nesumaisysi smile.gif viskas labai gerai smile.gif

Defliune nieko tokio, viskas gerai - nepanasus tai nepanasus biggrin.gif
man vistiek patinka tongue.gif daug visko sudejau i darba, o del kritikos ir kitokios nuomones tikrai niekada nepykstu 4u.gif biggrin.gif , juk tik tai mus vercia tobuleti rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Nedrisciau kritikuoti smile.gif nera ir ka smile.gif
Atsakyti
Ai panos, nekreipkit į manę dėmesio. Iš manęs gėlininkė visai netikusi. Jau vieną kart pralinksminau Arbatėle su gėlių pavadinimais blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2011 04 28, 11:15)
4u.gif Nedrisciau kritikuoti smile.gif nera ir ka smile.gif

vat cia tu neteisi!!! - kiekvienam darbe yra klaidu ir klyskeliu, iki tobulumo dar augt ir augt daug daug kartu biggrin.gif

tavi viskas gerai - paskaiciau geliu pavadinimus ir kukliai pratylejau - nezinau tokiu geliu cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 28 balandžio 2011 - 09:23