Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba

tas tiesa.. po Janavos man buvo sunku priprasti prie AvantGardo spalvu ax.gif o dar normaliai ir indelyje nesimato..
gamma ir velesi, ir normaliai nesidenge.. bet gal taip tik man, gal ko nors nesuprantu ir nepagaunu ax.gif is pradziu buvo - wau..(tikrai labai stiprus koncentratas palyginus su AvantGardu) dabar taip jau nemanau smile.gif
Atsakyti
Na merginos Jusu pirmuju darbu tikrai nepavadinciau pirmaisiais, o va mano pirmasis darbas... pagaliau prisiruosiau nufotkinti... klaidas pamatys bet kuris pradedantysis ax.gif

user posted image
Atsakyti
Alina, puiku
Atsakyti
Pritariu, labai svelnus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Man labai grazu, patinka spalvu parinkimas, perejimas lapuose, tik, aisku su kompozicija reiktu padirbeti, gal daugiau tu lapeliu padelioti reikejo. Krasteliu nubegimai, net ir profesionalems gaunasi, nepergyvenk, tikrai su praktika pajautimas ateis, kiek reikia drekinti, kad nenubegtu. Man labai patinka, skoninga ir svelnu. Kaip pirmam darbui duociau 10+
Atsakyti
AlinaRS, gražiai lapeliai išėjo mirksiukas.gif

O čia mano Eglė žalčių karalienė g.gif tas kairysis maždaug mano ūgio

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
AlinaRS,
Labai dailus darbelis wub.gif Man labai graziai fonas padarytas .. 4u.gif
Ech gal isaus ir pas mane tokia diena, kai nebegeda bus cia ka nors det biggrin.gif

Susideliojusi mozaika,
mega_shok.gif Koks didelis ir dailus piesinys! Idomus etniniai motyvai, daug darbo ideta wub.gif Labai graziai ispiesta mergina.. 4u.gif Cia uzsakymas toks didelis, ar dovanu kam nors piesei? bigsmile.gif
Atsakyti
Susideliojusi mozaika, wow 4u.gif labai grazu! O tie apvalus ratai jie kazkaip atskirai padaryti?

AlinaRS nuostabus pirmasis darbelis, kazkaip nematau jokiu klaideliu mirksiukas.gif
Atsakyti
AlinaRS, tikrai jokiu klaideliu, graziai padengtas fonas bigsmile.gif

SusideliojusiMozaika, nuostabus piesinys, puikus motyvai wub.gif . Tik matosi, kad dar truksta patyrimo suvaldyt fona, bet su laiku ateis. Spalvos man pradzioje pasirode blankokos, be ivairoves (gal cia tik nuotraukoje), bet paskui pagalvojau, kad tokios dar labiau tinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 21 balandžio 2011 - 17:02
Merginos, pasakykit kaip padarytas sitas piesinys:
user posted image
Ten virsuje turbut su druska paberta ant fono ir aguonu ziedlapiu. O apacioje kas per technika? Tie tamsiai zali bruksniukai kaip gaunasi? g.gif
Atsakyti
AlinaRS ir Susidėliojusi mozaika gražu 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz gera zodi, nuotraukoje maziau klaidu matosi, nei realiai, na bet tikiuosi su laiku viskas, o dali klaideliu labai padejo padaryti mano dukryte is smalsumo smile.gif taip jau buna kai tapai su vaikais

Tokie pagyrimai, tik skatina toliau tapyti. aciu

o Egle zalciu karaliene fantastiska, man labai patinka ideja is skirtingu dydziu sudeliotas paveikslas.

Atsakyti