QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 14, 17:41)
Jo padukus prisiuvinėju, nes nepatinka man lateksas. Aišku laiko prisiūt daugiau užima. Tai turiu maišą gautą, tai prisiuvinėju.
Nea aišku neįsižeidžiau, kiekvienam savo skonis Tai aš rami, kad tų jų nepirksi ir nesugadinsi, nes čia išmiera kokia 45 Man jos buvo žiauriai nuobodžios beveidės. O dabar bent subinę padorią turi!
Manau tai bet labai gerai, kai kolegų skoniai skirtingi kūrybiniam darbe. Kas būtų jei visos norėtume vienodus daryt ir vienodi patiktų
Nea aišku neįsižeidžiau, kiekvienam savo skonis Tai aš rami, kad tų jų nepirksi ir nesugadinsi, nes čia išmiera kokia 45 Man jos buvo žiauriai nuobodžios beveidės. O dabar bent subinę padorią turi!
Manau tai bet labai gerai, kai kolegų skoniai skirtingi kūrybiniam darbe. Kas būtų jei visos norėtume vienodus daryt ir vienodi patiktų
Matyt pagal laika prisiu padukus uzima tiek, kiek naujas nuvelt ...
Negali zinot... MB tokia ismiera nesioja O gal jam dovanu imsiu ir nupirksiu. O tai nustebtu...
Padorus ir veidas ir subine tu tapkiu. Ko ten is vyrisku daugiau noret.
O as siandien kringeliuka suraiciau ant priekio ir nulekiau dairytis ar kazkas kazkur tokio nepadare Cia gi tik kringeliukas, o va prisiminiau kaip "crocku" gamintojai.... Ju (salyginai) 100 Lt kainuoja, o Maximoj - labai panasus - 15 Lt. Gi viskas ir dizainas analogiskas, ir spalvos.... Bet vistiek perka tuos po 100 Lt. Nu as cia i lankas visai nuvariau. Bet apie skirtingus dalykus patinkancius skirtingiems zmonems jau vis kelinta diena pamastau... Na gi buna sakykim ir klasika, kuri lyg ir visiems patinka ir tinka... Na ar bantukas, ar gelyte ant slepetes.... Irgi galbut kazkada kienotai atradimas buvo... Na teko vartyt toki batu albuma. Ten nuo paciu seniausiu iki paciu moderniausiu batu prideta.... Idomu, kad viskas lyg ir sukasi ratu... Bet kazkas turejo savo pradzia kazkada...