Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

QUOTE(Mingailiux @ 2011 04 23, 09:30)
Labas rytas
As vis dar su tuo vasku turiu klausimuka. Gal ir durnas klausimas, bet kaip vaska islydyti (buitinemis salygomis, be spec. aparatu)? Deti i kazkoki bliuda zvake ir ant ugnies? O ku daryt kai pas mane indukcine virykle ir nera uzgnies, ir i bet koki bliuda neidesi, nes reikia spec. puodu indukcinems viryklems (gaila gadinti man savo gerus puodus)  g.gif Gal yra kitokiu budu islydyti viska?
Ir dar vienas klausimas. Kai jau sulauzysiu vaska, uzdesiu dazus, i tuos tarpelius visas susigers, kaip ta vaska nuimti?

Kiek žinau, yra kažkokių specialių aparatų vaško lydimui, pati nesidomėjau, bet žinau, kad kažkuri turi biggrin.gif aš tai ant lyginimo lentos dedu laikraščių arba popieriaus, tada medžiagą ir ant viršaus vėl laikraščių ir lyginu. Kai popierius prisigeria vaško jį pakeičiu ir taip kol ant popieriaus nebebūna vaško žymių smile.gif

Tavi, ko gero, sutinku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2011 04 23, 09:30)
Labas rytas
As vis dar su tuo vasku turiu klausimuka. Gal ir durnas klausimas, bet kaip vaska islydyti (buitinemis salygomis, be spec. aparatu)? Deti i kazkoki bliuda zvake ir ant ugnies? O ku daryt kai pas mane indukcine virykle ir nera uzgnies, ir i bet koki bliuda neidesi, nes reikia spec. puodu indukcinems viryklems (gaila gadinti man savo gerus puodus)  g.gif Gal yra kitokiu budu islydyti viska?
Ir dar vienas klausimas. Kai jau sulauzysiu vaska, uzdesiu dazus, i tuos tarpelius visas susigers, kaip ta vaska nuimti?

vaskui lyditi aparatukas jega, taciau tai galima daryti ir be jo.
pili vandens i puoda,
ant puodo dedi indeli su susmulkintu vasku (as pirkau granules parafinines zvakems daryti biggrin.gif ) garai lydo vaska.
taip gali naudoti ir puodus indukcinei plytelei - jie tik vandeni garins, o vaskas indelyje virs jo tirps,
taciau tada piesi prie plyteles.
yra pirkti elektrines mazutes plyteles - tada galima pasistatyti ja ten kur patogiausia piesti.
vaska nuimineju taip pat kaip Susidėliojusi mozaika
Atsakyti
Mano pirmasis bandymas su akriliniais dazais tekstilei smile.gif
Pavadinau Juros arkliuko vienatve smile.gif Toks vienisas atrodo, reikes ka nors sugalvoti dar pripiesti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Defliune, labai grazu, atrodo, kad kreidelem piesta ant juodo popieriaus bigsmile.gif gal cia pakaktu kokiu vandens burbuliuku pripiest kelis? g.gif

Atsakyti
Siaip gera ideja - burbuliukai smile.gif
Yyy, kokia akcija del vaikuciu skareliu, gal galetumei info kokia nurodyti?
Atsakyti
Defliune, zinoma smile.gif
Cia iki geguzes men galo smile.gif
http://www.supermama...howtopic=712154
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 04 23, 16:35)
Defliune, zinoma smile.gif
Cia iki geguzes men galo smile.gif
http://www.supermama...howtopic=712154

Yvy Jus saunuole! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltara: 23 balandžio 2011 - 15:50
QUOTE(Viltara @ 2011 04 23, 16:49)
Yvy Jus saunuole! wub.gif

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Yyy o kokio dydzo tu skarutes darai?
Atsakyti
Defliune, as tai darau 55x55cm vaikuciams, na tada super uzsirisa ant galvytes, ar ant kaklo kad smagiau butu g.gif
cia isbandziau ant saviskio biggrin.gif tai tiko jam smile.gif
Atsakyti
Visas su Šv. Velykom 4u.gif
Kuo daugiau džiaugsmo, gerumo ir kūrybinių sėkmių.
Čia mano Velykos. Gal ne visai į temą, bet medžiaga mano spalvinta
user posted image

user posted image

Atsakyti
Merginos, su sv. Velykom!

Gal galetu siaulietes padeti. Nupiesiau savo pirma darbeli ant silko, dabar galvoju kur cia nunesti ireminti. Gal kas patartu kur Siauliuose pigiau ir kokybiskai remina? Pati tai net nedrystu remintis, nes nelabai isivaizduoju kaip tas daroma su silku.
Atsakyti