Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XV

QUOTE(maskatukas @ 2011 05 31, 10:57)
as vis dar kariauju su tiroksino kiekiu:), kuris niekaip nenori pasidaryti normaliu
pailsek, juk jau vasara:)

Tu su tiroksino ar TG kiekiu kovoji?
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2011 05 31, 11:08)
Tu su tiroksino ar TG kiekiu kovoji?

as sveriu 47 g, o tiroksino geriu 100 mg, po operacijos tyre sirdi, tyrimai nesibaige, nes taip ir neranda nuo ko ji streikuoja, aisku, ne taip kaip buvo, bet visgi,
man juk ispjove 209 gr skydlaiuke, buvo iaugusi i plaucius, pazeide-neatstomai tracheja
veziniu pakitimu nerado, bet skydlaiukes dydis traumavo kitus organus
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2011 05 31, 11:18)
as sveriu 47 g, o tiroksino geriu 100 mg, po operacijos tyre sirdi, tyrimai nesibaige, nes taip ir neranda nuo ko ji streikuoja, aisku, ne taip kaip buvo, bet visgi,
man juk ispjove 209 gr skydlaiuke, buvo iaugusi i plaucius, pazeide-neatstomai tracheja

oi, 47 kg,
pastovi hipotireoze, toks jausmas, kad kaskas suvalgo tiroksina
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 05 31, 11:19)
Papildyta:
oi, 47 kg,
pastovi hipotireoze, toks jausmas, kad kaskas suvalgo tiroksina

esu kazkur skaiciuosi, kad pieno produktai trukdo isisavinti thyroxina... bet kiek tame teisybes nezinau =) as pvz labai daug ju vartoju.
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2011 05 31, 16:06)
esu kazkur skaiciuosi, kad pieno produktai trukdo isisavinti thyroxina... bet kiek tame teisybes nezinau =) as pvz labai daug ju vartoju.

zinai, tiesos tame tikrai yra,
varske galiu kg valgyti, piena litrais gerti, kefyra, ir t.t.,
po operacijos visai nevalgiau mesos, jokiu desru, o tik pieno produktus, aplamai valgau kitaip nei pries operacija, koses megau, valgau ir dabar...
bet susitvarkys tas tiroksinas, sake buna moteru, kur po 2 metu viskas susireguliuoja......
Atsakyti
[quote=joviteleb,2011 05 30, 22:00]
Sveikutes, senbuves, labas naujokes!

stai as ir po 7 jodo 4u.gif !

Labutis joviteleb, jau seniai tavęs pasigedau nors ir retai čia beužsuku, bet pagalvodavau kaip tau sekasi. Malonu girdėt, kad kovą laimėjai ir tikiuosi visam. Belieka dabar atgauti jėgas ir džiaugtis gyvenimu. Man jau 1,5 metų kaip remisija, pasitikrint važiuosiu birželio gale liepos pradžioj pas Baranauską, kai baigsiu egzaminų sesija. Kol kas viskas lyg ir gerai. Linkiu ta kuo didžiausios sekmės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Pušis35,2011 06 02, 13:02]
[quote=joviteleb,2011 05 30, 22:00]
Sveikutes, senbuves, labas naujokes!

stai as ir po 7 jodo 4u.gif !

Labutis joviteleb, jau seniai tavęs pasigedau nors ir retai čia beužsuku, bet pagalvodavau kaip tau sekasi. Malonu girdėt, kad kovą laimėjai ir tikiuosi visam. Belieka dabar atgauti jėgas ir džiaugtis gyvenimu. Man jau 1,5 metų kaip remisija, pasitikrint važiuosiu birželio gale liepos pradžioj pas Baranauską, kai baigsiu egzaminų sesija. Kol kas viskas lyg ir gerai. Linkiu ta kuo didžiausios sekmės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif thumbup.gif
[/quote]

Tau geros sesijos:) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir geru naujienu is Baranausko.
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Ssachara, man tokie pozymiai kaip tavo, nors pas mane hipo. doh.gif Laukiu nesulaukiu kada eisiu pas endo, jauciu vel kakla, kasnis stringa, guzas gerklej, patines kazkoks kaklas, kaip pries operacija buvo, negi kitoj pusej jau vyksta negerumai. schmoll.gif

http://www.mpe.lt/lt...os,id,Tirozinas

Cia radau idomiu dalyku.

Beje zadu eiti pasidaryti kortizoli, tas mano spaudimas vis kyla, kiek zinau, buna tai su antinksciais susije. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2011 06 03, 11:43)
Labukas 4u.gif

Ssachara, man tokie pozymiai kaip tavo, nors pas mane hipo. doh.gif  Laukiu nesulaukiu kada eisiu pas endo, jauciu vel kakla, kasnis stringa, guzas gerklej, patines kazkoks kaklas, kaip pries operacija buvo, negi kitoj pusej jau vyksta negerumai. schmoll.gif

http://www.mpe.lt/lt...os,id,Tirozinas

Cia radau idomiu dalyku.

Beje zadu eiti pasidaryti kortizoli, tas mano spaudimas vis kyla, kiek zinau, buna tai su antinksciais susije. g.gif

sveika, man del antinksciu padare echoskopija, elktrolitus-Na, K ir Cl, ir hipofizes hormona AKTH, sake, jei sutrikusi sio hormono veikla, reiskia, tikrai vystosi antinksciu nepakankamumas,
bet va kortizolio nedare.....
kazi ar brangus jo tyrimas?
laikykis Ramce 4u.gif
Atsakyti
Maskatuk, ne man rodos, apie 20lt privaciai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2011 06 03, 15:16)
Maskatuk, ne man rodos, apie 20lt privaciai. mirksiukas.gif

sveika Ramce, meginsiu pasidaryti, ot idomu , koks rezultatas bus
sunku su tais medikais
Atsakyti
sveikos merginukes 4u.gif . stai ir as jau po op.vakar grizau namo. operavo kauno klinikose birzelio 1d. kymantas.l.saunus chirurgas. iseme puse,bet dar nerimo dienos,kol sulauksiu rezultatu is vilniaus.gali but ir pakartotine op. su balseliu nelabai gerai. jei per savaite neatsistatys,tai gali prisireikt ir balso stygu op. siaip jauciuosi l.gerai.net neisivaizdavau,kad po op galima taip gerai jaustis.gal kuriai buvo problemos su balso stygom? ka vartojot,kad susitvarkytu? sekmes visoms ir daug sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(*mamka* @ 2011 06 05, 09:41)
sveikos merginukes 4u.gif . stai ir as jau po op.vakar grizau namo. operavo kauno klinikose birzelio 1d. kymantas.l.saunus chirurgas. iseme puse,bet dar nerimo dienos,kol sulauksiu rezultatu is vilniaus.gali but ir pakartotine op. su balseliu nelabai gerai. jei per savaite neatsistatys,tai gali prisireikt ir balso stygu op. siaip jauciuosi l.gerai.net neisivaizdavau,kad po op galima taip gerai jaustis.gal kuriai buvo problemos su balso stygom? ka vartojot,kad susitvarkytu? sekmes visoms ir daug sveikatos.

sveika, jei yra problemu, reikejo is karto sakyti Kymantui,
kiek skaiciau, merginos eina ir pas LOR medikus, kai kam skyria gydyma,
bet pirma -pas Tave operavusi chirurga reiketu eiti
Atsakyti