Tai koks galutinis kiekis? po 0,5 kg ar po 2 kg?
Oi, mergaitės, AČIŪ visoms už palaikymą ir sveikinimus Pribėgau dar trumpam, bet jau nėr jėgų šiandien. Tai jau ir neberodys turbūt to reportažo. Be reikalo čia subalamutinau , pati tiksliai nežinodama. Už lango kad kvarkia varlės Kaip reiks miegot uždaru? Labai jau šilta
Romenasis, gražios šlwpetės ir švarkelis Švarkelis ypatingai
romenasis labai gražu
romenasis, labai gražūs vėlinukai
Žolia
Žolia
rosebud, raganele aciu labai
Žolia, sveikinu
romenasis labai gražūs vėlinukai, ypač čvarkelis
romenasis labai gražūs vėlinukai, ypač čvarkelis
QUOTE(žollia @ 2011 04 27, 22:58)
Oi, mergaitės, AČIŪ visoms už palaikymą ir sveikinimus Pribėgau dar trumpam, bet jau nėr jėgų šiandien. Tai jau ir neberodys turbūt to reportažo. Be reikalo čia subalamutinau , pati tiksliai nežinodama. Už lango kad kvarkia varlės Kaip reiks miegot uždaru? Labai jau šilta
per Roventą tai tikrai turėtų parodyt dar reiks Santarvę ar Būdas žemaičių pavartyt, gal rasiu
QUOTE(romenasis @ 2011 04 27, 21:49)
Tai koks galutinis kiekis? po 0,5 kg ar po 2 kg?
po 0,5
Labukas Vėl ant greičio atbėgu ir į laukelį žemelės tvarkyt.
Mano tapukes visas matėt jau anksčiau, tai net nebededu. O čia kitų vėlėjų darbeliai. Iš tapukų tai buvau tik aš ir dar viena vėlėja iš Šiaulių, galerijos savininkė. Tie pilkiukai jos. Kitų pavardžių nelabai įsidėmėjau, kai gausiu katalogą parodos , tai pasidomėsiu atidžiau.
rankinė iš parodos
šlepetės iš parodos
švarkelis iš parodos
Papildyta:
čia aš
skraistė iš parodos
šalikėlis iš parodos
įvairūs dirbinukai iš parodos
šalikas iš parodos
vertinimo komisija
Pakeičiau, gal dabar jau visas atidarys. Jei kas nors domina iš arčiau-sakykit, įdėsiu padidintą vaizdą.
Mano tapukes visas matėt jau anksčiau, tai net nebededu. O čia kitų vėlėjų darbeliai. Iš tapukų tai buvau tik aš ir dar viena vėlėja iš Šiaulių, galerijos savininkė. Tie pilkiukai jos. Kitų pavardžių nelabai įsidėmėjau, kai gausiu katalogą parodos , tai pasidomėsiu atidžiau.
rankinė iš parodos
šlepetės iš parodos
švarkelis iš parodos
Papildyta:
čia aš
skraistė iš parodos
šalikėlis iš parodos
įvairūs dirbinukai iš parodos
šalikas iš parodos
vertinimo komisija
Pakeičiau, gal dabar jau visas atidarys. Jei kas nors domina iš arčiau-sakykit, įdėsiu padidintą vaizdą.
QUOTE(žollia @ 2011 04 28, 10:31)
Labukas Vėl ant greičio atbėgu ir į laukelį žemelės tvarkyt.
rankinė iš parodos
šlepetės iš parodos, šiaulietės vėlėjos
švarkelis iš parodos
Papildyta:
čia aš
skraistė iš parodos
šalikėlis iš parodos
rankinė iš parodos
šlepetės iš parodos, šiaulietės vėlėjos
švarkelis iš parodos
Papildyta:
čia aš
skraistė iš parodos
šalikėlis iš parodos
ne visas nuorodas atidare, bet tave maciau
Sveikinu, aš mačiau reportžą ankščiau ir pagalvojau kad iš mūsiškių kasnors yra
tik viršutinių trijų nuorodų neatidaro
tik viršutinių trijų nuorodų neatidaro