Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

Sveikutes 4u.gif
Atidariau siandien dviraciu sezona biggrin.gif , po daugel metu teko prisiminti biggrin.gif , bet kaip faina.. thumbup.gif
Iseiginiu proga sugriesijau ax.gif , sukirtau kepta upetakio kepsni , bet tik su darzovem.Ir prie kavutes leidau sau javinuku su ydaru..bet iseigines baigiasi..prasideda vel nauja darbo savaitele ir jokiu nukrypimu ''nuo tiesiosios'' smile.gif nezinau , gal cia Rubines pamokymai , kad nereik taip drastiskai elgtis paciai su savimi , bet kazkaip tikrai nesijauciu , kad save skriaudziu.. biggrin.gif jauciuosi puikiai !!
Vakar nusipirkau aukstakulnius , kai uzsidejau , pasiziurejau i veidrodi , praktiskai as jau prie finiso thumbup.gif (o kai be ju dar 1 kg reik numest biggrin.gif )
Pasirodo visai skani zalia cukinija !!! as ja anksciau kepdavau, ar troskindavau bigsmile.gif su tuo ''spesal''instrumenteliu prisipjautau l.plonu zalios cukinijos ir mango juosteliu , laselis medaus su laseliu citrinos sulciu...na zinokit salotikes ''dangiski migdolai'' thumbup.gif
Papildyta:
Merginos ,jei pastebejot greit pasieksim maximalu skaiciu...tai vistiek susitiksim naujuose namuciuse tuo paciu pavadinimu.. wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif Ačiū už šiltą priėmimą smile.gif
Kadangi, kaip jau minėjau, aš sveriuosi pirmadieniais, tai ir prisiduosiu, gal bus motyvacija didesnė tongue.gif Taigi dabar sveriu 86,5 kg. Labai pakilo nuotaika pamačius, nes man numesti 0,5 kg per savaitę yra labai gerai. Aišku labai norisi tų greitų rezultatų, bet jie tikrai ilgai neišlieka, todėl geriau lėtai ir užtikrintai.
Kaip pavydžiu Jums... (baltu pavydu). Daugeliui tiek nedaug liko iki finišo, o kitos jau ir pasiekę norimą svorį, tik siekia jį išlaikyti. Manęs dar laukia ilgas kelias, bet aš tikiu, kad sugebėsiu tongue.gif Pati tą svorį ir prisiauginau. Juk svarbiausia gera nuotaika, tiesa thumbup.gif Ir ačiū visoms už patarimus 4u.gif
Dar pagalvojau, kadangi visos čia lieknėjam, norėčiau paklausti Jūsų nuomonės apie anticeliulitinius masažus. Ar kuri bandėte? Kokie atsiliepimai? Nes turiu tokį celiulitą, kad neįsivaizduoju kas galėtų padėti. Juk svarbu ne tik kilogramai, bet ir kaip tas kūnas atrodo.
Gražios dienelės visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas bendramintės 4u.gif , na va jau pirmadienis. Per savaitgalį daug neprigriešijau, bet vieną vakarą suvalgiau karpio kepto gabaliuką, tai kitą rytą pasisvėrus rezultatus nekoks buvo. verysad.gif Kiek mažai nugrybaut reikia, kad svoris vėl šokteltų. Bet tik vienas toks negeras vakaras buvo.
Salamandra 4u.gif , aš irgi tokiu vėžlio žingsniu keliauju iki savo norimo tikslo. Kai sirgau tai visą mėnesį svoris prasilaikė vienodas o, dabar kokios 5 dienos kai vėl susiveržiau diržą, o šiandien dar ir sportuot pradėjau, tai nukrito apie 700 g. Žiūrėsim ką trečiadienį svarstyklės rodys. g.gif
Kaip sunku sportuoti po pertraukos ir orelis schmoll.gif nuotaikos nekeliantis. Bet vistiek tikras pavasaris jau ne už kalnų.
Atsakyti
QUOTE(Akiv1234 @ 2012 03 17, 07:32)
Sveikutes visos smile.gif  smile.gif  as esu cia naujoke, taciau jau kuri laika skaityneju cia jusu er pirma sav numeciau 3kg
Per antra sav 2kg
Per trecia sav 1kg
Per ketvirta sav 1kg.... unsure.gif

Akiv1234,
Sveika. Mano lieknejimo patirtis jau virš 10 metų :)ir kokių aš dietų tik nelaikiausi. Pasekmės po mažo kaloringumo dietų budavo visada tokie pat -efektas jojo. Ir tik dabar aš supratau jeigu aš nepakeisiu savo mitybos įpročių aš taip ir toliau tai lieknesiu tai storėsiu.
Aš nuo šiandien einu sportuoti. Užsiemimai 3 kartus po 1,5 val. thumbup.gif

Merginos,
tos kurios numėtė jau daug svorio ir eina į pabaigą parašykite prašau, kiek laiko prireikė jums numesti svorį?

Rubinė,
o tu visai nevalgai jokių saldumynų ir skanėstų? jau kiek laiko tu taip maitiniesi?
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif Va jums daug balioneliu,kad dienele butu sviesesne,nes oras siandien tai nepavydetinas. Tai saulute,tai lyja,jau sunku ir apsirengti kad pataikyt i besikeicianti oro svyravima.
Violet, apie saldumynus tai net nezinau kaip tau pasakyti. As juos valgau,bet nepiktnaudziauju. Jei noriu,tai ir sausaini sukramtau Belvitos su kava ir saldaini, bet nepiktnaudziauju. Ir ledu porcija suvalgiau savaitgali,bet ne kirkviena diena. As tik nevalgau jokiu miltiniu patiekalu,jokiu blyneliu, ir viskas kas is miltu. Bet ir tai kartais suvalgau viena virtinuka arba kazkada ryte suvalgiau viena cicinnsko kepsniuka,bet jei valgau,tai tik ryte iki 12valandos, nes po pietu nebevalgau nieko kaloringo ir kuo maziau negeruju angliavandeniu,kurie sunkiau skaidosi,arba uzsilaiko organizme. Nevalgau bulviu,nebent jas vienas virtas su pasukom ar saltybarsciais,net i sriubas bulviu nededu,jei9 valgau jas vakare. Jokiu pienisku sriubu ir pan,jokiu padazu,pagardu riebiu,tik pomidoro padaza arba jogurtine grietine,bet taip pat labai nedaug. Zodziu valgau beveik viska,tik riboju koloringa maista. taip valgant man nuo sausio 12d,nukrito 9kg. Sveriau 69,dabar 60kg. Mano ugis 168cm,tai dar noreciau2kg palengveti,o jau daugiau bus visa laika palaikymas,ir ta mityba tesis visada tokia,tai ne dieta,tiesiog kaip ir tu minejai,taip maitinsiuos,nes nebenoriu,kad svoris uzaugtu valgant nesveikai.
Gerai,nepergyvenk,nuo karpio gabaliuko tikrai neturejo svoris padideti,svarbu ka valgei "prie jo" arba po jo. Juk visokiu dienu buna,kada organizmas ir skyscius kaupia ir svoris sustoja kristi,tiesiog reikia nepasiduoti blogom emocijom ir su sypsena pirmyn 4u.gif
Salamandra,tu saunuole, ismoksi i maista ziuret kitaip,susitvarkysi su savo mintimis,svarbiausia prichologinis nusiteikimas,ir nieko nereikia daryti per prievarta. O kai ismoksi gyventi sveikai,nebereiks gryzri atgal i pradini svori. Geriau po truputi tirpdyti kilogramus,pakeisti savo poziuri i mityba ir viskas bus gerai. Visos mes galim,jei tikrai norim atrodyti grazios. Tik nepamirskim judesio ir dar karta judesio ir tam nebutini sporto klubai,kaip Sypsenele sako,reikia atidaryti "dviraciu "sezona,jau oreliai syla, daugiau vaikscioti,sokti,judeti taip kaip kam patinka. Savaitgali isvaziuoti i gamta pasivaikscioti ar pabegioti ir nuotaika bus geresne ir energijos atsiras.
Masaza as dariausi ir darau dabar namie tik jau ne kiekviena diena. Dariausi 20k mokamu anticeliulitini su taure, dabar namie pati sau pasidarau. Apimtys labai sumazejo,oda pasilygino. Bet masazas tai tik priemone prie lieknejimo,kuri padeda pagrazinti problematines vietas metant svori,bet pirmiausia tai mityba ir judesys,o vien tik masazas jokiu stebuklu nepadarys.
Va kiek as cia prirasiau jums. Siandien vakare einu i spektakli su drauge,tai begsiu tvarkytis,o jau ir suniukas man koja griauzia,kad pazaisciau.
Gero vakarelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Siandien treciadienis ,- tai prisiduodu pirmoji ax.gif
PRADINIS SVORIS nuo vasario- 59.400
DABAR- 57 kg
TIKSLAS- 56
Sia savaite stoviu vietoj...savaite po 18 nevalgau.. verysad.gif , maista prisiziuriu..geriu daug vandens , namu salygom sportuoju..kas per briedas ? tikrai ziauriai nustebau uzlipus ant svarstykliu...aisku , padaryciau iskrovos diena ir pamesciau as ji , bet nemanau, kad gera mintis...gal kas turit pamastymu g.gif
Sveikinu isanksto tas , kurios turi kuo pasidziaugti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš, deja, neturiu kuom džiaugtis.
Man iškrovos labai padeda metant svorį. Po iškrovos kitą dieną jaučiuosiu lengvutę, pilvukas sumažėja. O svarbiausia skrandukas susitraukia. Ir apie 500-700 gr. numetama.Aišku reikia tik po to nepersivalgyti.
Atsakyti
sveikos!!
as irgi neturiu kuo dziaugtis..
nuo sausio 27 pradejau laikytis
svoris buvo 72kg
dabar 67.9 kg
tikslas 60 kg
as irgi nesuprantu, kas yra..per savaite tik 0.6 kg.gal irgi kokia iskrovos diena pasidaryt, nesuprantu...ir sportuoji tikrai atsakingai, kcal skaiciuoju..nznau..liudna kazkaip..

Atsakyti
Sveikutes,matau,kad siandien visos tik skusimes,kaip svoris nekrenta....man taip pat nuo pradinio svorio 61kg praeita sav nukrito 1,5kg...o sia savaite tik 200g nesuprantu kaip taip gali buti,as ir noreciau kokia iskrovos dienyte pasidaryti,nes savo organizmo visai nesuprantu ko taip sunkiai tie kg mane palieka g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif 4u.gif
Labai noriu prisijungti prie jusu svori metancio burelio. Ar priimsite i savo gretas? ax.gif

Siek tiek apie save smile.gif
Esu zemauge (ugis vos 152 cm), visados sverdavau apie 60 kilogramu, svoris visada kliudavo slaunims,- atrodo, virsutine kuno dalis kaip ir nieko, bet jau kai akys nukrypsta i kojas, tai... doh.gif Aisku, valgydavau ivairius blynus, saldumynus, pyragus... Nuo sausio galvojau viskas , susigriebsiu : pradzioje nelabai sekesi, bet nuo sausio vidurio galutinai save priremiau prie sienos,- nuo sausio 16 iki dabar jau netekau 4.6 kilogramu, todel siuo metu sveriu 55,4 kg. Esu be galo laiminga, alkio jausmo ne nejauciu, kad ir dabar sau ramiai vandeni gurksnoju. thumbup.gif
Labai guodzia pralaisveje rubai, o ir pati jauciuosi geriau, neapsunkusi, nes nepersiryju... 4u.gif Mano tikslas - iki vasaros pasiekti savo kadaise buvusi - 48 kilogramu svori. Skamba gal ir mazokai, bet primenu, jog esu be galo maza ugiu biggrin.gif Todel laukiu vasaros (didziausias stimulas joje tas, kad sia vasara su savo draugu daug laiko praleisiu prie juros, o juk taip norisi pasirodyti grazesnei ir grakstesnei ax.gif ....), neprarandu ryzto, dziaugiuosi po truputi nykstanciais kilogramais ir... tikiuosi Jusu palaikymo drinks_cheers.gif
Taigi siandien ryta pasisverus svarstykles rode 55.4 kg 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif 4u.gif
Prisiduodu ir as 60kg.Pradinis svoris buvo 69.Per savaite nukrito apie1kg.
Buna tokiu savaiciu mergaites,nepergyvenkit,kad sustoja kristi svoris,nes organizmas stabilizuojasi. Jei skaiciuojat kalorijas,tai viena diena valgykit maziau,o kita daugiau.Jei neskaiciuojat kaloriju,tai maista ivairinkit, viena diena per pietus mesyte su darzovem,o kita palikit tik kruopas su darzovem. Vlagykit kuo ivairesni maista,kad oraganizmas nepriprastu.
Siandien kaip nekeista sportuojant net is dvieju moteru isgirdau klausimus"kiek svorio numeciau",viena pasake,kad gal jau "gana",nes atrodau "kaip lenta". O vienas vyras pasiule nuvaziuot pavalgyti pietu,iskarto nesupratau kam jis tai sako,o poto jis pradejo juoktis,sako"gal tau valgyti namie neduoda" lotuliukas.gif
Trenere jau sako,kad gana, o vakar eidama i teatra apsirengiau kostiumeli ir nusirengiau,nes "krenta" nuo visur, turbut svoris krito,o apimtys dar labaiu sumazejo g.gif ,nes rubai visi per dideli,tai jau antra diena nesioju dukros dzinsus g.gif
Dabar susimastau,kad sportininkam turbut raumenys sveria daugiau, o jei numesiu dar 2kg,kazin kaip atrodysiu,juk man jau ne 16....
Bet tikrai mitybos nekleisiu,valgysiu taip kaip valgau,ir jei jau nukris tai nukris,jei ne tai ,bent palaikysiu sema svori,nes su mano ugiu 168,tai svoris normalus,o pagal kmi galetu dar 2mazeti,bet kazkaip jau nebelabai yra is kur,tik va tos kojos,kad jas kur...bet dabar jau vaikstau su aptemptais dzinsiukais ir esu sau grazi thumbup.gif
sveikute FEHLER, aisku,kadf peiimam i savo bureli. Tu saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikrai matosi ,kad turi ryzto ir motyvacija,ir pamatysi tikslas jau netoli,tau tikrai pavyks thumbup.gif Dalinkis savo ziniomis,smagu bus bendrauti ir kartu liekneti
Baigiasi musu jau temos puslapiu limitas. Sypsenele,gal tu uzvesk pasibaigus,vel nauja temuke,atidaryk naujus namucius,nes penktadieni as isvykstu vel i darbine kelione ir sugrisiu pas jus pirmadieni.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Matau šiandieną visos aktyviai prisiduodate smile.gif
Nenusiminkite, jei svoris krenta ne taip greitai, kaip tikėjotės, arba kurią savaitę ir visai nenukrenta, nors ir stengiatės kiek galit. Siūlau tik džiaugtis, jeigu nors kiek nukrito, kad ir pusė kilogramo. Juk tai žingsnis pirmyn. Visos žinom kad svoriui numesti bei jį išlaikyti reikia pastangų, o vat priaugti visai nesunku. Todėl jeigu nėra pliuso, galite save tik pasveikinti, kokios jūs šaunuolės 4u.gif Man irgi būna momentų, kai rodos viską darai tinkamai, o svoris nejuda. Ir tai trunka iki 2 savaičių iš eilės. Bet paskui vis tiek ima kristi thumbup.gif
fehler - sveika prisijungusi 4u.gif
Aš šiandien neprisiduosiu, nes ryte nesisvėriau, o vidury dienos svertis nenoriu (privalgius ir prigėrus). Bet manau, kad didelių stebuklų nuo mano prisidavimo pirmadienį neįvyko smile.gif Nors šiomis dienomis maitinuosi tvarkingai. Išradau puikų būdą atsispirti saldumynams - jų tiesiog nepirkti. Kartais pagalvoju, kad norėčiau ko nors saldaus, bet nieko namie nėra lotuliukas.gif Tai ir nebėgu į parduotuvę tongue.gif Moralas toks - pagundoms lengviau atsispirti, kai jų tiesiog nėra blush2.gif

Geros dienelės visoms ir neliūdėkit 4u.gif
Atsakyti