Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

QUOTE(naca @ 2011 04 25, 20:09)

Zinau tada. Labai geras zmogelis :lo: O tai jis gali ireminti pilnai? Kiek mazdaug kainuoja ireminimas?

QUOTE(Defliune @ 2011 04 25, 20:15)
Na va - antras darbelis su gariniais dazais, pavadinau "Oranzinemis metamorfozemis" smile.gif

Kooks grazus! Toks siltas, vasariskas atrodo. Ryskios spalvytes! Super thumbup.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2011 04 25, 20:19)
Ka ten rodytis. SKurlio gabala biggrin.gif Reikia ireminti pirma. Gal visai negrazu bus.
O ta Povila jauciu ir as zinau. Daro remus kazkur prie Vairo.

Nu taves tai visada simta kartu prasyt reik, kol parodai. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2011 04 25, 21:44)
Nu taves tai visada simta kartu prasyt reik, kol parodai. laugh.gif

Nereik manes simta kartu prasyt. Kai turesiu, parodysiu wink.gif
Atsakyti
Man atrodo jis ir remina, taciau as neklausiau.
Atsakyti
menoja Dvaro gatveje 79 - dekoravimo studija mirksiukas.gif
as reminausi kainavo be keliu centu 20 Lt. o piesinukas buvo ~33x36 cm., o kai isiremino su pasportu ir su stiklu ~ 49x51,daug kas priklauso koki rema desi, stiklas koks bus ir pasportas, nes ne visada reikia pasporto jei jau piesinukas didelis smile.gif graziai tikrai padare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2011 04 26, 09:10)
menoja Dvaro gatveje 79 - dekoravimo studija  mirksiukas.gif
as reminausi kainavo be keliu centu 20 Lt.  o piesinukas buvo ~33x36 cm., o kai isiremino su pasportu ir su stiklu ~ 49x51,daug kas priklauso koki rema desi, stiklas koks bus ir pasportas, nes ne visada reikia pasporto jei jau piesinukas didelis  smile.gif graziai tikrai padare  biggrin.gif

Aciukas
Atsakyti
Oi kiek prirašėt, nespėju su jumis doh.gif
Patiko kaklaraištis su jūros arkliuku thumbup.gif ir patarimas kažkieno dėl oro burbuliukų 4u.gif manau jie ištiesų darbui tik pridėtų pliusų, atsirastų daugiau lengvumo ir povandeninio pasaulio tikrumo bigsmile.gif Defliune koks garžus tavo oranžinis, garinami dažai - gėris, tokios ryškios spalvos o ir šilkas minkštutėlis.
daivaV ačiū už pagyrimą mano darbams, daugiau kažko nelabai ir turiu, bėda ta, kad blaškausi tarp šilko ir lėlių, pastarosios kolkas valdo ax.gif Aš netgi dėl jų galiu šilko darbą nesusimąstydama sukarpyti ir lėlę aprengti štai pvz,; šitą darbą panaudojau čia biggrin.gif Ir vistik šilkas tai begalinis malonumas, aš be jo jau negaliu ax.gif
Pasiguosiu; vaško tirpdymas ir man problema, naudojuos portatyvine elektrine virykle deja su ja nepavyksta sureguliuoti temperatūros, garuoti pradeda doh.gif o aš kažkur skaičiau, kad parafino garai nėra gerai verysad.gif vat ir galvoju kam čia pasirįžus ar spec aparatui parsisiųsti ar kažką dar bandyt išgalvoti.......buvo mintis pirkti depiliaciniam vaškui tirpdyti aparatą, nežinau g.gif dar ieškau sprendimo mirksiukas.gif

Atsakyti
Toki darba sukarpyt... blink.gif
Bet lelyte tai nuostabi wub.gif
Atsakyti
~ella~ lelyte tavo nereali wub.gif
suprantu tave... ir pas mane ne vien tapyba ant silko ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orfi @ 2011 04 26, 13:58)
Toki darba sukarpyt... blink.gif
Bet lelyte tai nuostabi  wub.gif

Ačiū už lėlytę 4u.gif o žuvys blush2.gif blush2.gif realiai jos labai jau margos, persistengiau doh.gif
Va jeigu ką nors domina - žuvys su vašku ir paprastais kontūrais darytos. Aš dar kartą norėčiau tai pakartoti, nes darbo apačioje vašką taškiau, varvinau, rezultate labai neblogas efektas išgaunamas mirksiukas.gif + toks azartas apima besitaškant hihihi.gif

daivaV o tu kuo dar "sergi" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2011 04 26, 14:27)
Ačiū už lėlytę  4u.gif  o žuvys  blush2.gif  blush2.gif   realiai jos  labai jau margos, persistengiau  doh.gif
Va jeigu ką nors domina - žuvys su vašku ir paprastais kontūrais darytos. Aš dar kartą norėčiau tai pakartoti, nes darbo apačioje vašką taškiau, varvinau, rezultate labai neblogas efektas išgaunamas  mirksiukas.gif + toks azartas apima besitaškant hihihi.gif 

daivaV o tu kuo dar "sergi"  cool.gif

zuvys tikrai labai labai patiko - neatrodo man jis labai margas wub.gif dar suzavejo su drugiais ir gelem, vien zodziu ten nebuvo darbo, kuris man butu nepatikes - vot wub.gif
.. pas mane darbai - margi lotuliukas.gif biggrin.gif
sergu daug kuo.. ax.gif biggrin.gif taciau siuo metu silkas valdo biggrin.gif nezinau kaip kitiems.. taciau padarius didesni darba - issisemiu ax.gif man neiseina tapyti darba po darbo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 26 balandžio 2011 - 12:41
~ella~, žinau tavo ligą lėlėms, bet rezultatas šaunus. Vis laukiu , kada turėsiu daugiau laiko tai bandysiu su vašku dirbti. Tiesa , gal susitinkam? Nebeturiu tavo mob.numerio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 26 balandžio 2011 - 12:40
o ellos lelytes kokios istabios bigsmile.gif
As tai va, gavau siuntini, reiks bandyt Marabu dazus ir konturus g.gif labai idomu smile.gif
Atsakyti