Labas rytas,mergytes.kasdien skaitau velimo tema supermamoj.favorite ji pas mane.labai patinka jusu darbeliai.tik paciai ne visada lieka laiko kazka grazaus padaryti.aisku ir gaunasi kas gaunasi iki groziu dar toli.bet noriu vat foto ideti viena ir parodyti,kad mes visdelto irgi veliam-tyliai,kartais nesekmingai.
cia dukryte velia mociutei tapkutes.kaip kazkuri pasakete-mama sventas reikalas
Papildyta:
P.S.Veliam lauke,vandenelis is sulinuko...zodziu kaimo malonumai :DDDD
nu ir liuksiskai gaunasi... dar su tokia talkininke... bet forma kokia tavo tapuku idomi- kaip ant pilnapades pakulnes
juperi,itariu kaltas kurpalis.pasiemiau savo senelio kurpalius,kurie dar gyvi liko.tai jie idomus tokie...ir apsiavus nelabai patogu.mastau dar ant savo kojytes uzmovus pavelt,nes mamos dydis tas pats o pagalbinike tai didele.be jos ne zingsnio,bet kazkaip jau susidirbom :DDDD
Papildyta:
o gal sabono forma bloga?toki vienoda pasidariau,ovalu.
Papildyta:
QUOTE(almute80 @ 2011 04 30, 09:46)
juperi,itariu kaltas kurpalis.pasiemiau savo senelio kurpalius,kurie dar gyvi liko.tai jie idomus tokie...ir apsiavus nelabai patogu.mastau dar ant savo kojytes uzmovus pavelt,nes mamos dydis tas pats o pagalbinike tai didele.be jos ne zingsnio,bet kazkaip jau susidirbom :DDDD
Papildyta:
Papildyta:
as i uzkulni siek tiek siaurinu sablona- kitaip toj vietoj arba i sonus isvirs, arba kaip pas tave panasiai -aukstai susiformuoja (bet tokiu atveju apkirpt taisyklingai reikia)...
na, nezinau ar tau nepatogus jie- bet man idomiai ziurisi
zinokit...va tas desinej pusej , IKI banery< vynas- tas tas...manasis... bordeaux ....Muza kuri megsta...vakar 3-is buteliukus vel nusipirkau, geriau nevalgysiu, bet su Muza pijokausiu
aciu labai,juperi zinosiu ateiciai.taip,tas platumas kazkur turi pasidet paskui,as kai apsimaunu tai kaip baciukai gaunasi jau ir aciu uz pagyrima..stengiuos po biski i prieki.
QUOTE(almute80 @ 2011 04 30, 10:18)
..stengiuos po biski i prieki.
Saunu ! jeigu turi entuziazmo-tai "perspjausi" ir mus, senes
Man geriausias viso to pavyzdys-raganele ! atejo, kai dejo, as apakus... eina dideliais zingsniais perzengdama jau kaikurias is musu (mane pirmiausiai )... as cia be ironijos- dziaugiuosi, kad tokiu yra veleju-daznai jom nezinant, as pavampyruoju ir energijos, ir ideju pasisemiu
as i prieki sraiges zingsniu o raganele kazkokia energijos bomba ir ideju generatorius.ir dar su vaikuciais mazais.pagarba nes pati zinau kiek reikia demesio zmogeliukam
QUOTE(saulyte2 @ 2011 04 29, 23:14)
o tai kada ta mugė? gal pati busi ten?
Aha, buvau. Ką tik grįžau Vakar tuo laiku jau miegojau, todėl klausimą tik dabar perskaičiau. Vėjas nugairino skruostus ir lūpos dega. Saulė truputį pavojinga. Net nežinau kas per šventė. Tik folkloro ansambliai ėjo ir tautodailininkai Basanavičiaus gatvėj prekiavo.
Kad jūs žinotumėt, kaip moterys keikė Kaziuke pirktus veltinius po 40 lt . Bet man nebuvo gėda už savuosius. Ir pačiupinėjusios manuosius, nustebdavo, kad tvirti ir laiko formą . Nu vienu žodžiu, pasimokė...
Almute80, puikiai sekasi
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 04 28, 17:37)
Merginos tam puslapyje raso drobinis silkas. Kas cia per audinys? Ar kas bandet ant jo velt?
Žollyt ,tu tik nenusivertink savęs taip Taigi tąsau nuo ryto iki vakaro ir kasdien.......nu neužmušamos tapcės
uo kad radau savęs priminavotos anokia čia iš manęs energija.. va visą dieną su šeima bandėm sutvarkyt namus per visokius mano hobius apleistus... na ir neįstengėm nikaip kol tvarkom vieną galą, tai kitą gauja siaubia, žodž reikalas beviltiškas, geriau siaubt visiem kartu, bent tokia neviltis neima
MAMOS MAMYTES- su JUSU svente