Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

QUOTE(Gerai @ 2012 01 18, 18:32)
Taip, tikriausiai mergaites dirba.
Saunuole Chamiciok, skanus tavo kokteilis. Man tai sakyciau keltu jis apetita, nepasisotinciau.  As tai apie penkta val. silkes panorau, tai truputi uzvalgiau su duona. Ir viskas siandien daugiau nevalgysiu.  Dar lanka pasuksiu uz ta silke, nes diena sveikai maitinausi

as irgi galvojau, kad jis kels apetita, bet kazkaip prasisukau normaliai. dar valandele ir 15 min pasportavau sian is peties fitness4.gif
Atsakyti
Chamiciok, teisingas vakaras - sveikas maistas ir sportas . Po sporto, bent jau man tai visiskai nesinori valgyti, kazkaip gerai jauciuosi ir jokio alkio.
Atsakyti
QUOTE(Gerai @ 2012 01 18, 20:26)
Chamiciok, teisingas vakaras - sveikas maistas ir sportas . Po sporto, bent jau man tai visiskai nesinori valgyti, kazkaip gerai jauciuosi ir jokio alkio.

nu vat man po sporto iskart irgi nesinori, bet paskui jau alkstu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos dar karta, nesijungiu cia, bet paskaitau kas dien, nes tokia pat kaip jus esu. si vakar paskaicius apie Brigitos dienorasti, kaip tik parsisiunciau ji paziureti, nes neturejau ko. buvau macius tik viena karta, kai tas filmas buvo naujas, o as dar buvau lieknute. taip ,tada man ji atrode kiek pilnoka, bet normali, o siandien ziurejau, ji man atrode nerealiai liekna, na ji kai filmavimams priaugo svorio, tai matomai jai dejosi ant zandu, ranku ,peciu, matosi, akd ten truputi yra "mesytes", bet liemuo, klubai, kojos tai nerealiai liekni, o ja filme dar vadina pilnute. rasot, kad dauguma jusu tas filmas ikvepia, bet mane is viso sivakar demotyvavo, nors filmas aisku laaaaabai fainas smile.gif
Atsakyti
Laba rytely,

Jus mergaiciukes tikros saunuoles, ir maista mazinat ir sportuojat, manau rezultatai bus thumbup.gif , as nevalgau nuo 18val, bet lanko pasukti dar neprisiverciu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytelis ! 4u.gif
Išaušo dar vienas puikus rytas.Vakar pragyvenau be nukrypimų. Nors save tai pagaunu, kad rankas tiesiu ne ten, kur reikia. Ir vakar: išviriau vakarienei sūnui pieniškos makaronų sriubos(jo ritualas 21 val valgyti sriubą pienišką), tai paliko keli šaukštai. Net nepajutau, kai įsikišau sriubos šaukštą į savo nasrus. Stop ! Gerai, kad mano smegeninė prabudo, tai padėjau šalin sriubą doh.gif . Juk nesu atliekų konteineris, kad valgyčiau visus likučius ! Bet tas prakeiktas įprotis.
Vakar sportuoti buvau,fitness4.gif tai gerai šiandien jaučiuosi.good.gif Mano skrandelyje jau kavos puodelis, tai energija liejasi per kraštus ir dirbu energingai. Geros nuotaikos ir smagios dienos ! Nepamirškime, dėl ko mes čia ir nekaskime sau duobės su šakute ir peiliu !
Atsakyti
sveikos mergaites, nu va spyriau sau i sedimaja ir paskambinau i sporto kluba, ryt vaziuoju pasiziureti ax.gif as tai save ruosiu jau kitam pirmadieniui iskrovos dienai blush2.gif . Vakar vakare isgeriau stikline kefyro tai taip apsunko skrandis, net siandien ryte jautesi. Sanuole Sandri kad stengiates, laikui begant susimsit rimciau. Man ir taip buvo, o paskui jau yprotis ir kasdienybe smile.gif , as jau be sporto neisisvaizduoju dienos, man jis patinka mirksiukas.gif Vyras net pastebejo kad sedimoji pakilusi blush2.gif man tai lb smagu cia uzsukti ir pasipasakoti, nes mano vyras i svorio metima ziuri skeptiskai, duoda patarimu sporte, bet jam gerai kaip yra doh.gif , beje jis pats yra baiges lkka, treneris, bet zinot jog chirurgai savo artimuju neoperuoja smile.gif
Atsakyti
Žydrūne, tai irgi sportuosite klube vakare ar eisite dieną? Juk kaip smagu būtų dieną pasportuoti, jei nedirbčiau, o dabar tik vakare (18,00 val)...
Aš taip pat jungiuosi ,iškrovą darysiu, gal taip pat pirmadienį, kad būtų smagiau.
Man tai iškrovą lengviau atlaikyti nei pragyventi šeštadienį ir sekmadienį namuose prie šaldytuvo, ech.... Kažkaip mano dideli norai per išeigines tampa tokie maži....Vis trūksta užsispyrimo, proto. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Planuoju i sporto kluba vazineti diena, nes dar su maze sedziu namie, nedirbu smile.gif
Atsakyti
Mano vyras taip pat manes nepalaiko del svorio metimo verysad.gif , jam gerai taip kaip yra, as ka tik is lauko, nusikasizu sniega, dar su maziuke pastatem seny besmegeny biggrin.gif
Papasakokit kaip iskrovaujat, ka valgot, geriat 4u.gif , gal ir man gautusi tokia dienele pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Apie vyrus kalbant, as irgi nesulaukiu palaikymo is vyro. verysad.gif Ech, ka darysi reikia gi sau pirmiausia patikti. As siandien papietavau normaliai, dabar svarbu vakare nenusivaziuoti. Da kol kas pratinuosi prie kitokio valgymo grafiko ir kiekio.

Beje, kaip Pinkrosei sekasi? g.gif
Atsakyti
Man geriausia iškrova su obuoliais. Patiktų ir kefyrinė diena, bet, manau, kad labai ši diena būtų sunki, pilvas burgztų ir gurguliuotų. Gal kas iš jūsų bandėte?
Atsakyti