Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

O pati nenori pabandyti? smile.gif Aš tai rėminau paprastai - atsikirpau tokio dydžio popieriaus (kaip ta rėmo lentelė, kur nugaros pusėj būna), kitoj pusėj susiuvau ir dėjau į rėmą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2011 04 25, 09:11)
Merginos, su sv. Velykom!

Gal galetu siaulietes padeti. Nupiesiau savo pirma darbeli ant silko, dabar galvoju kur cia nunesti ireminti. Gal kas patartu kur Siauliuose pigiau ir kokybiskai remina? Pati tai net nedrystu remintis, nes nelabai isivaizduoju kaip tas daroma su silku.

siaip gali i Menoja nesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 04 25, 09:38)
O pati nenori pabandyti?  smile.gif Aš tai rėminau paprastai - atsikirpau tokio dydžio popieriaus (kaip ta rėmo lentelė, kur nugaros pusėj būna), kitoj pusėj susiuvau ir dėjau į rėmą  rolleyes.gif

Bet reikia kazkaip itempti gerai, kad neskersuotu. Ir dar stiklo reikia is kazkur gauti. Nelabai isivaizduoju kur cia viska susipirkti g.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2011 04 25, 10:22)
siaip gali i Menoja nesti  mirksiukas.gif

O kur ta Menoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 04 25, 08:38)
O pati nenori pabandyti?  smile.gif Aš tai rėminau paprastai - atsikirpau tokio dydžio popieriaus (kaip ta rėmo lentelė, kur nugaros pusėj būna), kitoj pusėj susiuvau ir dėjau į rėmą  rolleyes.gif

Ir as taip darau. Arba karstais klijais prisaudau kitoje puseje . Man zymiai, nepalyginamai graziau be stiklo, bet jei kokioje virtuveje tai neiseina.
Remintojams taip ir neisdrisau atiduoti, nes esu maciusi nekokiu reminimo rezultatu su tom limpanciom nugarelem doh.gif , o kitko tai man tuo metu ir nepasiule schmoll.gif . Dar ir brangu .
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 04 25, 18:03)
Ir as taip darau. Arba karstais klijais prisaudau kitoje puseje  . Man zymiai, nepalyginamai graziau be stiklo, bet jei kokioje virtuveje tai neiseina.
Remintojams  taip ir neisdrisau atiduoti, nes esu maciusi nekokiu reminimo rezultatu su tom limpanciom nugarelem doh.gif , o kitko tai man tuo metu ir nepasiule schmoll.gif . Dar ir brangu .

Nu tai gal ir man paciai pabandyti? g.gif Tai kaip suprantu imi paprasto popieriaus (ar kartono?), prie jo kazkaip pritvirtini silka, tada dedi i remelius ir viskas? O remeliai buna kartu su ta kartonine nugarele? Be stiklo neapdulka? g.gif
O kur jus perkate pigiau remelius?
Atsakyti
remas turi buti su kieta preskartono nugarele. Kartais labai pigiai buva savex, bet ne uzsakomu, o parduodamu. Dar galima uzsakyti pas toki Povila. Nezinau, ar cia galiu skelbti jo nr. g.gif

zinoma kazkiek apdulka, bet juk galima nusiurbti rolleyes.gif . Na pati pamatysi kai reminsi- ar su stiklu geriaus , ar be jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 25 balandžio 2011 - 19:58
QUOTE(Mingailiux @ 2011 04 25, 08:11)
Merginos, su sv. Velykom!

Gal galetu siaulietes padeti. Nupiesiau savo pirma darbeli ant silko, dabar galvoju kur cia nunesti ireminti. Gal kas patartu kur Siauliuose pigiau ir kokybiskai remina? Pati tai net nedrystu remintis, nes nelabai isivaizduoju kaip tas daroma su silku.

Nu tai pasirodyk kaip ten atrodo pirmas darbas wink.gif
As ir klausiau kur remina ir kiek gali kainuot, bet nieks neatsake hihihi.gif

QUOTE(naca @ 2011 04 25, 19:57)
remas turi  buti su kieta preskartono nugarele. Kartais labai pigiai buva savex, bet ne uzsakomu, o parduodamu. Dar galima uzsakyti pas toki Povila. Nezinau, ar cia galiu skelbti jo nr.  g.gif

zinoma kazkiek apdulka, bet juk galima nusiurbti rolleyes.gif . Na pati pamatysi kai reminsi- ar su stiklu geriaus , ar be jo.

O tas Povilas gal ten netoli vairo nuosavam name dirbtuvese daro? g.gif

As turiu minti ka piesti, bet niekaip nepriprasu vyro, kad man remo medziukus sugreziotu. Kad tureciau toki ale daugiakarti rema laugh.gif
Atsakyti
aha rolleyes.gif
Atsakyti
Na va - antras darbelis su gariniais dazais, pavadinau "Oranzinemis metamorfozemis" smile.gif

user posted image
Atsakyti
Defliune bigsmile.gif koks linksmas darbelis bigsmile.gif o kada tapai? kai vaikai miega? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2011 04 25, 21:06)
Nu tai pasirodyk kaip ten atrodo pirmas darbas wink.gif
As ir klausiau kur remina ir kiek gali kainuot, bet nieks neatsake hihihi.gif
O tas Povilas gal ten netoli vairo nuosavam name dirbtuvese daro? g.gif

As turiu minti ka piesti, bet niekaip nepriprasu vyro, kad man remo medziukus sugreziotu. Kad tureciau toki ale daugiakarti rema laugh.gif

Ka ten rodytis. SKurlio gabala biggrin.gif Reikia ireminti pirma. Gal visai negrazu bus.
O ta Povila jauciu ir as zinau. Daro remus kazkur prie Vairo.
Atsakyti
Aciu Yyy, tikrai toks crazy gavosi smile.gif
Piesiau, kai vyras buvo isvykes su dukra i kaima, o mes su sunumi likome namie smile.gif Kai dukra miega, nepiesiu, nes tada sunuelis nemiega smile.gif
Atsakyti