Negazdink , net pašokau
O tai labai klaidu , aš tikiuosi kaip nors rasti iškarto be klaidžiojimu jokiu , net nežiūrėjus i žemėlapi
QUOTE(Katinytis @ 2011 05 04, 12:24)
Negazdink , net pašokau
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 04, 12:29)
Juperi, ruoškis ruoškis, dar paklydimui laiko truputį skirk
va ir man atrodo, kad rasciau be paklydimu greiciau pacia Besijuokiancia, ale kaip nepamest Kadabros??? kad tik pro ja nepralekciau
Papildyta:
QUOTE(kadabra @ 2011 05 04, 11:13)
ar koki tusa issitrauksiu
Kadabra, vaikel, mazu man kosmeticka pasiimt? prie Maximos ir pasidazytumem?
Taip nuotaiką pakėlė jūsų postai Ir apie vėlimą. tapkes, susitikimą ir vaikučius Taip gražiai rašot apie auklėjimą
lauksim nuotraukų iš jūsų susitikimo, nepamirškit foto aparatų
eik jau, Jupera...
tai ka as zinau, jei nenori su manim, tai galim tiesiai pas B susitikt, tu tik rasyk kaip tau patogiau
Papildyta:
oi, ne, Mole, as gal nenoriu fotkintis Fotika galiu pasiimti, nutrauksiu Juperu, Katinyti ir Besijuokiancia prie stalo, ale as tai jau gal ne... nenoriu eterin.. gal geriau kada gyvai.
Man kazkaip tavo pasiulymas primine bendraamziu vaikuciu mamu susitikimus
tai ka as zinau, jei nenori su manim, tai galim tiesiai pas B susitikt, tu tik rasyk kaip tau patogiau
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2011 05 04, 12:52)
oi, ne, Mole, as gal nenoriu fotkintis Fotika galiu pasiimti, nutrauksiu Juperu, Katinyti ir Besijuokiancia prie stalo, ale as tai jau gal ne... nenoriu eterin.. gal geriau kada gyvai.
Man kazkaip tavo pasiulymas primine bendraamziu vaikuciu mamu susitikimus
QUOTE(kadabra @ 2011 05 04, 12:55)
eik jau, Jupera...
Kadabra sposyyyju gi... dazysimes prie Maxes-sutarta... as jau judu, nes man dar i kromeli reik uzsukt, o dar kaip Besijuokianti sake, pusvalandi "pasimetimui" uzdet reiks. Skalambysiu visais varpais , jeigu ka...turesit nuo Klaipedos pasiimt jei ne-tai pas Mole su Zollia-tiesiai..
Juperi, dailias nuvėlei, tik tie kleckai man irgi nea . Gero susibėgimo
pavydziu jums merginos gero pasisedejimo ir lauksim fotoreportazo
QUOTE(almute80 @ 2011 05 04, 14:12)
pavydziu jums merginos gero pasisedejimo ir lauksim fotoreportazo
iš už užstalės, fotkinta su bicu, ir raudonom akim....