O pati nenori pabandyti? Aš tai rėminau paprastai - atsikirpau tokio dydžio popieriaus (kaip ta rėmo lentelė, kur nugaros pusėj būna), kitoj pusėj susiuvau ir dėjau į rėmą
QUOTE(Mingailiux @ 2011 04 25, 09:11)
Merginos, su sv. Velykom!
Gal galetu siaulietes padeti. Nupiesiau savo pirma darbeli ant silko, dabar galvoju kur cia nunesti ireminti. Gal kas patartu kur Siauliuose pigiau ir kokybiskai remina? Pati tai net nedrystu remintis, nes nelabai isivaizduoju kaip tas daroma su silku.
Gal galetu siaulietes padeti. Nupiesiau savo pirma darbeli ant silko, dabar galvoju kur cia nunesti ireminti. Gal kas patartu kur Siauliuose pigiau ir kokybiskai remina? Pati tai net nedrystu remintis, nes nelabai isivaizduoju kaip tas daroma su silku.
siaip gali i Menoja nesti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 04 25, 09:38)
O pati nenori pabandyti? Aš tai rėminau paprastai - atsikirpau tokio dydžio popieriaus (kaip ta rėmo lentelė, kur nugaros pusėj būna), kitoj pusėj susiuvau ir dėjau į rėmą
Bet reikia kazkaip itempti gerai, kad neskersuotu. Ir dar stiklo reikia is kazkur gauti. Nelabai isivaizduoju kur cia viska susipirkti
QUOTE(aurelija_ma @ 2011 04 25, 10:22)
siaip gali i Menoja nesti
O kur ta Menoja?
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 04 25, 08:38)
Ir as taip darau. Arba karstais klijais prisaudau kitoje puseje . Man zymiai, nepalyginamai graziau be stiklo, bet jei kokioje virtuveje tai neiseina.
Remintojams taip ir neisdrisau atiduoti, nes esu maciusi nekokiu reminimo rezultatu su tom limpanciom nugarelem , o kitko tai man tuo metu ir nepasiule . Dar ir brangu .
QUOTE(naca @ 2011 04 25, 18:03)
Ir as taip darau. Arba karstais klijais prisaudau kitoje puseje . Man zymiai, nepalyginamai graziau be stiklo, bet jei kokioje virtuveje tai neiseina.
Remintojams taip ir neisdrisau atiduoti, nes esu maciusi nekokiu reminimo rezultatu su tom limpanciom nugarelem , o kitko tai man tuo metu ir nepasiule . Dar ir brangu .
Nu tai gal ir man paciai pabandyti? Tai kaip suprantu imi paprasto popieriaus (ar kartono?), prie jo kazkaip pritvirtini silka, tada dedi i remelius ir viskas? O remeliai buna kartu su ta kartonine nugarele? Be stiklo neapdulka?
O kur jus perkate pigiau remelius?
remas turi buti su kieta preskartono nugarele. Kartais labai pigiai buva savex, bet ne uzsakomu, o parduodamu. Dar galima uzsakyti pas toki Povila. Nezinau, ar cia galiu skelbti jo nr.
zinoma kazkiek apdulka, bet juk galima nusiurbti . Na pati pamatysi kai reminsi- ar su stiklu geriaus , ar be jo.
zinoma kazkiek apdulka, bet juk galima nusiurbti . Na pati pamatysi kai reminsi- ar su stiklu geriaus , ar be jo.
QUOTE(Mingailiux @ 2011 04 25, 08:11)
Merginos, su sv. Velykom!
Nu tai pasirodyk kaip ten atrodo pirmas darbas
As ir klausiau kur remina ir kiek gali kainuot, bet nieks neatsake
QUOTE(naca @ 2011 04 25, 19:57)
remas turi buti su kieta preskartono nugarele. Kartais labai pigiai buva savex, bet ne uzsakomu, o parduodamu. Dar galima uzsakyti pas toki Povila. Nezinau, ar cia galiu skelbti jo nr.
O tas Povilas gal ten netoli vairo nuosavam name dirbtuvese daro?
As turiu minti ka piesti, bet niekaip nepriprasu vyro, kad man remo medziukus sugreziotu. Kad tureciau toki ale daugiakarti rema
aha
Na va - antras darbelis su gariniais dazais, pavadinau "Oranzinemis metamorfozemis"
Defliune koks linksmas darbelis o kada tapai? kai vaikai miega?
QUOTE(zirziliux @ 2011 04 25, 21:06)
Nu tai pasirodyk kaip ten atrodo pirmas darbas
As turiu minti ka piesti, bet niekaip nepriprasu vyro, kad man remo medziukus sugreziotu. Kad tureciau toki ale daugiakarti rema
Ka ten rodytis. SKurlio gabala Reikia ireminti pirma. Gal visai negrazu bus.
O ta Povila jauciu ir as zinau. Daro remus kazkur prie Vairo.
Aciu Yyy, tikrai toks crazy gavosi
Piesiau, kai vyras buvo isvykes su dukra i kaima, o mes su sunumi likome namie Kai dukra miega, nepiesiu, nes tada sunuelis nemiega
Piesiau, kai vyras buvo isvykes su dukra i kaima, o mes su sunumi likome namie Kai dukra miega, nepiesiu, nes tada sunuelis nemiega