Žolia,na kokios fainos tai negaliu......na žinai man rožės patinka
Panos visų labai gražūs tapukai ir įdomūs ir spalvų visokių atsirado
Žolia, liuxovos
klaidžiojau po internetą ir štai ką įdomaus radau http://www.flickr.co...ore/3511055286/ tikra ir archaiška. Ne visai į temą, bet tapkininkės mano chebra, tai savom ir rodau
kadabra ir Besijuokianti gražūs tapukai
LABAS RYTELIS, su ŠV. Velykom visas, linkiu daug margų veltinių merginos, kaip seniai buvau užklydus, per tuos darbus visai pamečiau velimą na bet jau nuo kitos savaitės galėsiu pradėt, kiek supratau ruošiates naujam užsakymui iš BG? aš prisijungiu būtinai? gal yra nauja temukė kur? einu paieškosiu, ar čia tariames? o jau kiek grožių privelta, net širdis apsąlo
Su Sv.Velykom, mielos velejukes... siltu, margu, graziu Jums svenciu...
isplaukiu...Ula su baidare- atidarysim plaukimo sezona
Su sventem visas ir visus veltiniaujancius
Besijuokianti .
apsaugok tave Viespatie, Jupera, ale ir drasi motera, tikiuosi plaukt moki
Besijuokianti .
QUOTE(Juperi @ 2011 04 24, 07:59)
Su gražia švente visas
Labas vakaras,
Su grazia pavasarine svente, su nuostabiu pavasariu, siluma ir pirmais ziedais.
Lai ziedais zydi visos nuostabgios merginos, kurias vienyja minstas ir mielas veltinis.
Su grazia pavasarine svente, su nuostabiu pavasariu, siluma ir pirmais ziedais.
Lai ziedais zydi visos nuostabgios merginos, kurias vienyja minstas ir mielas veltinis.
QUOTE(kadabra @ 2011 04 24, 09:05)
tfu tfu tfu... ir plaukt moku ir irkluot moku...ir su baidare plaukt ziauuuriai patinka, jeigu per sezona ne kart neisedu i baidare- blooogai jauciuosi... o va dabar per dvi Velyku dienas , 2 kart plaukem po daugiau kaip 3-is val..biski runkelas pagine...ale atsigausiu...sanariukus per nakt skaudeno..ale si ryta vel sokau valtin
biski nesekesi pradzioj, bevezant viena baidare nukrito, is paskos vaziaves dzipuks pervaziavo, ir dar jam ten kokia fara su kapotu ilinko..n :sutinkuot...nuostoliukas tik 2000 Lt.. nu bet, zmones sveiki, o pinigai-uzdirbami...ner to blogo, kas neiseitu i gera... poilsis -turiningas, oras puikus, nusvilau jau
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 25, 10:14)
Juperi, tau gero vėjo ir gražaus oro.
acius, ir vejas vakar buvo ir oras grazus