Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

[quote=SilRa,2012 01 16, 20:30]

sveika prisijungusi 4u.gif palyginti su kai kuriomis iš mūsų (čia aš apie save ax.gif ) tai tu labai liekna smile.gif na, bet tobulumui ribų nėra 4u.gif
Beje, kokią fiksuoti lieknėjimo pradžios datą? g.gif

Sveikutes, as visa laika kiek save prisimenu sveriau 55kg, situos 10kg uzsiauginau per pora metu, ir jie nepasiskirste tolygiai, o sulipo visi ant pilvo ir krutines doh.gif , tai negaliu y save ziureti kojos plonos o visa apvali biggrin.gif 4u.gif
Mano leknejimo pradzia tegul bus nuo vakar dienos smile.gif
Siandien likau be pusryciu, tai valgysiu ankstyvus pietus blush2.gif biggrin.gif , o vakar nuo 18 val ne kasnelio nesukrimtau, bet lanko taip ir nepasukau doh.gif
Atsakyti
labutis, siandien atsikeliau tikrai lb gerai jauciuosi po iskrovos. tikriausia iskrovas darysiu pirmadieniais, tik dar psichologiskai padirbeti su savim reiks, kaip ir su nevalgymu po 18val blush2.gif . Vakar nemyniau treniruoklio tai del to truputi nervas eme doh.gif . Saunuole Serbentele kad atlaiket smile.gif
Atsakyti
Sveikos, labai smagu, kad Serbentele ir Zydrune85 atlaike iskrovos dienas. thumbup.gif Na reikes ir save bandyt nuteikti. Svarbiausia moraliskai pasiruosti. ax.gif
Atsakyti
merginos, negaliu būt dabar su jumis, o taip įdomu kaip jums sekasi, man nerodo jokių naujų žinučių visoj supermamoj nuo sekmadienio vakaro verysad.gif jaučiu todėl, kad vienas internetas ir nuo ruterio jau trečią kompą prisijungę g.gif
Atsakyti
Pinkrose, kuria prasme negali buti su mumis forume del interneto, ar lieknejimo procese? Jeigu internete, tai viskas dar nieko, bet jie antras variantas, tai visgi nors kokiu maisto apribojimu reikia stengtis, o daugiau judeti, gal veliau laiko atsiras. Nugis prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai @ 2012 01 17, 16:46)
Pinkrose, kuria prasme negali buti su mumis forume del interneto, ar lieknejimo procese? Jeigu internete, tai viskas dar nieko, bet jie antras  variantas, tai visgi nors kokiu maisto apribojimu reikia stengtis, o daugiau judeti, gal veliau laiko atsiras. Nugis prasom 4u.gif

SM puslapis streikavo, bet dabar per kitą naršyklę atsidariau thumbup.gif
šiandien aš tik tinginio gal 3 gabaliukus esu valgiusi, ir dauuuuuug kavos. tėčiui blogai, ne maistas galvoj, buvau pas gydytojus raminančių išsirašiau. išgėriau, lyg apsiraminau, bet apetito dar nėra doh.gif o jis ateis kaip visad naktį blush2.gif
Atsakyti
Kai šeimoje yra kokia nors sudėtinga situacija (pvz. liga) , tai pagalvoji, na ir velniop viskas, kad tik sveika būčiau. Juk sveikata ir yra svarbiausia, didžiausia laimė,kurią žmogus nori turėti. Tik kartais mes jos neįvertiname. Tvirtybės ir sėkmės tau, Pinkrose.
Šiandien po 18,00 užsiklijavau burną ir didvyriškai laikausi naujo gyvenimo būdo. Iš šalies nieko nesimato, bet savijauta puiki, lengviau. Jaučiu,kad gyvenimas- tai ne vien lėkštė ir saldainiai. Merginos, visoms sėkmės. Išmokime džiaugtis nors ir mažais pasiekimais !
Atsakyti
Aš dukrai pridariau kalafioro su mozarela ir pati neatsilaikiau blush2.gif , kažkaip po naujų daug rųpesčių turiu ir kartu apetitas nežmoniškas, nors pradžioje dėl streso gal 4 dienas nieko negalėjau valgyt, o dabar bumerangu doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
As irgi kankinuosi su tais nelemtais keliais kg, neduoda man jie gyvates ramybes doh.gif antra savaite, kaip po viena diena darau iskrova su grikiais ir kefyru. Pirma savaite viskas judejo graziai, o dabar iskrova sutapo su mm, aisku svoris padidejo, tai jau dabar nebesupratnu isvis, padejo man ta antroji iskrova ar ne g.gif
paskutiniu metu aplamai susikoncentravau juodai ties tais savo kg, gal delto sunku labai ir psichologiskai g.gif rodos sportuoju, judu, o jie kaip nekrenta taip nekrenta. grieztos dietos esu laikiusis tik viena karta gyvenime, neturetu lyg ir buti sugadinta medziagu apykaita schmoll.gif
pameginsiu su jumis besirasinedama juos pamesti, gal lengviau bus 4u.gif
Atsakyti
Chamiciok, sveikinu atėjus pas mus, 4u.gif
Viskas bus gerai.Viltis - durnių motina, bet juk motina myli savo vaikus.... Visos mes čia tam,kad pasiguostume, padrąsintume ir pabartume viena kitą. Sveika atvykus !
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 17, 22:55)
Chamiciok, sveikinu atėjus pas mus, 4u.gif
Viskas bus gerai.Viltis -  durnių motina, bet juk motina myli savo vaikus.... Visos mes čia tam,kad pasiguostume, padrąsintume ir pabartume viena kitą. Sveika atvykus !

4u.gif
pilvas gurgia, est noriu zveriskai ir taip nuo 8 val. vakaro. tai besisukinedama virtuvej surijau tris marinuotus agurkelius, o i lova dar viena traputi atsivilkau. bet alkana kai suo doh.gif
nors sian mano paskaiciavimu suvartojau 1700kcal, nors planavau 1400kcal. nu bet uzskaitau, nes sportavau pusvalandi su dviraciu treniruokliu, tai isdeginau 300kcal.
Atsakyti
Eik lovytėn, užmerk akeles ir geriau sapnelį kokį sotų susapnuok ! biggrin.gif Agurkėliai kelia apetitą !
Einu ir aš miegot,kol manęs neužvaldė blogos mintys.
Šiandien išsiviriau burokėlių,tai rytoj bus su aliejumi. Valio ! Pasirodo, net ir paprastais dalykais galima džiaugtis...
Linkiu sau ir kitoms nepaslysti kelyje į tikslą.
Atsakyti