mano tapkes-klumpes.
veliau is bg baltos sluoksnos keturiu sluoksniu ir karsinio dvieju, turejo gautis 37 ismiera, bet isejo 35, bandziau kelia trumpint ir labai jau susitrumpino:)) kadangi dariau apie 4 cm sablona is visu pusiu didesni, tai po geru triju valandu velimo, karsto vandens ir trankymu vonioj neiskenciau ir idejau jas prisibaigt i skalbimo masina- buvo susivele kokia 40 ismiera, o istraukiau 35 storumo sulyg klumpes, o ir numetus ant grindu garsas panasus:)) daugiau taip nedarysiu na bet pabandyt smalsu..
o be to man mokytis ir mokytis slepetes velt reikia..
na ir prie progos imetu pasigirt- batukus kedziu kojytems tai jau moku puikiai:))
QUOTE(corrie @ 2011 04 28, 10:37)
mano tapkes-klumpes.
tik paziurejus- norejau klausti,ar nebuvai i skalbianke ikisus??? o ziuuu ir pati prisipazinai...nes viduj jos susoke i gumbus- tai skalbiankes darbas
corrie, bet kokie gražuliai tie mažiukai Ir įdomu turėtų būt apautos kėdės"
QUOTE(corrie @ 2011 04 28, 10:37)
na ir prie progos imetu pasigirt- batukus kedziu kojytems tai jau moku puikiai:))
šitie labai faini
Kadabra labai mielos
žollia, tavo man graziausi darbai is parodos.
corrie smagi batuku armija
kadabra - lengvutes, kaip debeseliai. Padus lateksuosi? As noriu baltas padaryt, bet lateksavimas stabdo. Labai pagadina jis baltu tapkuciu vaizda.
corrie smagi batuku armija
kadabra - lengvutes, kaip debeseliai. Padus lateksuosi? As noriu baltas padaryt, bet lateksavimas stabdo. Labai pagadina jis baltu tapkuciu vaizda.
QUOTE(kadabra @ 2011 04 28, 11:47)
O cia maniskiai is BG 26mic:
Zollia, kaip smagu susipazinti, zmogaus veida pamatyti
Zollia, kaip smagu susipazinti, zmogaus veida pamatyti
Kadabra , kokie švelnučiai, kaip permatomi, o dar siuvinėjant kiek įdėta
Aš su visom norėčiau susipažint.
QUOTE(Trakst @ 2011 04 28, 12:02)
žollia, tavo man graziausi darbai is parodos.
Trakšt , ačiū Aš fotografavau tik veltinius, nes ten neįmanoma būtų viską . O buvo ir audėjos (1 iš jų laimėjo 1-ą vietą), ir drožėjai, margučių margintojai, siuvinėtojos, mezgėjos ir t.t.
Bet kaip jaučiasi diedovščina" . Mes su B atsisėdę buvom, tai įlindo tarp dviejų suolų eilių tokios 2 sinjoros iš Rokiškio ir grynai atsistojo prieš, vos nesėdėjo ant mūsų (supratom kaip užuominą, kad mes per jauni sėdėt) . Vyras išėjo lauk, tos susėdo (B per jas ir mano sveikinimo nematė). Aš nėjau, nes kojos skauda. Bandžiau kalbint-nė mur mur. Paprašiau katalogą parodyt- dantis sukandus atkišo. O kai nuėjau premijos atsiimt ir grįžau, tai piktu veidu paklausė: o tai kas ten buvo nuvelta, ar tas švarkelis? Sakau ne, mano veltinės šlepetės ir ilgaauliai veilokai. Tai kad atsiviepė Jos tokios garbingos, vdaug mačiusios, o čia kažkokia naujokė ... fe...
QUOTE(kadabra @ 2011 04 28, 11:41)
mane tai užmuša kai ateina nauajs žmogus ir prašosi jį iškritikuot
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 28, 13:27)
mane tai užmuša kai ateina nauajs žmogus ir prašosi jį iškritikuot
niu va, prasideda , o ka as sakiau.