Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

sveikos mergaites 4u.gif siandien Panevezyje vel bjaurus oras verysad.gif vakar buvau metinese,tai visi tik ir klausinejo,ko beveik nevalgau,teko sakyti,kad apetito neturiu,nesinorejo kazka visiem aiskinti....nusipirkau cardio twister treniruokli,ir taip juo nusiviliau,jokio efekto,galiu kad ir 2val treniruotis net nesijaucia,kad sportavusi,tai grisiu prie lanko,ir pratimuku namie,kai pagrazes oras i lauka leksiu begioti....DIANA11aciu tau uz zuvytes receptuka bus butinai isbandytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kopūstai į salotas dedami dėl kiekio ir dėl kalorijų, mažiau vaisių įsideda. Mažiau cukraus iš vaisių gauname.

Karpio sūdyti visiškai nereikia, druska dedama ant sausos skardos, o sūrumo tikrai pakaks. Bus labai sultinga.

Aš ant druskos kepu viską ir vištą ir lašišą ir mėsą, tik kepsnių nereikėtų kepti, nes būna labai sūru. o višta ir didelis mėsos gabalas būna labai sultingi, tiktai trinant su prieskoniais reikia nedėti druskos.

Dar vieną receptuką neblogą įkelsiu. labai pikantiškas skonis gaunasi

Lašišos kepsniai

Lašišos kepsnį dedame į keptuvę, apkepame vieną pusę, apvertę ant lašišos dedame krevečių, kokius 2-3 vnt su kiautais šaldytas, prieš baigiant kepti dedame pusę arbatinio šaukštelio sviesto, kad maišytųsi baltymai ir organizmas virškindamas maistą degintų daugiau kalorijų. Ir kad būtų sultingesnė, barstome prieskonių, garnyrui imame salotų ir skanaus.

smile.gif

Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Labai idomus receptukai Diana11, jau issisaugojau savo "receptyne" ir kai tik uzgaudysiu akcija zuvytei,butinai isbandysiu.
Dienele permaininga,siandien labai uzsinorejau silkes,tai nusipirkai,suvalgiau,tai dabar visa laika troskuli jauciu,buvau pas drauge,tai jauciau,kad net liezuvis issausejo,prie gomurio prilipo. Bet pries mmm,tai man visada buna poreikis tai silkes,tai kazko astraus,zodziu hormonu audros siaucia lotuliukas.gif
Parsiveziau savo suniuka,tai naktis buvo bemiege,ir dabar nusilaksciusi guli,tai nezinau ka nakti veiksim doh.gif Jau ka galejo ,ta istampe,uzuolaidos kentejo,tapetus bande nageliais nusimti,laidai labai rupi,zodziu tik spek zaisti su ja ir gaudyti po visur,raisioti spinteles ir laidus slepti lotuliukas.gif Zodziu namie persitvarkymas vyksta lotuliukas.gif
Net jegu siandien treniruoteje nebuvo,miego mazai ir iskarto energijos nulis.
Labai laukiu kol susils ir sniegas nutirps,siandien jau maciau jaunimeli su dviratukais,reiks ir man jau savo po truputi ruosti sezono startui,labai megstu,kad ir viena vakarais isvaziuoti ir praminti nors kokius12km,aisku su poilsio pertraukele kur nors grazioje vietoje prie upes.
Migliuuke,puikiai suprantu tave,kai aplinkiniai nenori suvokti,jog norime kazko nevalgyti,ar valgyti maziau. Sulauki ne supratimo ir palaikymo,o atrodo,kad vos ne sergi kokia bulimija ar anoreksija thumbup.gif Bet pavyzdziui drauges,kurios zino,kad as kazko nevalgau,tai jos valgo ir net nesiulo. Siandien pasikvieciau viena drauge pas save i svecius ir pasakiau,kad iskepsiu pyraga,tai ji pasake"geriau nekepk,nes tu nevalgai,o man tada atrodo,kad storeju dvigubai". Tai as ir susimasciau,gal zmones jauciasi nesmagiai,ir jiems kasnis stringa,kai kazko nevalgai,nors as tiesiog nesedziu nieko nevalgydama,pasiimu traputi,javinuka,ar dar kazka kompanijai palaikyti. BEt kaip bebutu,jos tas pasakymas mane priverte susimastyti g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As irgi ziurinejuosi zuvyciu.. smile.gif labai jau knieti Dianos 11 receptuka isbandyti biggrin.gif
Kazkaip stengiuos vakarais po 18 val nevalgyti ax.gif , laikausi kol kas , moraliskai pasiruosiau gerai... smile.gif , bet jau ryte kaip igelta soku is lovos ir kavute su pusryteliais ax.gif po to lanka sukt begu , galvoju pakeist ant sunkesnio su 2 eilem magnetuku , bet neapsisprendziu kokio svorio imt (kazkaip baisu , kad neprisidaryt sau zalos)
Rubine,- kantrybes tau ir istvermes su suniuku 4u.gif tai man labai artima , kadangi uzaugau nuosavam name,- tai visa laika turejom sunu ,tai puikiai zinau ka tai reiskia biggrin.gif , praeis laikas ir suniukas supras jusu namu taisykles , bet uztat turbut kokia laime dukrytei.. smile.gif
Dar liko iki vasaros nepilni 3 men.- laiko dar yra, - merginos nenuklytam... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Sveikinu Rubine su nauja šeimos nare, mano dukra jaunesnė labai nori šuniuko, tačiau mes nesiryžtame bute laikyti, o ir mažylis dar tik pusės metų.

Iš tikrųjų tai labai gerai, kai šeima ir draugai supranta, kad laikaisi dietos ne dėl "mados". Man namie buvo lengviau, pradėjome kartu su vyru, tai vaikai šiek tiek kentėjo, nes saldumynų namie buvo mažiau. Su bendradarbiais buvo kitaip, pradžioje šaipėsi, nes savo maistą nešiausi, po to , kai pamatė rezultatus jau tylėjo(turbūt iš pavydo) yra pas mus kolektyve ir piktybinių tokių, kurios specialiai saldumynus visokius tempdavo kelis kartus per dieną ir vis valgydamos klausdavo ar nepersigalvosiu. Su tėvais buvo sunkiausia, mama vis aiškino, kad ligą įsivarysiu, bet, kai pamatė, kad griežtai laikausi tai pradėjo suprasti.
Taip kad palaikymas labai svarbu.
Atsakyti
4u.gif labas rytas mergaites. siandien treciadienis,aptarkim kaip kam sekesi per savaitele. Prisiduodu pirma, nes siandien tik po pietu eisiu sportuoti,neturiu su kuo savo suniuko palikti. dar pirmos dienos,tai paeiliui kiekvienas pabunam. Mano svoris 60.8kg. Per savaitele pakrito zemyn kilogramu. Na dar 2 tikrai noreciau nukratyt. Is tikruju labai patiko Zumbos treniruotes,aktyvus sokimas,judesys. Pakeite programyte trenere,tai nuo sios dienos jau pradesiu pavasario link ivesti daugiau judesio. Tik neramina viduriu uzkietejimas. Reiketu zarnyna issivalyt,nes jau siandien trecia diena kaip "nieko neiseina". Gal kuri nors zinot efektyvu zarnyno isvalymo buda,ar arbatas,ar zolytes,ar dar ka nors.....
Diana11, aciu uz sveikinimus uz nauja gyventoja. biggrin.gif Kadangi tavo leliukas dar mazas,tai suniukas butu papildomas rupestelis,o mergaitei greit atsibostu ir atsakomybe ir rupestis atitektu tau,taigi pries pasiimant suniuka,as pirmiausia galvojau,ar man jo reikia, ar galesiu ir pan. Pasirinkau jorksyra,nes man is mazu suniuku,jie patys graziausi, aktyvus,draugiski,nesiseria,nes mes taip pat gyvename bute. O toki suniuka ir kartu neproblema visur pasiimti.
Kaip kitos mergytes gyvena? Kaip orelis? siandien sauleta,grazu,jau pavasariu kvepia,net nuotaika geresne,o kaip jums? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As su savo svorio metimu , kaip vezliukas jusu kompanijoj...per savaite minus 200 gr biggrin.gif dabar 57.400, noriu iki 56 . Savaite nuo 18 nevalgau , suku lanka po 40 min.+ manksta pilvo presui (nes riebaliukai tik skrandzio ir pivo srity) ir l.daug vandens geriu..jau nuo jo nebegioju i wc , anaiptol , jei ilgiau negeriu vandens jauciu troskuli.. smile.gif , vadinasi - jau pripratau prie jo..daugiau sportu nelankau, bet darbas mano 6 val.ant koju , tik kartais pasedziu.. smile.gif bet ir situo pasiekimu dziaugiuosi biggrin.gif , gal musu kompanijoj yra dar tokiu kur paskutini kg meta, ydomu kaip sekasi? Tik prasau supratimo jusu ax.gif (kurios meta daugiau) juk kiekviena siekiam savo...As jus visas labai palaikau 4u.gif
Rubine, ryte ant tuscio skrandzio kepintu linu semenu sauksteli ir uzgerti stikline silto vandens, maziausiai savaitele taip daryk, turetu susitvarkyti .Dar geros yra rabarbaru tabletes , pavad.nepamenu (tik pamenu ie R raides)vaistinej paklausi rabarbaru liosoujanciu tab.- tikrai duos.As kartais panaudoju , tik dabar jau pabaigiau smile.gif 2 tab. vakare - tik suminkstina , jei nori geresnio efekto- reik 3 tab.
Turiu pasiulyma ax.gif , kai visos prisiduosim ,- aptarkim, pasidalinkim nuomonem...mes juk ''dirbam''savotiska darba thumbup.gif
P.S. sveikinu Rubine su pamestu kg 4u.gif

Atsakyti
sveikos, mergaites:)
mano svoris 68.5kg, tai iseina -3.5 kg:)noreciau sia savaite iki 67.5kg numest. vakar mano draugas buvo susirupines, nes jau puse desimtos griuvau miegoti, tai sako, gal jau ryt neik sportuoti, nes taip ir nedarau nuo sestadienio pertraukos:) tai sian tik ryte pamyniau dvirati, vakare ilsesiuos:)
o del zarnyno, man labai padejo DETOKSKIT,tai trys buteliukai laseliu, zoleliu pagrindu, vienas valo limfa, kitas zarnyna ir kepenis, trecias dar kazkokius organus. situos laselius reikia lasinti tam tikrom porcijom i 2l vandens ir per diena isgerti.man patiko labiausiai del to, kad viduriai susitvarke, tai veliau pirkau tik tuos laselius, kur kepenim ir zarnynui skirti:) sie laseliai vaistinese parduodami.beje, sveikinimai, RUBINE, del numesto svorio!
mergaites, gal galit duoti patarimu, kaip sujudinti svori?
beje, gavau sportine programa, tai man daugiau reikia su svareliais ir treniruokliais su svoriais dirbti, o ne kardio, kaip isivaizdavau..ka manot?nepriaugsiu raumenu?kai tai pasakiau treneriui, jis juokesi, sako kiti geria visokius anablokus, kad raumenys augtu ir stengiasi daugybe metu..o tu prisigalvoji.
SYPSENELE, baik tu, kiekviena savo tiksla turi!man svarbu, kad palaikom viena kita ir duodam patarimu:) ne manau, kad cia vyksta rungtynes, kas daugiau:)
as tik dziaugiuosi uz kitu pasiekimus ir pasisemiu ryzto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adanlee: 14 kovo 2012 - 09:57
Labas rytas, malonu jūsų komentarus čia skaityti. Džiaugiuosi, kad svoris krenta. 4u.gif
Na pas mane kaip užburta viskas vietoje, bet jau gydytoja leis nuo pirmadienio sportuoti - tai kibsiu. Bet jėgų kolkas mažoka, tikriausiai kol įsivažiuosiu tai ir visa savaitė praeis. Vakar jau iš tiesų griežtai susiėmiau su maistu, šiandien irgi atkakliai laikysiuos. Tai labai tikiuosi, kad kitą savaitę bent 1 kg. minusu jau galėsiku pasigirti. Valgau dažniausiai tą patį ką ir šeimai gaminu, pietums įvairią mėsą, garnyrui daržoves. Dažnai pristigstu idėjų pusryčiams. juos gi reikia valgyti ir vaikus pratinu. Ką jūs valgote pusryčiams pasidalinkite, prašau?
Atsakyti
Sveikos mergytės,

Kadangi pradėjau dirbti, tai galiu prisijungti tik vakare, kai mano mažylis užmiega, nes nepaleidžia grįžusios manęs jis. Dėl svorio galiu pasakyti , kad šią savaitę vietoje, nes po visų magnetinių audrų sustreikavo širdelė, kai pageriu nuo jos vaistų, tai svoris dažniausiai šokteli aukštyn(šalutinis poveikis).
Dėl vidurių galiu pasakyti dietologės patarimą, kuris veikia tikrai išbandžiau ir aš ir vyras. Moliūgų aliejus prieš miegą arbatinis šaukštelis, skonis geras, ryte eisite į tualetą. Jeigu moliūgų aliejaus šaukštelį gersite ryte ant tuščio skrandžio ir kokias 10 min. nevalgysite tai valysite kepenis ir tulžį. smile.gif
Papildyta:
Beje savaitgalį maksimoje bus upėtakiams akcija

Papildyta:
pas mane pusryčiams dažniausiai būna varškė ir vaikai jau atprato nuo sumuštinių valgo varškę jogurtą, ar mėsytės su daržovėmis, beje vyresnioji susimastė(turbūt vaikinukai parūpo) , nebevalgo duonos ir saldumynų, valgo 3 kartus per dieną, per tris mėnesius -8 kg.
Atsakyti
Sveikos merginukes 4u.gif 4u.gif Su grazia pavasarine dienele 4u.gif Ir aciu labai uz patarimus kaip "issilaisvinti" biggrin.gif Siandien paieskosiu rabarbaru tabletukiu arba moliugu aliejaus. Tiesa Diana11,o kur ji perkate? Kazkaip parduotuveje lentynose neuzsikabino akis uz tokio aliejaus,o gal tiesiog nekreipiau demesio,o gal jo ieskoti vaistinese? Busiu dekinga jei parasytum,kur tiksliai ji perki Panevezyje.
Vakar nusipirkau labai skanios arbatytes su senos lapais ir kinroze,tai vakar vakare uzsiplikiau stipresne net su dviem pakuciais,tai siandien jau lengiau lotuliukas.gif Bet esme tame,kad organizmas greit prie visko pripranta,tai geriau as manau sveikiausia butu tas moliugu aliejukas.
O savaitgali reiks butinai pasieskoti zuvytes ir isbandyti Dianos11 receptuka.
Vakar sportavau pagal nauja programa. Tai saleje praleidau 3valandas blink.gif Net nepastebejau kaip laikas prabego,kol mokiausi visu nauju pratimu. Pasunkinta programa,bet man labai patinka,nes jau ivede ir stangu stumima.
Adanlee,saunuole,kad sportuoji. Nebijok jokie raumenukai tikrai tau neisauks,jie tik ilgainiui sustipres,gali parysketi,bet tikrai neaugs,nes treneris tau teisingai pasake,kad uzauginti raumenis yra pragariskas darbar, o kazkodel visi galvoja priesingai,o ypatingai moterys bijo didesniu svoriu,nes galvoja,kad kazkas kazkur issipus ar isaugs ir net neklauso treneriu lotuliukas.gif Vakar man sportuojant isgirdau kaip du vyrai kalbejosi tarpusavy ziuredami i mane,sako "va cia jau nebe malonumas,o darbas"....is sono gal taip ir atrodo,nes tikrai dirbu su sunkia programa,bet mane tai ziauriai veza lotuliukas.gif ir kuo sunkiau tuo idomiau,nes isbandai save,pajauti kitas raumenu grupes,pamatai,kur dar silpnosios vietos ir reikia stiprinti. Ir as ziuredama i kitas moteris kad ir vasara prie ezeriuko,zaviuosi treniruotais ir sportiskais kunais. Na bet cia tik mano nuomone biggrin.gif
Siandien mano suniokas kaip pasiutes davesi puse nakties,jau nuo 4ryto lakste kaip pasiutusi,kandziojosi,vede zaisti, nese virvute,pyko,lojo,tai teko keltis anksti,kad nosies nenugriauztu. O dabar sau miega nuluzus,o man jau i treniruote ruosti lekti.
Labai nenori sauso maisto,tai kaip su mazu vaiku zaidziuosi,metau grudelius,o ji gaudo ir tada suvalgo g.gif Vakar specialu maista vadybininkas is Vilniaus atveze,bet matai ir tas princesei per prastas...
Diana11, girdejau,kad tos magnetines audros daug kam pakenke, ziurek saugok sirdute ir sveik, o kai pasveiksi tada jau su gera savijauta ir nuotaika judesim toliau.
Sypsnenele,tu saunuole,tiek lanka issukti reikia daug kantrybes, turesi vapsvos liemeni thumbup.gif
Gerai, pusrycius as valgau kaip diana panasiai,labai daug jiems demesio ir laiko neskiriu,tiesiog issiverdu kiausini,arba varske,suris baltas su duoniuku ir kava,zodziu siek tiek angliavandeniu ir baltymu. O savaitgaliais dukrytei visda kepu blynelius ivairius,arba varskecius,bet as jau prie ju neprisidedu,nebent sau issikepu kelis su aviziniais dribsniais ir kiausiniu idejus dziovintu vaisiu.
Geros dieneles mergytes,lekiu sportuot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Tos bangos ir mane paveike tiesiogiai , uzkilo spaudimas 140-90 maniau numirsiu kaip galva skaudejo , isgeriau vaistu numusiau..Su tokiu malonumu skaitau , kaip jus vaikstot sportuot ir stengiates , nu tiesiog kaip pagalvoji kokios tos moterys saunuoles 4u.gif Kadangi as laiko tam neturiu , tai as namuose visa ''po prakaitu''prie lanko dar pridedu pratimukus pilvo presui , tai visumoj 1 val.aktyvaus spoto pilvukui thumbup.gif , tik ji man ir reik pakoreguoti hihihi.gif , kaip minejau zadu keisti lanka ant sunkesnio (dabar turiu 1.600 kg)noriu keisti ant 1.700 ar 2.300, - mergaites turiu dideli prasyma pas tas kurios pasisneka su treneriais sporto klube ax.gif - bukit geros , jei galit , paklauskit prasau ar 57 kg svoriui ne persunku , ar nepavojinga sunkesni svoriai ? yra svoriu lenteles , bet pagal jas man jau 1.600 sunkus, o is tikruju man su juo jau per silpna, suku 4men. Isanksto aciu biggrin.gif
Pusryciams as valgau liesa varskyte ant trapucio su trupuciu apelsinu uogienes , koses, kiausiniai , vaisiai , salotos..Beje anksciau skaniausia liesa varske man buvo MU ,o dabar aptikau Zemaitijos pieno tokiais dideliais briketais pardavineja , tokia kvadratine, Maximoj apie 13 lt kg kainuoja, o Cestoj 11lt ir ten ja pjausto kiek nori, nu zinokit l.skani biggrin.gif Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti