tas tiesa.. po Janavos man buvo sunku priprasti prie AvantGardo spalvu o dar normaliai ir indelyje nesimato..
gamma ir velesi, ir normaliai nesidenge.. bet gal taip tik man, gal ko nors nesuprantu ir nepagaunu is pradziu buvo - wau..(tikrai labai stiprus koncentratas palyginus su AvantGardu) dabar taip jau nemanau
Alina, puiku
Pritariu, labai svelnus darbelis
Man labai grazu, patinka spalvu parinkimas, perejimas lapuose, tik, aisku su kompozicija reiktu padirbeti, gal daugiau tu lapeliu padelioti reikejo. Krasteliu nubegimai, net ir profesionalems gaunasi, nepergyvenk, tikrai su praktika pajautimas ateis, kiek reikia drekinti, kad nenubegtu. Man labai patinka, skoninga ir svelnu. Kaip pirmam darbui duociau 10+
AlinaRS,
Labai dailus darbelis Man labai graziai fonas padarytas ..
Ech gal isaus ir pas mane tokia diena, kai nebegeda bus cia ka nors det
Susideliojusi mozaika,
Koks didelis ir dailus piesinys! Idomus etniniai motyvai, daug darbo ideta Labai graziai ispiesta mergina.. Cia uzsakymas toks didelis, ar dovanu kam nors piesei?
Labai dailus darbelis Man labai graziai fonas padarytas ..
Ech gal isaus ir pas mane tokia diena, kai nebegeda bus cia ka nors det
Susideliojusi mozaika,
Koks didelis ir dailus piesinys! Idomus etniniai motyvai, daug darbo ideta Labai graziai ispiesta mergina.. Cia uzsakymas toks didelis, ar dovanu kam nors piesei?
Susideliojusi mozaika, wow labai grazu! O tie apvalus ratai jie kazkaip atskirai padaryti?
AlinaRS nuostabus pirmasis darbelis, kazkaip nematau jokiu klaideliu
AlinaRS nuostabus pirmasis darbelis, kazkaip nematau jokiu klaideliu
AlinaRS, tikrai jokiu klaideliu, graziai padengtas fonas
SusideliojusiMozaika, nuostabus piesinys, puikus motyvai . Tik matosi, kad dar truksta patyrimo suvaldyt fona, bet su laiku ateis. Spalvos man pradzioje pasirode blankokos, be ivairoves (gal cia tik nuotraukoje), bet paskui pagalvojau, kad tokios dar labiau tinka
SusideliojusiMozaika, nuostabus piesinys, puikus motyvai . Tik matosi, kad dar truksta patyrimo suvaldyt fona, bet su laiku ateis. Spalvos man pradzioje pasirode blankokos, be ivairoves (gal cia tik nuotraukoje), bet paskui pagalvojau, kad tokios dar labiau tinka
AlinaRS ir Susidėliojusi mozaika gražu
Aciu merginos uz gera zodi, nuotraukoje maziau klaidu matosi, nei realiai, na bet tikiuosi su laiku viskas, o dali klaideliu labai padejo padaryti mano dukryte is smalsumo taip jau buna kai tapai su vaikais
Tokie pagyrimai, tik skatina toliau tapyti. aciu
o Egle zalciu karaliene fantastiska, man labai patinka ideja is skirtingu dydziu sudeliotas paveikslas.
Tokie pagyrimai, tik skatina toliau tapyti. aciu
o Egle zalciu karaliene fantastiska, man labai patinka ideja is skirtingu dydziu sudeliotas paveikslas.