Žolia didžiausi sveikinimai...\Šaunuolė
QUOTE(Trakst @ 2011 04 27, 20:07)
romenasis mielos labai, sakyciau
Gal busiu sukritikuota, bet mano patirtis man sako, kad sluoksna, kad ir atrodo svelnesne, plonesne - yra patvaresne uz karsini. Ir dirbt as su sluoksna labiau megstu.
Gal busiu sukritikuota, bet mano patirtis man sako, kad sluoksna, kad ir atrodo svelnesne, plonesne - yra patvaresne uz karsini. Ir dirbt as su sluoksna labiau megstu.
romenasis, sakyc net labai vyke tapkiukai...o i vidu irgi bandei koki dekora det???
Trakst, kiek zmoniu-tiek nuomoniu...pasikartosiu... 3-is metus draugavau tik su sluoksna...SUTINKU-ji plastiskesne, fyntu mandresniu gali pridaryt...bet man asmeniskai karsinys ilgaamziskesnis, ir... prie viso to, jis nesivelia, nesibubuliuoja-va tai man patinka, kad jis nepraranda savo "prekines" isvaizdos
Trakst is tiesu tu tikriausiai teisi. Kazkaip jau ir pati buvau pradejusi galvoti, kad daugiau su sluoksna reik daryt. dar kai pasiskaiciau, kad kai kurios kombinuoja sluoksna su karsiniu, tai si mintis man patiko ir sakiau dar ir tai isbandysiu.
Su sluoksna man kitus darbeliu labai patinka daryti.
Pries pora savaiciu pabandziau svarkeli mergaitei krikstynom nuvelt. Tik nuotrauka kadangi telefonu fotografuota, tai be kokybes
Papildyta:
Juperi jo - i vidu dejau "garbaneles" labai plonai, kad tik siek tiek kad idomiau butu. Bet jos man i sona nuslydo..
Na tas mazytis dekoras viduje, man visada labai mielai atrodo
Su sluoksna man kitus darbeliu labai patinka daryti.
Pries pora savaiciu pabandziau svarkeli mergaitei krikstynom nuvelt. Tik nuotrauka kadangi telefonu fotografuota, tai be kokybes
Papildyta:
Juperi jo - i vidu dejau "garbaneles" labai plonai, kad tik siek tiek kad idomiau butu. Bet jos man i sona nuslydo..
Na tas mazytis dekoras viduje, man visada labai mielai atrodo
QUOTE(romenasis @ 2011 04 27, 20:16)
Pries pora savaiciu pabandziau svarkeli mergaitei krikstynom nuvelt.
sakyciau OHOHOHOOO
romenasis
eik tu, sperinės
Papildyta:
O aš pradėjau pirštinaites, ir nifiga nesivelia šiandien, nors atrodo mažas daiktelis. Kokia tai nekūrybinė nuotaika totaliai
eik tu, sperinės
Papildyta:
O aš pradėjau pirštinaites, ir nifiga nesivelia šiandien, nors atrodo mažas daiktelis. Kokia tai nekūrybinė nuotaika totaliai
Su manimi pačia jau 17 prisiregistravusių
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 27, 19:41)
Su manimi pačia jau 17 prisiregistravusių
Oho, kiek mūsų daug. O kada maždaug planuojate užsakyti?
[quote=romenasis,2011 04 27, 20:16]
[
ir tapkytes ir švarkelis labai gražūs
Žolia šaunuolė, sveikinimai panoramą pražiopsojau, jei neužmigsiu pakartojimą pažiūrėsiu.
[
ir tapkytes ir švarkelis labai gražūs
Žolia šaunuolė, sveikinimai panoramą pražiopsojau, jei neužmigsiu pakartojimą pažiūrėsiu.
Aš žiūrėjau, bet nemačiau, o gal dar nerodė
Žolia super
QUOTE(stewie @ 2011 04 27, 20:13)
Oho, kiek mūsų daug. O kada maždaug planuojate užsakyti?
jie planuoja kt savaites pradžioj bt daugiau suoksnų nudažę, tai kai paaiškės
Žolia, sveikinu
Švarkelis fantastiškas
Švarkelis fantastiškas
QUOTE(Šelma @ 2011 04 27, 21:35)
jei nori BG vinors rašyk savo emailą į až