Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(bulaukiux @ 2011 04 19, 20:44)

Jaukios ir mielos wub.gif
Mano irgi ružavos su pilku vidum,kaip tik džiūsta rolleyes.gif
Atsakyti
Besijuokianti, sagdo ir Trakst labai faini tapukai 4u.gif
Atsakyti
bulaukiux, jaukios, mielos slepetytes. Man labai grazu tos pilkos su rausva. Toks grazus spalvu pasimaisymas, lengvas. thumbup.gif Bet nu kas cia man su tom sagom nesidraugauja. doh.gif Nuimciau as tuos guzikus. Ir gal tik nuotraukoj atrodo man plonokos, bet cia gal taip tik atrodo. Visumol saunios, labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 04 20, 08:50)
bulaukiux, jaukios, mielos slepetytes. Man labai grazu tos pilkos su rausva. Toks grazus spalvu pasimaisymas, lengvas.  thumbup.gif Bet nu kas cia man su tom sagom nesidraugauja.  doh.gif  Nuimciau as tuos guzikus. Ir gal tik nuotraukoj atrodo man plonokos, bet cia gal taip tik atrodo. Visumol saunios, labai  thumbup.gif

baik tu cia... lotuliukas.gif as va kaupiuosi moraliskai...kepsiu sagas...ale vis dar "guziku" muzos laukiu
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 04 20, 10:05)
baik tu cia... lotuliukas.gif as va kaupiuosi moraliskai...kepsiu sagas...ale vis dar "guziku" muzos laukiu

Pati? Šaunuolė kokia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 20, 09:18)
Pati? Šaunuolė kokia bigsmile.gif

jo jo...meginsiu...dabar kaupiu info, ieskau youtube vaizdeliu ir pns...vien zodz- ideju generavimo procese lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 04 19, 15:08)
Giriu dvejas pastarąsias be priekaištų tapeles  wub.gif

nu prastai bus... Nebent neštis visus kuodelius į terasą, pas mane jau planas subrendo rožes begenint  biggrin.gif

Gavau atsakymą iš Bulgarijos su naujų spalvotos sluoksnos spalvų pavyzdžiais, išsiunčiau visas gautas foto su parašai, kieno nebuvo - pati uždėjau, nes nesugalvojau kaip čia aprašyt  biggrin.gif parašiau kad daugumai patiko spalvota sluoksna, su karšiniu kai kas vargo, natūrali sluoksna pilkagera, 26 mic. kaip kam ir t.t. ką čia priplepėję buvom. Atsakymą gautą raportuoju:
Раса, спасибо большое за письмо, за отчет о проделанной работе. Это очень важно для меня. J))
Кардочес, это на любителя. Но наш кардочес очень экологичный, я когда окунулась в шерстяной бизнес, поняла, что все обрабатывают шерсть очень сильной химией. А мы пока держимся, даже против моли не используем сильные средства.
Я сейчас приведу в порядок свои административные работы и займусь галереей работ. Обязательно там размещу сумку вашу, она мне очень к душе))) и тапочки, что вы мне прислали.
Я тоже валяю, скоро выставлю свои работы в художественной галерее в Бургасе))))
Высылаю Вам фото новых цветов топса (пока я не успела их разместить на сайте (в жизни цвета красивее):
Золотой табак,
Дымчатый (он с голубым отливом)
Кофе,
Черный (фото я не прикладываю, стандартный черный цвет)
Бирюза
Синева

Через неделю должны быть еще 8 цветов топса.

Из кардочеса сейчас в точном наличии: Оранж, Темно- серый, Брик (это нечто среднее между темным несквиком и темно-вишневым, хороший цвет), Красный, Бирюза, Масляно-зеленый, Болотный, Темный несквик, Цикламен, Фиолет.

С уважением, Катя.

Man tų mėlynųjų jau kaip reikia  bigsmile.gif ir padūmavusios

O jūs gal vėl metatės į BG?
Papildyta:
baisiniai bijau pražiopsot smile.gif
Man tos mėlynos mmm ir pilka.
Ir ta rūžava iš kurios raganėlė tašytę darė o tokio "Темный несквик" apibūdinimo dar nesu girdėjus smile.gif))
Atsakyti

Темный несквик

Manyčiau , kad tai tamsi kakava ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 20, 11:06)
Manyčiau , kad tai tamsi kakava  ax.gif

tai supratau, bet apibudinimas juokingas smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 04 20, 08:50)
bulaukiux,  Ir gal tik nuotraukoj atrodo man plonokos, bet cia gal taip tik atrodo. Visumol saunios, labai  thumbup.gif

ne tk atrodo, bet ir yra plonokos. vasarines tokias dariau hihihi.gif
ačiū visoms už pagyrimus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 04 20, 14:45)
ne tk atrodo, bet ir yra plonokos. vasarines tokias dariau hihihi.gif
ačiū visoms už pagyrimus aciuks.gif

basanočkės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 04 20, 14:47)
basanočkės  mirksiukas.gif

vo vo lotuliukas.gif
Atsakyti