Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė :)

Sveikutes 4u.gif
Siandien treciadienis smile.gif beeeet ant svarstykliu nelipsiu is principo notworthy.gif , nes mm ir be to jauciu i pliusa del situ KT nuejau , - bijau net lipt.. cool.gif bet kai baigsis , tai lipsiu iskarto..
Vasario men. labai tvarkingai maitinausi, numeciau 2kg , bet jau kova pradejau doh.gif , kazkaip esu nusidejus pati pries save...bet as manau , kad per grieztai save laikiau..( gal laikantis dietos reik leist kartais ir saldaini ir koki pyragaiti suvalgyt) , nes tokia nuskriausta jauciuosi, kad siaubas..Tai va , tokie mano trumpi pamastymai...nu kazkaip 3-4 kg nutirpint reikia iki birzelio nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
as irgi nelipsiu, man kaip tik sian prasidejo, nenoriu saves liudint, nors jauciuosi neapsunkus, bet ai..kai tik pasibaigs, pasisversiu ir pranesiu:)
sekasi siaip neblogai riboju maista, sportuoju, bet siaip tai leidziu sau sokolado gabaliuka suvalgyt, tada kazkaip mintys vien apie tai, kas draudziama nesisuka:)
ai, dar vienas klausimas, susiduriau su rutina, pietus vis tokie patys, vakare geriau valgyti baltymus, tai mesa palieku visada vakarui..ka dazniausiai renkates pietums??man truksta ivairoves.. unsure.gif
Atsakyti
sveikutes,niu nei viena neberaso,kaip svoriukas krenta,reiks ir man ant svarstikliu nebelipti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,man ir tie kontraceptikai,kaip as jas mesiu lauk!nes man nejuda svoris visisiskai kaip buvo pries 2 savaites 61kg,taip ir siai dienai verysad.gif verysad.gif verysad.gifo del pietu tai vakar as gaminausikopustu salotas,laukinius ryzius,ir kepta vistyte folijoje,labai skanu thumbup.gif
Papildyta:
rasau ir neziuriu ka,ne vistyte,o zuvyte
Atsakyti
aciu,MIGLIUUKE:) o del svorio, tai butinai parasysiu, kai tik pasibaigs mm:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adanlee: 07 kovo 2012 - 21:19
Sveikos mergytės.

Šypsenėlei galiu pasakyti, kad po vaikelio kai pradėjau vėl gerti KT tai svoris mėnesius stovėjo vietoje. Gydytoja sakė, kad organizmas turi priprasti. Po trijų mėnesių ėmė kristi pamažu, tau taip pat viskas susitvarkys.
Atsakyti
Diana11 , nuraminai ... smile.gif aciu tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,vakar neprisijungiau,nes labai velai grizau,tai siandien is pat ryto pasiziurejau,kad daugelis nusiminusiu del svorio kritimo.
Sypsenele,nekankink taip saves, suvalgyk tai ko norisi labai,tiesiog tik piktnaudziauti nereikia. Ir sokolado gabaliukas ir saldainis tik pakels nuotaika,suteis jegu,bet tikrai nuo to nepriaugsi svorio,jei nevalgysi viso kilogramo,ar viso sokolado 4u.gif 4u.gif
Nenusimink mazute,viskas susitvarkys,dabar hormonai daro organizme audras,bet priprasi,visi salutiniai pokyciai turi praeiti su laiku.
Del valgio pietums,tai as stengiuosi neapsistoti vien ties zuvim ir paukstiena. Beabejo ja galima ir virti ir kepti ir troskinti,nepamaisys ir kita mesyte,kad ir ta pati kiauliena.As suvalgau ir virtinuku keleta jei labai noriu ir apkepus kepuosi ivairius ir tik is kruopu su darzovem ir siaip su mesyte,ir su varske,tikrai maista yvairinkit,galit valgyti viska,tik svarbu maisto kiekis.
Na as vakar neprisidaviau,bet siandien galiu pasakyt kad sveriu 61.4kg. Tai beveik kilogramu maziau per savaite. Bet labai daug rupesciu ir nervu apturejau,ytampos,tai valgiau tiesiog maziau del to,kad kelione,poto namie rupesciai,nors pas anyta nenoredama yzeisti ir makaronu su kazkokiu riebiu padazu uzvalgiau,bet vienas kartas juk neuzaugins kilogramo lotuliukas.gif
Tos mergaites,ypac kurios nesportuoja,keiskit valgiarasti, pasiskaiciuokit kalorijas,kad maistas butu ivairesnis,nes prie vienodo maisto ir vienodo kaloriju skaiciaus organizmas greit pripranta. Mylekit save,pasidarykit ir svente sau,kad nereiktu sapnuoti pyrago gabalelio naktimis.
Na o dabar su pavasario svente mielosios. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bukit visos mylimos,mylekit ne tik savo artimiausius zmones,bet ir save. 4u.gif Grazios dieneles ir nenukabinkit nosyciu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, su švente aš irgi Jus visas visas sveikinu. 4u.gif Pasitvarkiau svarstykles ir pasisvėriau ir rezultatai nė iš vietos. Bet džiaugiuosi, kad vietoje nes sirgdama valgiau devintą vakaro, ir šiaip lovoj gulėjau beveik dvi savaites. Va pabaigsiu su sinusitu ir nuo kovo 16 eisiu vėl sportuoti. Nu žiauriai laukiu atšilimo, pavasario. Tada galima bus daugiau laiko lauke praleisti, oi kaip kaip dviračio pasiilgau, ir mintys mano jau darže kaip ką sodinti g.gif Jau aiškiai aš čia svaigstu, matyt tas energetinis saulės pliųpsnis mane paveikė. blink.gif
Tiesa, per Velykas turiu nemenką balių reikia kažkaip iki to laiko bent trimis - keturiais kg palengvėti. Tai jau dabar stengsiuos.
Beje kai tai mergaitei, kuri tuoktis ruošiasi, sekasi ?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mergaites sveikinu visas su musu svente biggrin.gif , linkiu visoms bites liemens , drugelio sparnu , ir pukelio lengvumo wub.gif
As taip pat, kaip ir GERAI taip laukiu pavasario , nors gyvenu bute (bet balkone prisisodinu vazonuose geliu), bet daznai vaziuju pas mama, o ji gyvena ant ezero kranto...vaje...nostalgija kokia..Tai siemet jau nupirkau rukalos ir raudonu baziliku seklu(kazkur gurmanisko prieskonio reiks pasisodinti biggrin.gif ) Kaip pagalvoji , tuoj ir sviezios darzoves atsiras , uogu...atsiras mums sviezio maisto thumbup.gif
Aciu tau Rubine uz palaikyma 4u.gif , jau dabar atslugo , kai prasidejo mm tas apetitas smile.gif , bet palyginimui tai nupasakosiu taip, kad jei viena vakara butu iskeptas ir apskrudintas arklys biggrin.gif , tai buciau sukirtus visa !!!! doh.gif issivaizduojat kokio lygio apetitas biggrin.gif , bet naudoju KT ir toliau ir homeopato vaistus, ir aciu dievuliui isnyko pora cysteliu, dar liko viena..na bet vyliuosi , kad operuitis nereiks lotuliukas.gif
Laikomes merginos isvien savo tikslo 4u.gif
Atsakyti
sveikos!!
visas su svente, daug meiles, grazios sauletos dienos ir daug daug geliu!!
as as as ta, kuri isteka:) sekasi neblogai nuo to laiko, kai pradejau laikytis(nuo sausio 20d.mazdaug) -3kg.db viskas sustojo, nes mmm, tai ketinu iskart, kai pasibaigs, pasisverti ir tikiuosi,save ir kitus pradziuginti gerom naujienom:) sportuoju kiekviena ryta-minu dvirati, o nuo sio sestadienio ketinu ir i sporto kluba uzsirasyti, ir pasikonsultuoti su treneriu:) beto dar ir i masazus-proceduras uzsirasiau, na tai bus matyt, kaip toliau.
o del saldumynum, tai as visiskai sutinku, reik kcal skaiciuoti ir viskas, kad neperzengti ribu, o saves kankinti tikrai neverta, be to tas sokoladas tikrai stebuklus, daro atrodo vienas gabaliukas apie 33kcal, o tiek dziaugsmo suteikia ir nuotaika tik geryn, svarbu i krastutinumus nenuklyst visais atzvilgiais:)
merginos, jus rasote, kiek db sveriate, labai idomu suzinoti, per kiek laiko ir kiek kg numete:)ir man dar neramu del odos, tepliojuos stangrinanciu kremu ir eisiu i masazus?bet ar tikrai viskas susitrauks?
Šypsenele, tau tai didziausios stiprybes, laikykis!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adanlee: 08 kovo 2012 - 09:45
sveikos 4u.gif tai mergaites su musu kovo 8d,tegu siandien musu vyrai krenta mums po kojom ir pildo visus musu norus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as nezinau kaip tas kalorijas skaiciuoti,gal kuri mergaite zinot koki internetini puslapi kaloriju lenteliu? g.gif
Atsakyti
http://sveikata-groz...rij-lentel.html
http://www.geradieta...riju-lentele-53
http://www.visirecep...ju_lentele.html
svarbiausia zinoti produkto , kuri valgai svori, o kcal galima susirasti, tada pritaikyti proporcija ir vsio:)
Atsakyti