Sveikos merginukes

Su grazia pavasarine dienele

Ir aciu labai uz patarimus kaip "issilaisvinti"

Siandien paieskosiu rabarbaru tabletukiu arba moliugu aliejaus. Tiesa Diana11,o kur ji perkate? Kazkaip parduotuveje lentynose neuzsikabino akis uz tokio aliejaus,o gal tiesiog nekreipiau demesio,o gal jo ieskoti vaistinese? Busiu dekinga jei parasytum,kur tiksliai ji perki Panevezyje.
Vakar nusipirkau labai skanios arbatytes su senos lapais ir kinroze,tai vakar vakare uzsiplikiau stipresne net su dviem pakuciais,tai siandien jau lengiau

Bet esme tame,kad organizmas greit prie visko pripranta,tai geriau as manau sveikiausia butu tas moliugu aliejukas.
O savaitgali reiks butinai pasieskoti zuvytes ir isbandyti Dianos11 receptuka.
Vakar sportavau pagal nauja programa. Tai saleje praleidau 3valandas

Net nepastebejau kaip laikas prabego,kol mokiausi visu nauju pratimu. Pasunkinta programa,bet man labai patinka,nes jau ivede ir stangu stumima.
Adanlee,saunuole,kad sportuoji. Nebijok jokie raumenukai tikrai tau neisauks,jie tik ilgainiui sustipres,gali parysketi,bet tikrai neaugs,nes treneris tau teisingai pasake,kad uzauginti raumenis yra pragariskas darbar, o kazkodel visi galvoja priesingai,o ypatingai moterys bijo didesniu svoriu,nes galvoja,kad kazkas kazkur issipus ar isaugs ir net neklauso treneriu

Vakar man sportuojant isgirdau kaip du vyrai kalbejosi tarpusavy ziuredami i mane,sako "va cia jau nebe malonumas,o darbas"....is sono gal taip ir atrodo,nes tikrai dirbu su sunkia programa,bet mane tai ziauriai veza

ir kuo sunkiau tuo idomiau,nes isbandai save,pajauti kitas raumenu grupes,pamatai,kur dar silpnosios vietos ir reikia stiprinti. Ir as ziuredama i kitas moteris kad ir vasara prie ezeriuko,zaviuosi treniruotais ir sportiskais kunais. Na bet cia tik mano nuomone
Siandien mano suniokas kaip pasiutes davesi puse nakties,jau nuo 4ryto lakste kaip pasiutusi,kandziojosi,vede zaisti, nese virvute,pyko,lojo,tai teko keltis anksti,kad nosies nenugriauztu. O dabar sau miega nuluzus,o man jau i treniruote ruosti lekti.
Labai nenori sauso maisto,tai kaip su mazu vaiku zaidziuosi,metau grudelius,o ji gaudo ir tada suvalgo

Vakar specialu maista vadybininkas is Vilniaus atveze,bet matai ir tas princesei per prastas...
Diana11, girdejau,kad tos magnetines audros daug kam pakenke, ziurek saugok sirdute ir sveik, o kai pasveiksi tada jau su gera savijauta ir nuotaika judesim toliau.
Sypsnenele,tu saunuole,tiek lanka issukti reikia daug kantrybes, turesi vapsvos liemeni
Gerai, pusrycius as valgau kaip diana panasiai,labai daug jiems demesio ir laiko neskiriu,tiesiog issiverdu kiausini,arba varske,suris baltas su duoniuku ir kava,zodziu siek tiek angliavandeniu ir baltymu. O savaitgaliais dukrytei visda kepu blynelius ivairius,arba varskecius,bet as jau prie ju neprisidedu,nebent sau issikepu kelis su aviziniais dribsniais ir kiausiniu idejus dziovintu vaisiu.
Geros dieneles mergytes,lekiu sportuot