Tai apsiimi srauni_upe , organizuot? . Bet kaip ir kalbėjom, su kiekiais reiktų apvalintis, nes Besijuokianti jau buvo apibūdinusi situaciją. El. laišką kelis kartus ir aš rašiau Ekaterinai, neproblema. Bet suskaičiavimas ir pinigai sudaro visą košę. Tai galim rašytis į sąrašiuką, tik reik numatyt datą iki kada.
Susirašom sąrašiuką, o paskui matysim ką daryt.
QUOTE(žollia @ 2011 04 26, 11:36)
Bulaukiux , gal prie tos natūralios vilnos šlepečių šilkas nelabai tinka Bet, čia tik mano nuomonė.
O vilna gražiai nusidažė
čia buvo bandymas šilko ir karšinio.
Būtų gerai, bet klausimas ar vėl neištrins, kažkokią komerciją pamatę .
Šiaip kontaktuot su jais baisiai daug nereikia, labiausiai kontaktuot tarpusavy gaunąs .
Siūlyčiau lentelę sudaryt su visu asortimentu, ir keikviena asmeniškai save įsirašo, nes kitaip nusišaut galima patikėkit .
Dėl atskiros temos galima bandyt, ištrins tai ištrins, ieškosim tada kt būdų.
Šiaip kontaktuot su jais baisiai daug nereikia, labiausiai kontaktuot tarpusavy gaunąs .
Siūlyčiau lentelę sudaryt su visu asortimentu, ir keikviena asmeniškai save įsirašo, nes kitaip nusišaut galima patikėkit .
Dėl atskiros temos galima bandyt, ištrins tai ištrins, ieškosim tada kt būdų.
QUOTE(žollia @ 2011 04 26, 13:11)
Tai apsiimi srauni_upe , organizuot? . Bet kaip ir kalbėjom, su kiekiais reiktų apvalintis, nes Besijuokianti jau buvo apibūdinusi situaciją. El. laišką kelis kartus ir aš rašiau Ekaterinai, neproblema. Bet suskaičiavimas ir pinigai sudaro visą košę. Tai galim rašytis į sąrašiuką, tik reik numatyt datą iki kada.
galiu organizuot. Rusiškai susišneku. Rašau lotyniškom raifdėm tik tiek kad, nu bet supras.
Ir jaučiu būtų patogiausia jei man i az emailus surašytumėt. Ir tada jau susidarytume "blankus" su tiksliais pavadinimais ir kiekiais.
Kiekiai būtų gerai kad būtų apvalūs.
Tik abar klausimas ar gaiam jeim atsiskeityt kreditine ar paypal?
Nu nežinau gal jūs ką patogesnio buvot aną kart sugalvojusios. Kokia sistema?
Papildyta:
Veliu rankinę, ae jaučiu kelioninė tašė gausis
Oiiiiiii, merginos, nepalikit ir manęs, studijuoju visokiausią medžiagą apie tapkutes, gal kas nors gausis
O dar rūpi ir sagėm sluoksną išbandyti
O dar rūpi ir sagėm sluoksną išbandyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 26, 14:25)
Atsiskaityt per Junistream su BG reikia.
Tokį pirmą kart girdžiu... ir paieška neranda. Bet randa unistream čia šitas ? http://www.unistream.ru/
O kuri aną kart perlaidą darė?
Papildyta:
ai per ūkio banką galima
Besijuokianti aną kartą naštą užsikrovė. Tikrai apvaliais skaičiais gal užsakinėjam, nes bus bėdos kitaip daug...
Mes šiandien tai terasoj veltinius ritinėjam Vaikiukas kilimą su formule "nusipiešė" ir daba su bambukine žaliuze futbolą žaidžia, kažin kas gausis mano suklotos tapkės nakties palauks.
Mes šiandien tai terasoj veltinius ritinėjam Vaikiukas kilimą su formule "nusipiešė" ir daba su bambukine žaliuze futbolą žaidžia, kažin kas gausis mano suklotos tapkės nakties palauks.
QUOTE(raganele @ 2011 04 26, 14:55)
Besijuokianti aną kartą naštą užsikrovė. Tikrai apvaliais skaičiais gal užsakinėjam, nes bus bėdos kitaip daug...
visas cechas aš vis svajoju apie kilimą bety baisu kad greičiau susidėvės nei pagaminsiu
Sveikutes, ir as noreciau sluoksnos is BG. gal ir mane priimsite
QUOTE(žollia @ 2011 04 25, 22:01)
linulia993, gražūs tavo tapukai O anksčiau nerodei savo darbelių? Ar aš kažką praleidau.
Ačiū labai šitą Jūsų temukę stebiu jau seniai, ir grožiuosi Jūsų darbeliais, tačiau pati vis nedrįsdavau parodyti savo čia antrosios tapkutės kurias čia įkėliau