raunies, raunies.... ojojoj
man patiko.
QUOTE(kadabra @ 2011 04 28, 14:57)
Brrrrr, reikia ruostis i teatra, o spintoj, kaip visada, skersvejai pucia
taigi nusiveliai jau puosmena...matem...
QUOTE(Juperi @ 2011 04 28, 15:11)
taigi nusiveliai jau puosmena...matem...
tai va, kada pamatai tikra zmogaus veida: nori, kad mane pirstais uzbadytu?
Kadabra, nu žiauriai fainos, man labai patinka viską apnert
Va ką tik padžioviau irgi viskas iš bulgariškos vilnos, tik siūlas dygsniams iš maximos, nu labai man ta sluoksna stora tapkiukinė super, čia mažytės trimetukei dovanų:
O jums pastarosiomis dienomis SM nestabdo? Manrods flashinių reklamų pridaugino ir pasidarė siaubingas puslapis...
Va ką tik padžioviau irgi viskas iš bulgariškos vilnos, tik siūlas dygsniams iš maximos, nu labai man ta sluoksna stora tapkiukinė super, čia mažytės trimetukei dovanų:
O jums pastarosiomis dienomis SM nestabdo? Manrods flashinių reklamų pridaugino ir pasidarė siaubingas puslapis...
Aš , ka aš , chm aš su šilku beveik nedirbus, na darius šalikiuku šaliu, anksčiau buvo labai nebloga parduotuvikė tu jau gatavai dažytu šilkiniu audiniu, ties perėja i senamiesti, bet dingo ji be pėdsako , tan buvo tikrai pigus šilkas palyginti ir pasirinkimas . Dažymui to balto šilko tai tikrai ornamentai ar kas ten turi pigiausiai . Aš randu to šilko , bet tos vietos bais greit dingsta nuo žemės paviršiaus, susidariau nuomone, kad Kaune audiniu parduotuvės labai nykstanti rūšis
QUOTE(kadabra @ 2011 04 28, 15:12)
tai va, kada pamatai tikra zmogaus veida: nori, kad mane pirstais uzbadytu?
nu kaaa zinau...zinai , skirtingai dabar ta mada visi interpretuoja...gali kaip tik pamanyt, kad bais mandra tu ir dar kokia firmine etikete uzsisiuk, kad is po padelku matytusi-
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 28, 16:16)
susidariau nuomone, kad Kaune audiniu parduotuvės labai nykstanti rūšis
Man pardos savininkė kur savo tapus parduodu sakė, kad šilko gerom kainom Gariūnuos yra. Ale aš tai neturiu nei laiko, nei noro po Gariūnus dar ieškot, nei apie šilką nieko nesuprantu, tai mane ant pirmo kampo Gariūnuos apmulkintų.
O kadangi šiandien buvau pas ją savo tapkes vasaros sezonui atsiimt, tai mačiau, kad turi labai įvairaus lino, labai įvairiom kainom.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 28, 14:58)
ir atrodo, kad raunuos.
Besijuokianti, tai vasara nebeprekiauja tepom
QUOTE(Juperi @ 2011 04 28, 16:21)
nu kaaa zinau...zinai , skirtingai dabar ta mada visi interpretuoja...gali kaip tik pamanyt, kad bais mandra tu ir dar kokia firmine etikete uzsisiuk, kad is po padelku matytusi-
Ir dar kainą būt gerai užsirašyt
Šelma, jau ir taip tikėjaus, kad ten nieko neparduos kai atšilo, bet pardavė dar ne taip mažai.
Ai pailsės kelios tos likusios poros namie per vasarą, o ir šiaip po ranka visai gerai turėt keletą, kai kam staiga užsireikia.
Ana savaite buvau su vaikais senamiestyje ir ši kart tavo tepus čiupinom , o ne per langa veizėjom. Iškeliavus sūnus paklausė kodėl viena tapkutė tiek kainuoja . Aš tai sakyčiau, kad su linu gal net sudėtingiau ,nei su šilku , ta prasme ne kiekvienas tikrai tinka,o kai kuris tiek sukietina vėlini (tapkutėms ).Bet man labai gražu .
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 28, 15:59)
Ir dar kainą būt gerai užsirašyt
bet pardavė dar ne taip mažai.
bet pardavė dar ne taip mažai.
Ir vizitkę galima duot visiems į padalkas besidairantiems
Super