Labas vakarėlis,
Pagaliau prasidės pavasaris, dienos gražyn, nuotaika geryn.
Alieju pirkau ir naujoje maximoje ir prie lagetos kur sveikuolių parduotuvė, galima internetiniame puslapyje užsisakyti ko reikia jeigu pirkti nėra ir į parduotuvę atveža gana greitai per 3-4 dienas.
Sveikos, merginos Aš irgi norėčiau prisijungti prie Jūsų smagios lieknėjančiųjų kompanijos Atsitiktinai atradau šią temutę ir jau kurį laiką vis paskaitinėju, kaip Jums sekasi.
Taigi trumpai papasakosiu apie save. Svorį pradėjau mesti nuo rugpjūčio pabaigos, ir tai be abejo ne pirmas kartas, bet tikiuosi, kad paskutinis. O turėjau tų kg prisiauginusi nemažai - 107, kai ūgis tik 165 cm. Tiesiog supratau kad daugiau taip negaliu ir pasiryžau.
Dabar sveriuosi kartą per savaitę (kiekvieną pirmadienį) ir sveriu 87 kg. Noriu prisijungti prie Jūsų, nes pastaruoju metu tapo labai sunku mesti tą svorį. Vis pasižadu sau, kad nuo rytdienos taip nebesielgsiu, bet kita dieną vėl neatsispiriu saldainiams, šokoladui ar keptoms bulvėms. Gal tas džiaugsmas, kad įtelpu į kai kuriuos savo drabužius ir aplinkinių komplimentai mane užliūliavo ir užmigau ant laurų. Bet iš tikrųjų noriu pasitikti pavasarį lieknesnė ir gražesnė. Netgi turiu slaptą svajonę - gražiai atrodyti su trumpa vasariška suknele, ko niekada mano gyvenime nėra buvę. Žinau kad tai įmanoma, jeigu nešvaistysiu laiko veltui ir pradėsiu vėl rūpintis savo svoriu. Tik ta valia kažkur ėmė ir dingo, todėl bandau įkvėpimo ieškoti čia. Juk kartu siekti bendrų tikslų lengviau, tiesa?
Geros dienelės visoms
P.S. Moliūgų sėklų aliejų perku IKI.
Taigi trumpai papasakosiu apie save. Svorį pradėjau mesti nuo rugpjūčio pabaigos, ir tai be abejo ne pirmas kartas, bet tikiuosi, kad paskutinis. O turėjau tų kg prisiauginusi nemažai - 107, kai ūgis tik 165 cm. Tiesiog supratau kad daugiau taip negaliu ir pasiryžau.
Dabar sveriuosi kartą per savaitę (kiekvieną pirmadienį) ir sveriu 87 kg. Noriu prisijungti prie Jūsų, nes pastaruoju metu tapo labai sunku mesti tą svorį. Vis pasižadu sau, kad nuo rytdienos taip nebesielgsiu, bet kita dieną vėl neatsispiriu saldainiams, šokoladui ar keptoms bulvėms. Gal tas džiaugsmas, kad įtelpu į kai kuriuos savo drabužius ir aplinkinių komplimentai mane užliūliavo ir užmigau ant laurų. Bet iš tikrųjų noriu pasitikti pavasarį lieknesnė ir gražesnė. Netgi turiu slaptą svajonę - gražiai atrodyti su trumpa vasariška suknele, ko niekada mano gyvenime nėra buvę. Žinau kad tai įmanoma, jeigu nešvaistysiu laiko veltui ir pradėsiu vėl rūpintis savo svoriu. Tik ta valia kažkur ėmė ir dingo, todėl bandau įkvėpimo ieškoti čia. Juk kartu siekti bendrų tikslų lengviau, tiesa?
Geros dienelės visoms
P.S. Moliūgų sėklų aliejų perku IKI.
Sveika Sallamandrra šaunuolė, kad nutarei prisijungti prie mūsų ir pavasarį pasitikti lieknesnė. Nu vat susiveržiau diržą ir kasdien po pora šimtą gramų ir nėra. Iš tiesų tai reikia tik labai norėti, turėti gerą palaikymą (ačiū jums mielosios), tai net ir svoris pradeda kristi. Laukiu trečiadienio, žiūrėsim ką čia tos svarstyklės rodys.
Pagaliau šiluma ateina, lengviau atsikvėpsim
Pagaliau šiluma ateina, lengviau atsikvėpsim
mergaites kalta,kalta,kalta,pries jus,treciadieni neprisidaviau geda,net nebuvo,kada prie kompo prisesti,,,,tai rasau siandien pagaliau mano svoriukas pajudejo,-1,5,,,,, atrodo,kaip tik maziau sia savaite sportavau,teisingiau beveik nesportavau,ir valgiau po 18val,keista truputi,maziau save spaudziau ir va rezultatas pasirode....
Sveikos mergaites,sveika Salamandra prisijungusi prie musu. Mylesim,patarsim, palaikysim,svarbiausia,kad turi motyvacija (pasipuosti), graziai atrodyti,bei visam gyvenimui pakoreguoti savo mityba. Sakau visam,todel,kad jei jau zmogus linkes i nutukima tai jokios trumpalaikes ir greitos dietos nepades. Rezultatas bus trumpas,nes net sulieknejus iki norimo dyzio, negalima vel gryzti prie tos pacios mitybos, rezultata dar reikia ismokti ir islaikyti. O i maista reikia ismokti ziureti ne kaip i malonuma,bet kaip i butinybe,kad butume sveikos,grazios ir zvalios.
Migliuuke,saunuole Rezultatai puikus. Laikykis taip ir toliau. vadinasi pas tave organizme jau vyksta harmonija. Kaloriju kiekis nevirsija sudegintu kaloriju kiekiui per para, todel svoris po truputi krenta. Viskas puiku. taip ir toliau.
Gerai, smagu,kad susiemei ir po truputi issijudino svoris. Sauletos dienos dar ir paragins daugiau laiko praleisti lauke, todel kai bus daugiau judesio,maziau minciu apie maista. Labai del jusu dziaugiuosi.
Mergaites visos is musu turim galvas ant peciu,visos mes galim,ir turim valia,jei uzsispiriam ir siekiam tikslo. O kad ir pasilepinam viena diena per savaite kazkuokiu pasiilgtu skanestu,tai tikrai nei vienam nepakenks,jei tai netaps kasdienybe.
Migliuuke,saunuole Rezultatai puikus. Laikykis taip ir toliau. vadinasi pas tave organizme jau vyksta harmonija. Kaloriju kiekis nevirsija sudegintu kaloriju kiekiui per para, todel svoris po truputi krenta. Viskas puiku. taip ir toliau.
Gerai, smagu,kad susiemei ir po truputi issijudino svoris. Sauletos dienos dar ir paragins daugiau laiko praleisti lauke, todel kai bus daugiau judesio,maziau minciu apie maista. Labai del jusu dziaugiuosi.
Mergaites visos is musu turim galvas ant peciu,visos mes galim,ir turim valia,jei uzsispiriam ir siekiam tikslo. O kad ir pasilepinam viena diena per savaite kazkuokiu pasiilgtu skanestu,tai tikrai nei vienam nepakenks,jei tai netaps kasdienybe.
Sveikutes , Salamandra aisku, kad priemam i musu gretas , kuo daugiau tuo smagiau , svarbiausia , kad butu motyvacija , ir zingsnelis po zingsnelio vis arciau tikslo Migliuke , na va matai kazkaip musu bedos del kantraceptiku po truputi sklaidosi Pamenat , kaip as anksciau ''zemai galva ''lenkiau pries tas, kurios sugeba vakarais nevalgyti ?man tai buvo kazkas neimanoma...Siandien jau 5 diena , kai ir as jau taip darau.. , pasirodo sunku pirmus 2 vakarus , o veliau kazkaip ypratau..darbe net sefas 17.30 isleidzia pavalgyt ,o namo gryzus apie 20.30 uzsiemu is karto ''namu reikalais ''ir stengiuosi apie maista isvis negalvoti . Tik va su miegeliu prasciau , kazkaip anksti pradejau pabusdineti , bet tikiuosi tai laikina . Siandien pasilepinau silke , gero ir nekaloringo savaitgalio visoms
sveikos, mergaites:)
sallamandrra, zinoma, junkis prie musu burio, kuo daugiau, tuo smagiau!
migliuuke ir gerai, jus saunuoles!dziaugiuosi, kad pastangos ne bergzdzios, o rezultatai matos, tai labiausiai motyvuoja taip ir toliau!
o as tik pasiprocidurinau, tai patenkinta gal jau akyse liejasi, bet atrodo, kad rezultatai to pirmo karto matos - celiulitas traukias
gero savaitgalio visoms!!!!
sallamandrra, zinoma, junkis prie musu burio, kuo daugiau, tuo smagiau!
migliuuke ir gerai, jus saunuoles!dziaugiuosi, kad pastangos ne bergzdzios, o rezultatai matos, tai labiausiai motyvuoja taip ir toliau!
o as tik pasiprocidurinau, tai patenkinta gal jau akyse liejasi, bet atrodo, kad rezultatai to pirmo karto matos - celiulitas traukias
gero savaitgalio visoms!!!!
Sveikutes visos as esu cia naujoke, taciau jau kuri laika skaityneju cia jusu forumus ir zaviuosi jusu pasiekimais ir istorijom....
Nusprendziau prie jusu prisijungti ir paprasyti pagalbos..
Lygiai pries 4 sav, pradejau laikytis dietos, mano ugis 169, svoris 64, manau daug kas pasakytu kad man nereikia mesti svorio ir t.t, taciau as sau atrodziau negrazi, manau ir kitirms, taciau svarbiausia kad nepatikau sau....
taigi pradejau laikytis dietos, ieskojau ivairiu internete, taciau neradau tinkamos ir nusprendziau apriboti maista...
Per pirma sav numeciau 3kg
Per antra sav 2kg
Per trecia sav 1kg
Per ketvirta sav 1kg....
Butu neblogai jai as valgyciau pakankamai ir tiek numesciau, taciau as beveik visai nieko nevalgiau.... Per tas savaite valgiau: vaisiai(obuoliai,apelsinai,mandarinai), geriau arbata be cukraus, darzoves, Fitnes sausus pusrycius, dziuveselius, ir geriau daug Pasuku 0,3 riebumo, praeita savaite issiviriau ryziu su svieziom darzovem ir viskas. Daugiau nieko nevalgau... ir man nekrenta svoris.. nesuprantu kodel...
Nusprendziau prie jusu prisijungti ir paprasyti pagalbos..
Lygiai pries 4 sav, pradejau laikytis dietos, mano ugis 169, svoris 64, manau daug kas pasakytu kad man nereikia mesti svorio ir t.t, taciau as sau atrodziau negrazi, manau ir kitirms, taciau svarbiausia kad nepatikau sau....
taigi pradejau laikytis dietos, ieskojau ivairiu internete, taciau neradau tinkamos ir nusprendziau apriboti maista...
Per pirma sav numeciau 3kg
Per antra sav 2kg
Per trecia sav 1kg
Per ketvirta sav 1kg....
Butu neblogai jai as valgyciau pakankamai ir tiek numesciau, taciau as beveik visai nieko nevalgiau.... Per tas savaite valgiau: vaisiai(obuoliai,apelsinai,mandarinai), geriau arbata be cukraus, darzoves, Fitnes sausus pusrycius, dziuveselius, ir geriau daug Pasuku 0,3 riebumo, praeita savaite issiviriau ryziu su svieziom darzovem ir viskas. Daugiau nieko nevalgau... ir man nekrenta svoris.. nesuprantu kodel...
Sveikutes,Akiv1234, svoris sustojo,nes maitinaisi netaisyklingai, svoris krito greitai,nes organizmas badavo,o poto suletejo medziagu apykaita, priprato organizmas prie tokio maisto kiekio ir pradejo kaupti maisto medziagas,nes neaisku,ka dar gali is jo atimti. Rezultatai per greiti, tokios dietos buna efektyvios tik trumpa laika, o poto pradedant valgyti siek tiek daugiau, medziagu apykaita leta, svoris nekris.
Sveikutes
Galu gale lanka nusipirkau issvajota
Akiv1234 -
Galu gale lanka nusipirkau issvajota
Akiv1234 -
mergaites,aciu jum uz palaikyma sypsenele taip mum vartojanciom kontraceptikus tikrai kazkaip sunkiau mesti svori,,,bet kaip sakant ledai pajudejo sypsenele tiu saunuole matai ir po 18val galima maisto atsisakyti pamenu kai sakei,kad labai sunku tau nevalgyti po 18val,nes is darbo gristi apie 20val...bet pavyko kaip sakoma gera pradzia puse darbo,SAUNUOLE Rubine o tiu mum cia visada,kaip motinele,patareja i visus klausimus zinai atsakymus,zinai ka patarti,kaip paskatinti,pabarti,aciukas tau uz tai
sveikos mergaites, grazaus jums sekmadieninio orelio ir dar geresnes nuotaikos
Aciukas Migliuuke uz grazius zodelius. Tiesiog kai pati su visu tuo susiduri,nori atrodyti graziau,renki is visur info,tai savaime ir tu atsakymu i klausimus padaugeja
As juk taip pat daug visko praejau,ir asaru buvo,kai svoris krites sustodavo,ir pykdavau uz save ant kiekvieno kasnio,kol supratau,kad badas nieko gero neduos,juk gyvenime visa laika nebadausi,o ilgalaikis badavimas tai labai atsiliepia sveikatai,prarasim ir plaukus ir nagus ir mazakraujyste gali issivystyti. Negalima su savim daryti tokiu drastisku isbandymu. Aisku mes visos norim greitu rezultatu,bet gal geriau letai,svaikai ir uztikrintai,po truputi save vesti prie kitokio gyvenimo budo ir kad daugiau nereiketu gristi atgal ir vel save kankinti. Labai dziaugiuosi,kad nusipirkau svarstykles,nes kiekviena diena galiu sekti svoprio svyravimus ir koreguoti mityba.
Vakar po labai ilgo tarpo leidau sau suvalgyti ledu porcija. Man liko jau nedaug,tik keleta kilogramu numesti,bet dabar sunkiausias periodas,nes svoris stovi vietoje,diena isbalansuota,kartais pavalgau ir 8vakaro,bet jau ziuriu,kad vakare nebutu angliavandeniu,valgau salotas arba baltymini maista. Reiks nuo pirmadienio vel pasiskaiciuot kalorijas dienai,bet siandien dar stintu nusipirkau,tai sugriesysiu,nes tikrai dvieju bus mazai O man jos labai patinka
Aciukas Migliuuke uz grazius zodelius. Tiesiog kai pati su visu tuo susiduri,nori atrodyti graziau,renki is visur info,tai savaime ir tu atsakymu i klausimus padaugeja
As juk taip pat daug visko praejau,ir asaru buvo,kai svoris krites sustodavo,ir pykdavau uz save ant kiekvieno kasnio,kol supratau,kad badas nieko gero neduos,juk gyvenime visa laika nebadausi,o ilgalaikis badavimas tai labai atsiliepia sveikatai,prarasim ir plaukus ir nagus ir mazakraujyste gali issivystyti. Negalima su savim daryti tokiu drastisku isbandymu. Aisku mes visos norim greitu rezultatu,bet gal geriau letai,svaikai ir uztikrintai,po truputi save vesti prie kitokio gyvenimo budo ir kad daugiau nereiketu gristi atgal ir vel save kankinti. Labai dziaugiuosi,kad nusipirkau svarstykles,nes kiekviena diena galiu sekti svoprio svyravimus ir koreguoti mityba.
Vakar po labai ilgo tarpo leidau sau suvalgyti ledu porcija. Man liko jau nedaug,tik keleta kilogramu numesti,bet dabar sunkiausias periodas,nes svoris stovi vietoje,diena isbalansuota,kartais pavalgau ir 8vakaro,bet jau ziuriu,kad vakare nebutu angliavandeniu,valgau salotas arba baltymini maista. Reiks nuo pirmadienio vel pasiskaiciuot kalorijas dienai,bet siandien dar stintu nusipirkau,tai sugriesysiu,nes tikrai dvieju bus mazai O man jos labai patinka