labukas, srauni_upe, tau i a.ž. išsiunčiau savo el paštą - būtinai prisijungiu - šiandien pagaliau po visų ligų ir vargų pradėjau velt iš BG vilnos,m na nerealiai susižavėjau sluoksna, tiesa teko velimą nutraukt, nes ko tai galva apsvaigo nuo kočiojimo, turbūt nuo tų karščių o lyginiai kiekia tai čia ne mažiau kaip 0,5 kg ane? imčiau kokius 3-5 kg, priklausys nuo kišenės
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 26, 10:31)
Gal tik mes su tavim ir norim tos BG
Oi merginos ir aš jungčiausi. Kankinuosi su ABC karšiniu
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 26, 15:25)
galiu organizuot. Rusiškai susišneku. Rašau lotyniškom raifdėm tik tiek kad, nu bet supras.
Ir jaučiu būtų patogiausia jei man i az emailus surašytumėt. Ir tada jau susidarytume "blankus" su tiksliais pavadinimais ir kiekiais.
Kiekiai būtų gerai kad būtų apvalūs.
Ir jaučiu būtų patogiausia jei man i az emailus surašytumėt. Ir tada jau susidarytume "blankus" su tiksliais pavadinimais ir kiekiais.
Kiekiai būtų gerai kad būtų apvalūs.
Išsiunčiau ir aš savo emeilą
Ronet, ak ak, koks meilumas ir jaukumas
QUOTE(barric @ 2011 04 26, 20:01)
l o lyginiai kiekia tai čia ne mažiau kaip 0,5 kg ane?
2 kg vienos spalvos, kitaip skaičiuojant gaunasi centai visokie uodegose. Na, bet jei srauni upė apsiima, tai mes ir po mažiau nieko prieš imti
Papildyta:
Ronet, labai gražiai papuošimai atrodo
Ačiū, merginos
QUOTE(žollia @ 2011 04 26, 19:35)
2 kg vienos spalvos, kitaip skaičiuojant gaunasi centai visokie uodegose. Na, bet jei srauni upė apsiima, tai mes ir po mažiau nieko prieš imti
Papildyta:
Papildyta:
nea su smulkiais skaičiais nežaisiu
0,5 vienos spavos kaip minimum Ar ne taip an1 kart darėt. O aš kolekcuonuoju paštus tarkim šią sav, tada jum parašau grupinį laišką ir jau su tom kas parašė bendraujam toliau dėl kiekių, litų ir pan ir neteršiam temos tinka ?
norėčiau ir aš prisijungti prie BG vilnos, bet gausit patarti koki pirkti kas vėlėt
bet tai jeigu vilna pvz. vienodai kainuojanti, tai kas trukdo po maziau paimt? tada gi nesigaus jokie centai, koks skirtumas ar 2 kg zalios po 15 euru ar 0.5 raudonos+0.5oranzines+0.5 rudos+0.5 violetines po 15 eur. - tie patys 2 kg gaunas
QUOTE(barric @ 2011 04 26, 22:05)
bet tai jeigu vilna pvz. vienodai kainuojanti, tai kas trukdo po maziau paimt? tada gi nesigaus jokie centai, koks skirtumas ar 2 kg zalios po 15 euru ar 0.5 raudonos+0.5oranzines+0.5 rudos+0.5 violetines po 15 eur. - tie patys 2 kg gaunas
užsakymas eina pagal spalvas+ reik atminusuot paskui kiekvienos atskirai ir svorius, ir spalvas, ir pinigus. Juk Besijuokianti buvo labai aiškiai viską išaiškinusi. Juk jei žmogus pasakė, kad sunku , reiškia taip ir yra.
rimtai po 2 kg minimum vienos spalvos? Daugoka, gali tekt apšiltinimui sunaudot spalvų norisi visokių...
QUOTE(žollia @ 2011 04 26, 22:14)
užsakymas eina pagal spalvas+ reik atminusuot paskui kiekvienos atskirai ir svorius, ir spalvas, ir pinigus. Juk Besijuokianti buvo labai aiškiai viską išaiškinusi. Juk jei žmogus pasakė, kad sunku , reiškia taip ir yra.
na supratau, bet tai biski per kisene tada bus, nes norisi visu spalvu, arba teks kozna syki po vienos 2 kg uzsakinet, hmmm, kazkaip nefaina