Turėjau, bandžiau visaip atkapstyti per paštą koks kodas, berods 6016, nors durnai skamba pavadinimas "tamsiai žalia"
Tai va ir aš susibalamutinau. Pagal spalvą rinkčiaus 6016, bet pagal aprašymą tamsiai žalia" . Ir išsigandau. Nu, argi ne košmaras pas juos. Jei nori dėl kiekvieno š-dniekio ir skambinėk. . Pažiūrėtum normalią spalvų paletę ir aprašymą-pasirinktum.Šelma , o gal tau atlieka tos spalvos? Pasiųstum man, a?
raganėle, o gal tau BG (Katia lygtais) yra atsiuntus visas spalvas sluoksnų ką jei turi šiuo metu? Nes puslapėį kai kurių tik aprašymai Papildyta:
tai kad ten jos dvi paletėje kažkodėl...
Visas sluoksnas, kiek nėra puslapy, atsiuntė ir aš jas čia sukėliau, dar parašė kad karšinio spalvoto turi daugiau nei tinklalapyje rodo, lyg kažkas užsakinėjo - ar vertas dėmesio? Iš natūralių tai aš rudo dar norėsiu, man labai spalva graži buvo, mažai liko, kokiam meškiukui nubadyt pasilikau dar nebandžiau kaip sausai veliasi.
Visas sluoksnas, kiek nėra puslapy, atsiuntė ir aš jas čia sukėliau, dar parašė kad karšinio spalvoto turi daugiau nei tinklalapyje rodo, lyg kažkas užsakinėjo - ar vertas dėmesio? Iš natūralių tai aš rudo dar norėsiu, man labai spalva graži buvo, mažai liko, kokiam meškiukui nubadyt pasilikau dar nebandžiau kaip sausai veliasi.
Merginos, nepalikit ir manęs, jei darysit užsakymą BG vilnelės, tai būtinai prisijungsiu Žinoma, jei dar kartą priimsit į savo būrelį. Patiko man visa,kurią siuntėmės Bet , kad nepražioplinčiau dėl siuntimosi, brūkštelkit į až
Merginos, nepalikit ir manęs, jei darysit užsakymą BG vilnelės, tai būtinai prisijungsiu Žinoma, jei dar kartą priimsit į savo būrelį. Patiko man visa,kurią siuntėmės Bet , kad nepražioplinčiau dėl siuntimosi, brūkštelkit į až