Su šventėm, mergaitės
Gražių kurybinių minčių, ramių namų, gerų, suprantančių žmonių
Juperi, tu šaunuolė
O aš šventes pas mamą, net kelias dienas
Su šventėm merginos, ir su pagaliau atėjusia žaaaluma
O ir tapukų užderėjo. Ar per Velykas velti smagiau
O ir tapukų užderėjo. Ar per Velykas velti smagiau
linulia993, gražūs tavo tapukai O anksčiau nerodei savo darbelių? Ar aš kažką praleidau.
Su šventėm visas
Sveikos,
Cia nors ir ne slepetes atnesiau, ale norisi pasirodyti: po visu velyku, isvykus sveciams, tiesiog pagaliau priejau prie vilnos , gavosi drapanele, su vienoj pusej gerai, kitoj prasciau prisivelusiu bg silku, velta ant merliaus pabandymui, kaip pirmas kartas, manau visai nieko, ale klaidu yra:
Cia nors ir ne slepetes atnesiau, ale norisi pasirodyti: po visu velyku, isvykus sveciams, tiesiog pagaliau priejau prie vilnos , gavosi drapanele, su vienoj pusej gerai, kitoj prasciau prisivelusiu bg silku, velta ant merliaus pabandymui, kaip pirmas kartas, manau visai nieko, ale klaidu yra:
Kadabra, kaip po pirmo pasivoliojimo ant zolytes- liuks...
isduok paslapti kaip visas procesas vyko??? reikia iskart pasisiut marline "bliuske"???
isduok paslapti kaip visas procesas vyko??? reikia iskart pasisiut marline "bliuske"???
ei čia jau kosmosas Foto tai super atrodo
MAn didžiausia mistikas atrodo tai pagaut proporcijas...
MAn didžiausia mistikas atrodo tai pagaut proporcijas...
QUOTE(kadabra @ 2011 04 26, 09:21)
Dekui, merginos
Voliot nesivoliojau - jauciu butu traukusis ir daugiau , ale jau stabdziau veikla. Klojinys tikrai nemazas gaunasi, kt.karta didinsiu sablona.
Juperi, cia be jokiu siuliu, detas merlius ir ant jo klota vilna.
Voliot nesivoliojau - jauciu butu traukusis ir daugiau , ale jau stabdziau veikla. Klojinys tikrai nemazas gaunasi, kt.karta didinsiu sablona.
Juperi, cia be jokiu siuliu, detas merlius ir ant jo klota vilna.
nu tu man berazumei paaiskink aiskiau...man vis tiek neaisku... ka reiskia be siuliu??? tai kaip prieki su nugara "sulipdyt??a?
QUOTE(kadabra @ 2011 04 26, 09:15)
Sveikos,
aina sau, auk6tasis pilotažas
aš pabandžiau dažyt vilną svogūnų lukštais. va rezultatas
tsakant kartu su kiaušiniais
o čia vienos priešvelykinės, Bg vilna.
QUOTE(Juperi @ 2011 04 26, 09:24)
nu tu man berazumei paaiskink aiskiau...man vis tiek neaisku... ka reiskia be siuliu??? tai kaip prieki su nugara "sulipdyt??a?
o tu pagalvok, kaip tu turine slepete veli? kaip jungi virsu su apacia, a?
Kadabra, super .
Aš irgi esu bandžius visokių liemenių, pačią formą tai man sudėtingo nieko nėra. Bet visokie krašteliai, ties kaklu, apačioj ir rankovės gražiai nesigauna... Tai garbanojąs, tai asimetriškai
Aš dar BG karšinį išbandžiau, muilinos dar tapkutės (per Velykas išdžiuvo su muilu ). Niekaip nesuprantu kaip gaunąsi taip baisiai skirtingi "produktai". Gal "dakalsiu", tada įmesiu, bet man jos visai neplaukuotos gavos, plius susitraukė apie 30 proc. Patiko maždaug dvigubai labaiu nei Lt šiurkščiavilnės.
Aš irgi esu bandžius visokių liemenių, pačią formą tai man sudėtingo nieko nėra. Bet visokie krašteliai, ties kaklu, apačioj ir rankovės gražiai nesigauna... Tai garbanojąs, tai asimetriškai
Aš dar BG karšinį išbandžiau, muilinos dar tapkutės (per Velykas išdžiuvo su muilu ). Niekaip nesuprantu kaip gaunąsi taip baisiai skirtingi "produktai". Gal "dakalsiu", tada įmesiu, bet man jos visai neplaukuotos gavos, plius susitraukė apie 30 proc. Patiko maždaug dvigubai labaiu nei Lt šiurkščiavilnės.