Tiesa Serbentele maciau jus pas mezgejas, gal ka mezgate? As tai jau su saliais baigiau, dabar bandysiu riesines megzti, lb patiko. Saliais pas mene net kaimynes apmegztos
Na ką, pliumptelėjo skrandin pirmasis nemenkas obuolys. Smagu. O vandens dar visai negėriau šiandien, nes darbe šalta. Juk atsigėrus būtų dar šalčiau, brrrr.....
Bet nieko , vakare žadu eiti į sporto klubą (aerobika), tai vandenuko dar pagurkšnosiu. Už klubą moku 100 Lt į mėnesį (einu 3 kartus į savaitę).
Žydrūne 85 , taip aš mezgėja-mėgėja. Kai "užsikabliuoju" kažką megzti, tai mezgu ir ardau, mezgu ir ardau, bet galutinis variantas vistiek gaunasi. Didelių darbų nemezgu: tai batukai, tai kepuraitės, tai vaikiški megztukai. Aš tai šiaučius be batų, nieko neturiu. Bet nusipirkau siūlus šaliui kidmocherio su šilku. Vakar pamezgiau, bet nepatiko(tikriausiai raštas netiko) ir išardžiau. Tai ir turiu visą gyvenimą du neišsprendžiamus uždavinius: niekaip nenumetu svorio ir nieko sau nenusimezgu.... O ir laisvesnio laiko tik dabar turiu, nes pavasarį laisvalaikį po darbo leidžiu kaime, darže.
Bet nieko , vakare žadu eiti į sporto klubą (aerobika), tai vandenuko dar pagurkšnosiu. Už klubą moku 100 Lt į mėnesį (einu 3 kartus į savaitę).
Žydrūne 85 , taip aš mezgėja-mėgėja. Kai "užsikabliuoju" kažką megzti, tai mezgu ir ardau, mezgu ir ardau, bet galutinis variantas vistiek gaunasi. Didelių darbų nemezgu: tai batukai, tai kepuraitės, tai vaikiški megztukai. Aš tai šiaučius be batų, nieko neturiu. Bet nusipirkau siūlus šaliui kidmocherio su šilku. Vakar pamezgiau, bet nepatiko(tikriausiai raštas netiko) ir išardžiau. Tai ir turiu visą gyvenimą du neišsprendžiamus uždavinius: niekaip nenumetu svorio ir nieko sau nenusimezgu.... O ir laisvesnio laiko tik dabar turiu, nes pavasarį laisvalaikį po darbo leidžiu kaime, darže.
Oi Serbentele, skaitau ir save atpazistu. Mezgu, ardau, vel mezgu, tai sali, tai puskare. O pamatau grazius siulus ir praeiti negaliu. Jau galvoje deliojasi kas is ju bus, bet ne visa laika gaunasi, tenka ardyti. Ir vel naujas uzsiemimas.
Uz sporta moku dabar 83 Lt. per menesi. lankau 3 kartus per savaite. Ten treniruokliu apie 10 ir tarpuose mankstele. Viskas uzima mazdaug 40 min
Uz sporta moku dabar 83 Lt. per menesi. lankau 3 kartus per savaite. Ten treniruokliu apie 10 ir tarpuose mankstele. Viskas uzima mazdaug 40 min
SilRa, pažadėjai mane pasikviesti kažkada ir pamiršai
Prisistatau ir aš . Dirbu sėdimą darbą ir be abejo mažai judu. Paskutinį pusmetį kasdien suvalgau po 2 obuolius, vakare spaudžiu sultis ir lankau jogą, ir be to viską darau priverstinai
Amžius: ~40
Ūgis: 164cm.
Svoris: 70kg
Siekiamas svoris: 60kg
Prisistatau ir aš . Dirbu sėdimą darbą ir be abejo mažai judu. Paskutinį pusmetį kasdien suvalgau po 2 obuolius, vakare spaudžiu sultis ir lankau jogą, ir be to viską darau priverstinai
Amžius: ~40
Ūgis: 164cm.
Svoris: 70kg
Siekiamas svoris: 60kg
As ir megeja , sau tik salius kelis nusimezgusi, daugiau mezgu vaikams, darbo maziau Ziuriu musu vis daugeja daugeja smagu. Sunki man ta iskrovos diena, mezgu ir maistas galvoje sukasi, pilna burna seiliu , dariau dukrai valgyti tai isvis liezuvi trauke bet trasoje obuoliai ir zalia arbata
sunkiausia seimai vakariene ruosti Kazkaip keistai vakarop jauciuosi be rytines kavikes Jei istveriau visa diena istversiu ir vakara, butu kazkaip gaila jei paslysciau Man ir idomu kaip kitom sekasi. siandien skaiciau apie iskrovos diena su kiausiniais ir pomidorais, galvoju kazkada pabandyti tiesa tik vienam straipsnyje radau, kad iskrovos diena nerekomenduojama sportuoti, gal kas daugiau ka zino
Sveikutes
Ir as labai noreciau prisijungti prie jusu , nes jauciu, kad vienai niekaip nepavyks atsikratyti tu nereikalingu kg.
Esu tingine sporte , bet bandysiu sukt lanka, stengsiuos nevalgyti po 18val, ir isgerti daug vandens(dabar as jo isgeriu tik kokia stikline per diena )
Mano duomenys;
Amzius 35m
Ugis 165cm
Svoris 66kg
Siekiamas svoris 59kg
Ir as labai noreciau prisijungti prie jusu , nes jauciu, kad vienai niekaip nepavyks atsikratyti tu nereikalingu kg.
Esu tingine sporte , bet bandysiu sukt lanka, stengsiuos nevalgyti po 18val, ir isgerti daug vandens(dabar as jo isgeriu tik kokia stikline per diena )
Mano duomenys;
Amzius 35m
Ugis 165cm
Svoris 66kg
Siekiamas svoris 59kg
Labukas SANDRI, kai musu daugiau tikrai bus lengviau , Nu va as atsilaikiau ir ramiai vakarienei suvalgiau obuoli
QUOTE(bjaurybe @ 2012 01 16, 15:49)
SilRa, pažadėjai mane pasikviesti kažkada ir pamiršai
atsiprašau nuolankiausiausiai sveika prisijungusi datą įrašyti kaip pradžią?
QUOTE(SANDRI @ 2012 01 16, 19:28)
Sveikutes
sveika prisijungusi palyginti su kai kuriomis iš mūsų (čia aš apie save ) tai tu labai liekna na, bet tobulumui ribų nėra
Beje, kokią fiksuoti lieknėjimo pradžios datą?
QUOTE(zydrune85 @ 2012 01 16, 19:55)
, Nu va as atsilaikiau ir ramiai vakarienei suvalgiau obuoli
šaunuolė, linkiu, kad taip ir toliau gražiai vakaras praeitų. Aš irgi jau nebevalgysiu, einu išsivalyti dantų
Viskas, diena baigta be nukrypimų. Labai senai taip buvo. Didžiuojuosi savimi, sveikinu ištvėrusias bendražyges . . Rytoj ryte kaip bus smagu ! Juk atrodysiu taip pat, bet savijauta tai bus kaip liekno žmogaus. Viskas, einu praustis ir liuliu. Tiesa, dar "Moterys..."
Dar svarbu rytoj tvarkingai pragyvent. Juk svarbiausia trys pirmos dienos,o paskui jau bus lengviau. Sėkmės visoms !
Dar svarbu rytoj tvarkingai pragyvent. Juk svarbiausia trys pirmos dienos,o paskui jau bus lengviau. Sėkmės visoms !
QUOTE(SilRa @ 2012 01 16, 19:30)
atsiprašau nuolankiausiausiai sveika prisijungusi datą įrašyti kaip pradžią?
Nu gal ir atleisiu , jei kada kartu pietų su manim nueisi
Papildyta:
Vakar vakare taip sriubos užsimaniau ir pririjau čili, aišku dar duonytės baltos pasikepinau su česnaku ir sviestuku...žodžiu tos vėlyvos vakarienės, kai norisi ir nežinau ko norisi
kam kavos , kam sveikų pusryčių , o man kiaušiniene su lašiniais nuo pačio ryto kvepia
Papildyta:
QUOTE(zydrune85 @ 2012 01 16, 11:58)
Norejau paklausti kiek jus mokat uz sporto kluba menesiui Gerai?
Aš ,kadangi negaliu eiti pagal grafiką dėl darbo, tai einu kada galiu ir moku vienkartinį mokestį 15 lt, berods sakė, kad jei kartą savaitėje , tada mėnesinis 70 lt