Pirmąkart moteriškas išbandžiau ant šablono su ausytėm - anytai motinos dienos proga, jos mėgstamiausia spalva violetinė:
raganele supergrazios O ka tie zenklai reiskia?
QUOTE(Trakst @ 2011 04 20, 17:30)
raganele supergrazios O ka tie zenklai reiskia?
Ačiū aš jomis irgi labai patenkinta likau - čia OM ženklas, ji pas mus jogė ir REIKI mokytoja mat, tai vyras sugalvojo kad tokių reik
Viduj bg violetinė sluoksna, viršuj 21 mic merino, po bulgariškų šiurkštumų kaip vata ji man atrodė, bet visgi tapukam labiau patiko storoji, šitas teko ilgai ir pakartotinai kamuoti, kol formą laikyt pradėjo...
raganele, super! Galvoju reik pačiai tokias susiveikt
QUOTE(raganele @ 2011 04 20, 18:32)
Ačiū aš jomis irgi labai patenkinta likau - čia OM ženklas, ji pas mus jogė ir REIKI mokytoja mat, tai vyras sugalvojo kad tokių reik
Mmmm matai, nugyveni amzeli ir tokiu ciudu nezinai. Seip labai grazus zenklas ir labai graziai ispildytas O ka jis reiskia?
QUOTE(Trakst @ 2011 04 20, 17:34)
Mmmm matai, nugyveni amzeli ir tokiu ciudu nezinai. Seip labai grazus zenklas ir labai graziai ispildytas O ka jis reiskia?
reiškia OM - žodelis kuriuo jogai meditacijas pradeda.
QUOTE(raganele @ 2011 04 20, 18:39)
reiškia OM - žodelis kuriuo jogai meditacijas pradeda.
Tai reiskia tik slepetes uzsideda ir OM.
Raganele, labai dailios . O šabloną ar platų darei?. Aš irgi labai noriu bandyt su ausytėm, bet baiminuosi per platų šabloną pasidaryt. Keltis tai aukšta gaunasi.
Raganėle, labai labai gražios, ir forma faina
Ačiū, labai malonu
Šablonas vos siauresnis už įprastą, bet va šįkart pavargus padariau išvadą, kad klumpinei formai svarbu kad vilna nebūtų minkštutė. Balerinukinę formą tai man visai nieko ir minkštesnę palikt, o šita išdžiūvo ir pliozijosi į šonus per tą ausyčių vietą iš naujo merkiau, muilavau ir vėliau...
Šablonas vos siauresnis už įprastą, bet va šįkart pavargus padariau išvadą, kad klumpinei formai svarbu kad vilna nebūtų minkštutė. Balerinukinę formą tai man visai nieko ir minkštesnę palikt, o šita išdžiūvo ir pliozijosi į šonus per tą ausyčių vietą iš naujo merkiau, muilavau ir vėliau...
Raganėlės tapukus atskirsi iš formos OM
Daiiilios
Daiiilios